zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 73
- chevron_right
Gultņus pirmo reizi dzive mainu un esmu nocakarejies diezgan daudz bet viss samera veiksmigi nolausta tik viena pusas skruve. Pusas lielo skruvi vaļa dabuju tik ar sildišanu. Labi kad darba ir visada izmera muciņas un trubas ar vitnstieņiem sameistaroju gultna izpiedeju un bez cakaresanas dabuju viņu ara. Rit janoperk peldošas bukses un jaturpina talāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+par xenonu bezlēcu lukturos.-AF- rakstīja:runājot par gaismām:
ja gribas kvalitatīvi, tad iesaku nopulēt stiklus, vai nopirkt jaunus (jauni TYC ap 12eiro maksā) un nopulēt lēcas, ielikt +- normālas spuldzes.
Mans viedoklis ka eņģeļi uz e36 izskatās gateriski, ja tie vēl ir citā krāsā, tad gejiski.
Ja kāds vēlas ielikt ksenonu bezlēcu lukturī, iesaku ielikt to savā ānusā
Un par auto. Ir ok. Un ir ko darìt. Veiksmi un nenolaid rokas un neliec lëtākās pieejamās detaļas
Darīt ir pat vairak ka daudz ko:d bet nu prieks taa ir domati garie ziemas vakari tik sudigi ka vakaros nau ka majas tikt:DElvijsR rakstīja:+par xenonu bezlēcu lukturos.-AF- rakstīja:runājot par gaismām:
ja gribas kvalitatīvi, tad iesaku nopulēt stiklus, vai nopirkt jaunus (jauni TYC ap 12eiro maksā) un nopulēt lēcas, ielikt +- normālas spuldzes.
Mans viedoklis ka eņģeļi uz e36 izskatās gateriski, ja tie vēl ir citā krāsā, tad gejiski.
Un par auto. Ir ok. Un ir ko darìt. Veiksmi un nenolaid rokas un neliec lëtākās pieejamās detaļas
Kads var pateikt vai visiem e36 ir vienadas peldošas bukses jautaju tapec ka nesmu vel vecās iznemis ara bet rit jau no rita japerk jaunas.
Visiem E36, neatkarīgi no dzinēja tilpuma, peldošās ir vienādas. Izņemot, protams, kompaktus!
Lol, puse foruma parāda, ko TAISĀS DARĪT! :empacinja: :stile_pietsi: :sedinats: :divi_astonji_motoric: :pardodu_vajag_naudinju_plani_mainas:ivars_e36 rakstīja:
Nu psc, pus forumam laikam apenes dirsā sasprūdušas, cilvēks parāda ko taisās darīt
p.s. - čīkstēšana par Nightbreaker izdegšanu ir labākais, ko esmu dzirdējis.
Moš kāds vēl pačīkstēs, ka benzīns ātri beidzas vai eļļa bieži jāmaina?
Ja cilvēks nevar atļauties reizi pusgadā 20eur par spuldzēm, tad iesaku vēlreiz izlasīt manu viedokli Hapo topikā.
Moš kāds vēl pačīkstēs, ka benzīns ātri beidzas vai eļļa bieži jāmaina?
Ja cilvēks nevar atļauties reizi pusgadā 20eur par spuldzēm, tad iesaku vēlreiz izlasīt manu viedokli Hapo topikā.
Vaitad to stiklu var nopulēt? Cik dzidēju ka perfekti nevar to izdarīt, neko nediršu, vienkārši gribas zināt-AF- rakstīja:runājot par gaismām:
Jauna eļļa dvižakam kurš to nau pelnijis.
Nav pelnījis tikai M40zurkae36 rakstīja:Jauna eļļa dvižakam kurš to nau pelnijis.
Šaubos,ka perfekti pulēšana dos efektu!tataars rakstīja:Vaitad to stiklu var nopulēt? Cik dzidēju ka perfekti nevar to izdarīt, neko nediršu, vienkārši gribas zināt-AF- rakstīja:runājot par gaismām:
Šodien nekas nau sadarīts vienigi notirits ar drašu birsti bremžu aisargs un nokrasots:D bukses šodien nedabuju rit atvedis no apemotors. Sanak ietaupit 20euro nemot caur firmu. Ir atskiriba samaksat 9euro par buksi taja pasa veikala vai nemt caur firmu pa 5euro.
Malacis , kaa tik kaut kas iet uz priekšu, veiksmi darbos!
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Zjbs nolauzu divas skruves plauktam kur stiprinas pie sliekšņa. Kads var dalities pieredze ar to kaa dabut ara?
Urbt un griezt vītni vai metināt uzgriezni un mēğināt skrūvēt ārā. Ir jau arī speciāls instruments, ko ieskrūvē nolauztajā skrūvē(iepriekš izborē caurumu) un tad ar to skrūvē ārā bet šajā gadījumā tas tev nederēs jo skrūve ir iepuvusi
Veiksmi darbos! Ja labi grib tad šitādu jau ar var uztaisit sterilu
Jauns gultnis peldoša bukse un sailientbloks
Šitā kupeja bija zināma, kādus 4 vai 5 gadus atpakaļ, interesanti ka šis auto vel dzīvs.
Kādreiz šim aparātam bija iesvapots M50B25tu un barabanu vietā uzliktas disku bremzes aizmugurē.
Tad auto aizceļoja, ja nemaldos pie kaut kādiem jauniešiem, tie izcēla āra to 2.5 vanosu un pārdeva tālāk par tādu pašu summu kā nopirka
Arī pāris gadus atpakaļ viņš bija bez moldingiem bet ar " M5" priekšējo buferi.
Man pat ir kāda bilde.
Kādreiz šim aparātam bija iesvapots M50B25tu un barabanu vietā uzliktas disku bremzes aizmugurē.
Tad auto aizceļoja, ja nemaldos pie kaut kādiem jauniešiem, tie izcēla āra to 2.5 vanosu un pārdeva tālāk par tādu pašu summu kā nopirka
Arī pāris gadus atpakaļ viņš bija bez moldingiem bet ar " M5" priekšējo buferi.
Man pat ir kāda bilde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 73
- chevron_right