Chew` e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Džuzepe teica , ka tev 2.0 ir 
K-kad laiciņu atpakaļ redzēju pie Albert Hotel , ir labs.
Tik pēc pirmā lietus uzlīmes izskatīsies pēc sūda.
Ar tik tumšām aizmugurējām lampām nav bail , ka dienas laikā kāds pakaļā ieplēsīs?

Ar tik tumšām aizmugurējām lampām nav bail , ka dienas laikā kāds pakaļā ieplēsīs?

bullshit - tāpēc jau ir laka..Speeks rakstīja:Džuzepe teica , ka tev 2.0 ir
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tam bildem ir vismaz 3 gadi, redzeju shis bildes, kad par BMW tikai siekalu tecinaju, tas kapots ir briesmigs, piedod tas ir mans viedoklis, neka laba tur nav 

izskatās ka uzlīmes ir no stickerbomb 2 grāmatas, un ja ir tad tas nozīmē ka papīrenes
arī uz to iegrābos, un laka nelīdzēs īpaši, pēc laika izbalēs un izskatīsies pēc kakas.Bet nu tas protams ir, ja tās ir tās papīrenes par ko domāju
bet kopskats ir ļoti labs

bet kopskats ir ļoti labs

hvz, man no tās pašas stickerbomb grāmatas lakotas uzlīmes pēc 2 ziemas mēnešiem (sāls, ūdens lielā daudzumā, abrazīva ietekme rīvējot nost sniegu utt) izskatījās kā pirmajā dienā..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

kadreiz bija sterila zurka nu petot bildes
kadreiz chomam bija pats vel krasoju sliekshnus un m paku

bija tās papīrenes arī ja?ch. rakstīja:hvz, man no tās pašas stickerbomb grāmatas lakotas uzlīmes pēc 2 ziemas mēnešiem (sāls, ūdens lielā daudzumā, abrazīva ietekme rīvējot nost sniegu utt) izskatījās kā pirmajā dienā..

Viņam aizm.lampas ir apmēram tik pat tumšas kā virsbūves krāsa.ch. rakstīja:bullshit - tāpēc jau ir laka..Speeks rakstīja:Džuzepe teica , ka tev 2.0 ir

Sorry , tad pārpratu 

tad mošk kaukāda labāka laka bijach. rakstīja:es to par uzlīmēm!![]()
m4z - jap, papīrenes.

Lakojaat ar baloninj laku? 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

nu nee shis ir 2.5 
Ja stickerboom2, un nolakots ir ar kompresoru! Bilde vnk auto tiek sagatavots pirms dzišanas kamera
Vispar nekadas problemas neredzu, kadas ir 1maja diena tadas ari ir tagat, lietus neko neskade, tapat ka ar karcheri mazgaju auto, bez probleemam
Lampas ir melnas, jaa, diena viss spid cauri, nav jau ar krasu nokrasotas.
Un vel kapec tada doma par kapotu? Riga ir pilns ar bumeriem, M-paka, nopulets, un lieti diski
Tas ir vnk ushaliii shit men! 

Ja stickerboom2, un nolakots ir ar kompresoru! Bilde vnk auto tiek sagatavots pirms dzišanas kamera

Vispar nekadas problemas neredzu, kadas ir 1maja diena tadas ari ir tagat, lietus neko neskade, tapat ka ar karcheri mazgaju auto, bez probleemam

Lampas ir melnas, jaa, diena viss spid cauri, nav jau ar krasu nokrasotas.
Un vel kapec tada doma par kapotu? Riga ir pilns ar bumeriem, M-paka, nopulets, un lieti diski

Ev fanāt, ķer granāt.

Kura vieta shii zurka bija sterila?vistinsh rakstīja:kadreiz bija sterila zurka nu petot bildes![]()

Ev fanāt, ķer granāt.

iet runa pa tumshi zilo! nu kamer vina bija musu rokas tur vis bija ok ! nevareja salidzinat ar to nisanu pret ko vinu samainija 

Tak tai tumši zilajai dzīvas vietas nebija, ja tā ir tā kuru es domāju.
Viens no powera "laužamauto" kas izgājis caur nezcik rokām 

no coment...vistinsh rakstīja:iet runa pa tumshi zilo! nu kamer vina bija musu rokas tur vis bija ok ! nevareja salidzinat ar to nisanu pret ko vinu samainija

Ev fanāt, ķer granāt.

Es laikam tevi pāris dienas atpakaļ redzēju braucot gar krastmalu, un tieši nodomāju vai tik šis bembis nav no šejenes
motora pārsegs ar sticker 

kapots vienkarsi
bomba - patiik....
labs driftvaagens top

labs driftvaagens top

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4