daytona violet
soulles rakstīja:ieraugot so cabrio un madarsv kupeju aizvien vairak sak rasties domas a varbut tomer vasaraa nepirkt e46
ko tu gribēji ar t pateikt? Neiebraucu?!
tādēļ ka visi jauk čurā biksēs no fotogrāfijām vienKalnz rakstīja:Kāpēc neviens nedīc ka nav normāls apraksts?
gads? motors? u.tml
neruna par visiem
Gadu un dzineju studija
Gadu un dzineju studija
Dot pozitīvu reputāciju erda
Dot negatīvu vērtējumu erda
Re: daytona violet
Nelasīts ziņojums erda » 23 Jan 2012, 21:49
soulles rakstīja:ieraugot so cabrio un madarsv kupeju aizvien vairak sak rasties domas a varbut tomer vasaraa nepirkt e46
ko tu gribēji ar t pateikt? Neiebraucu?!
es gribeju pateikt to ka apskatoties uz sadiem autinjiem vairs pat negribas neko jaunaku pirkt jo sie izskataaas vnk debeskigi
Vitalx325 rakstīja:neruna par visiem
Gadu un dzineju studija
1993/10
2.5i
215km
ādas salons kāds bildēs redzams, nenodrāzts
pilnais obc
kondiška nu viss laikam izņemot recaro un kruīzkontrāli par man zināmām ekstrām
prieksh 93 gada labi saglabats
+1 Bet nu jā no šitāda kabrio neateiktos :)Orkaans rakstīja:Beidziet striideeties!!! Taapataas vislabaakais un daargaakais e36 ir TOURINGS
kaads riepu izmers staav uz shiem diskiem?
Savu laik es šitādu gribēju Anglijā ņemt. Cītīgi vaktējot eBajā tur šos var pa sviestmaizi dabūt.
BMW
riepas ir 215/35 R18
nu ar stūri bardačokā jau būs diezgan lēti, bet nu vari dabūt šo pa 3200Ls
nu ar stūri bardačokā jau būs diezgan lēti, bet nu vari dabūt šo pa 3200Ls
Domāju, ka šiem modeļiem tā stūres pārlikšana nemaksātu neko daudz. Pie mums tak donoru nebūtu grūti dabūt pa lēto. :)
Skatoties, ka te viens otrs savu braucamo izjauc un gandrīz no 0 sāk likt atpakaļ, tad domāju, ka tas ir tīrais nieks.
Tavs e36 vizuāli
Skatoties, ka te viens otrs savu braucamo izjauc un gandrīz no 0 sāk likt atpakaļ, tad domāju, ka tas ir tīrais nieks.
Tavs e36 vizuāli
BMW
nu reģistrācija pārbūve viss kopā tāpat beigās sanāk padaudz
pats domāju e46 coupe facelift 2004 gada atdzīt pātaisīt, rēķinu un nu sanāk jau mazliet lētāk, bet pluss ka latvijā ar visām ekstrām maksā 6-7 t ls anglis būtu ap 5 t un ar orģinālu nobraukumu, gatavs
pats domāju e46 coupe facelift 2004 gada atdzīt pātaisīt, rēķinu un nu sanāk jau mazliet lētāk, bet pluss ka latvijā ar visām ekstrām maksā 6-7 t ls anglis būtu ap 5 t un ar orģinālu nobraukumu, gatavs
Un atšķirība ir tomēr arī tā, ka Angļiem auto ir kopti un uzturēti. Tādu e46 kādu tu vēlies tur atrast var pa lēto.
Reģistrācja ir līdz 300,-ls. Ja pats pārbūvēsi tad izdevumi būs stipri zem 1000,-ls.
Reģistrācja ir līdz 300,-ls. Ja pats pārbūvēsi tad izdevumi būs stipri zem 1000,-ls.
BMW
nu cik nu pa lēto sākot vismaz no 4500 jo gribu e46 copue facelift m-tech un 2.0 d vai 3.0d plus vēl protams ar visām ekstrām 16/9, harman kardon utt
iebraukšu offtopicā, bet nenocietos šo lasot.daemon rakstīja:Un atšķirība ir tomēr arī tā, ka Angļiem auto ir kopti un uzturēti. Tādu e46 kādu tu vēlies tur atrast var pa lēto.
kas tās pa muļķībām, angļiem ir vieni no nekoptākajiem auto (protams, ar izņēmumiem), piekari sāk labot, tad kad kaut kas krīt nost.
Esi pārbūvējis pats kādreiz auto? Lēti var sanākt tikai un vienīgi ja ir kāds eiropas donors pilnā komplektācijā, e46 jau ir diezgan komplicēts auto, atšķirību sīkumos ir ļooti daudz, to visu lasot atsevišķi sanāks pat ļoti pieklājīgs cipars.
Esmu redzējis pa lēto pārtaisītus auto, kuriem nevar normāli salikt savirzi, jo nožmiegušies uz pusrāmja maiņu, pārmetināti reikas kronšteini un, protams, piemetināts tik šķībi ka vienam pirkstam regulācija max uz iekšu, otram uz āru (ja sagrieza vienādi un pārlika stūri, tad uz kreiso pusi stūrei 1 apgrieziens līdz atdurei uz labo 3 )
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
pilnigi piekritu, un ja arii atrodas kads entuziasts kurs kopj, tad pa kapeiku vins vinju neatdos. visiem britiem mashinam vertibas nau nekadas, vinji uzskata ka taa ir tikai mashina/transporta lidzeklis ar kuru noklut no punta alidz z, un jasalabo ir tad ja ja ta ir spiesta lieta ( skates ir sameraa stingras tikai irijaa). nevis kaa mums un citiem lv, ka jabut kartigiem un nenoskrapetiem autinjiem.
...
Nerunāsim vispārīgi.
Protams ir angļi kas kopj un ir kas nekopj. Tā pat kā pie mums. Tas tā ir visur.
Šai saitā var atrast šad tad labus un lētus eksemplārus:
http://www.gumtree.com/bmw/london/page2
Nereti angļi vienkārši pērk jaunus auto un vecos vienkārši pārdod lai pie mājas neaizņem vietu.
Tā kā es tur laiku padzīvoju tad arī šo to jau zinu.
Un ne reizi nekur nemanīju kādu lūzni kurš pārvietojas pa ielu (pat tad ja auto arī bija zem 2000 gada).
P.S. pats ar savām rokām neesmu pārbūvējis, bet esmu ar to mazliet saskāries. Un summas nav gluži baigais kosmos kā tantes runā. Un parasti ja taisa pārbūvi tad meklē attiecīgi donoru un ņem visu pārbūves komplektu lai pēc tam nebūtu jāmeklē visādi sīkumi.
Ok! Šis jau galīgi ne pa tēmu aizgāja.
Protams ir angļi kas kopj un ir kas nekopj. Tā pat kā pie mums. Tas tā ir visur.
Šai saitā var atrast šad tad labus un lētus eksemplārus:
http://www.gumtree.com/bmw/london/page2
Nereti angļi vienkārši pērk jaunus auto un vecos vienkārši pārdod lai pie mājas neaizņem vietu.
Tā kā es tur laiku padzīvoju tad arī šo to jau zinu.
Un ne reizi nekur nemanīju kādu lūzni kurš pārvietojas pa ielu (pat tad ja auto arī bija zem 2000 gada).
P.S. pats ar savām rokām neesmu pārbūvējis, bet esmu ar to mazliet saskāries. Un summas nav gluži baigais kosmos kā tantes runā. Un parasti ja taisa pārbūvi tad meklē attiecīgi donoru un ņem visu pārbūves komplektu lai pēc tam nebūtu jāmeklē visādi sīkumi.
Ok! Šis jau galīgi ne pa tēmu aizgāja.
BMW
jaa sis saits ir labs, pats ari tur mekleju daljas. nu ir jau arii kaa tu saki, var atrast labus auto, bet pa kapeiku auto kur nebutu jaieliek pikjis nenopirkt nekur, tas gan ir tocna
...
he9600 rakstīja:iebraukšu offtopicā, bet nenocietos šo lasot.daemon rakstīja:Un atšķirība ir tomēr arī tā, ka Angļiem auto ir kopti un uzturēti. Tādu e46 kādu tu vēlies tur atrast var pa lēto.
kas tās pa muļķībām, angļiem ir vieni no nekoptākajiem auto (protams, ar izņēmumiem), piekari sāk labot, tad kad kaut kas krīt nost.
Esi pārbūvējis pats kādreiz auto? Lēti var sanākt tikai un vienīgi ja ir kāds eiropas donors pilnā komplektācijā, e46 jau ir diezgan komplicēts auto, atšķirību sīkumos ir ļooti daudz, to visu lasot atsevišķi sanāks pat ļoti pieklājīgs cipars.
Esmu redzējis pa lēto pārtaisītus auto, kuriem nevar normāli salikt savirzi, jo nožmiegušies uz pusrāmja maiņu, pārmetināti reikas kronšteini un, protams, piemetināts tik šķībi ka vienam pirkstam regulācija max uz iekšu, otram uz āru (ja sagrieza vienādi un pārlika stūri, tad uz kreiso pusi stūrei 1 apgrieziens līdz atdurei uz labo 3 )
viss ok man tā lieta interesē tāpēc nekāds off topic
nesapratu tikai kāpēc vajag eiropas donoru pilnā komplektā? man šķita ka vajag pārbūves komplektu ja pērku angli pilnā komplektā? un kas ir lēti? tas man interesē?