Mans e36 m3 cabrio
Diski ir uzlikti pareizie
Domā par stūres pārlikšanu?
Domā par stūres pārlikšanu?
ja domaju par stures parliksanu jo reali latvija tadu nevar nopirkt un man visn trapijies tiesam tads diezgan labs!
Tiesham smuks aparats un vel m3
Cik esmu sapratis, tad ārzemēs 328 un m3 ir tas ko pārsvarā izvēlās!
Varbūt vēl pakādam 2.5i var atrast, bet liekas no 1,6-2,5tdi vajadzētu kārtīgi pameklēt, lai atrastu!
Protams, m3 kabris--->
Varbūt vēl pakādam 2.5i var atrast, bet liekas no 1,6-2,5tdi vajadzētu kārtīgi pameklēt, lai atrastu!
Protams, m3 kabris--->
mnjaaa smuks aparaats
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šis auto ir pupu un vāverīšu magnēts.
Lai veicas darbos.
Lai veicas darbos.
Par tām ārzemēm - te izvēlas tieši mazos, dēļ nodokļiem un apdrošināšanas. Lielos izvēlas jo tie nav tik traki nobraukti un tos nerentējas ņemt jauniešiem dēļ iepriekšminētajām izmaksām. Cenas ziņā lielie daudz neatšķiras no Lverda rakstīja:Cik esmu sapratis, tad ārzemēs 328 un m3 ir tas ko pārsvarā izvēlās!
Protams, m3 kabris--->
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
kas sheit jauns..? :
Vai parliki stuuri..?
sanaaca iegadaties tadu pashu M3-pat kraasa tada! tagad domaju par stures parlikshanu!
Vai parliki stuuri..?
sanaaca iegadaties tadu pashu M3-pat kraasa tada! tagad domaju par stures parlikshanu!
Domāju ka arī šis topiks ir dzešams ara, ka arī vēl apmeram tadi 50-100 daudzi topiku pat nav gadu atjaunoti - jēga no viņiem
varbut administracijai butu jaieviešs kādi noteikumi par to ja topiks netiks atjaunots piemeram dažu mēneša laikā ar kādu postu, tad tas tiks bloķets
varbut administracijai butu jaieviešs kādi noteikumi par to ja topiks netiks atjaunots piemeram dažu mēneša laikā ar kādu postu, tad tas tiks bloķets
domāju ka noteikti par to tiks padomāts.
KV, cik skaitas dazi menesi? Pagajuso vasar biju komandejuma Igaunija uz 1 menesi, bez iespejam tikt pie neta un masinai aplaustu dzesesanas trubu. Tad man nav ko publiskot. Tagad atrodos komandejuma Keguma ar old school telefona netu. Labi ka pa brivdienam braucu majas un tieku pie normala neta pasedet, atjaunot topiku ar bildem un infu.
no vienas puses taisnība jau ir, ja auto neplīst un ir ideāls, tad diži jau nav ko postot... bet no otras puses - tas auto tik pat labi var būt jau pārdots vai....
Kaut vai kādu random bildi ik pēc laika jāiemet, lai redzētu, ka auto vēl ir.
nevar nepiekrist ,ka kabris ir super un nevar nepiekrist tam ,ka topiks visticamaakais sevi ir izsmeelis
gads ir labs terminsh un pie taadiem plaaniem sheit vajadzeeja buut lielam apjomam ar apskates materiaaliem
gads ir labs terminsh un pie taadiem plaaniem sheit vajadzeeja buut lielam apjomam ar apskates materiaaliem
Ja mašīna stāv ziemas miega un tagad tempertūra neatļauj kautko darīt autiņam. Tupa ierakstīt kādu postu lai neizdzēstos mans topiks arī nav jēga. Tākā šī lieta kārtīgi jāpdomā.KV_ rakstīja:no vienas puses taisnība jau ir, ja auto neplīst un ir ideāls, tad diži jau nav ko postot... bet no otras puses - tas auto tik pat labi var būt jau pārdots vai....
krasavic
nez cik tādam inšurens???????
nez cik tādam inšurens???????
Pofig inšurenc, ceļa nodoklis uz gadu Irijā ir 1800 eiro, UK liekas ka bij krietni lētāk.