Fash`ija Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
Akvārijs vienmēr izskatīsies labāk
Tikai ne zem paklājakars rakstīja:Akvārijs vienmēr izskatīsies labāk
Ja tonë , tad ofici priekśējos arī uz kādiem 25%.Fashion rakstīja:prasās pēc topika
Bet kā kuram šķiet : notonēt logus un priekšējām durvīm ar iesipt melno plēvi nedaudz tā minimāli, vai arī atstāt akvāriju un sameklēt štorku, nevaru izdomāt..
Bet jā, paśam ar kkā skatoties bildes liekas ka akvaarijs izskatijās labāk.
nu ko izdomāji ar abšivkām? Liksi?
wordedzis rakstīja:Tikai ne zem paklājakars rakstīja:Akvārijs vienmēr izskatīsies labāk
nu vēl domāju par viņām, baigi bēdīgi sanāks ja rezultātā būs 3 krāsu salons bet pagaidām noglabāšu maliņā un ja līdz sezonas sākumam nekā nebūs tad šīs noteikti būs labākas par tagadējo samorez edišan sliktākajā gadījumā nokrāsos, ielīmēs ādu un cerēs ka krāsa neies nostElvijsR rakstīja:Ja tonë , tad ofici priekśējos arī uz kādiem 25%.Fashion rakstīja:prasās pēc topika
Bet kā kuram šķiet : notonēt logus un priekšējām durvīm ar iesipt melno plēvi nedaudz tā minimāli, vai arī atstāt akvāriju un sameklēt štorku, nevaru izdomāt..
Bet jā, paśam ar kkā skatoties bildes liekas ka akvaarijs izskatijās labāk.
nu ko izdomāji ar abšivkām? Liksi?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tiku pie koka kloķa
Ja nu kādam ir piedāvājumā vēl koka kupejas salona daļas tad welcomēti vai arī koks iekš E36 ir kkāds baigaiZZZ retums?
Ja nu kādam ir piedāvājumā vēl koka kupejas salona daļas tad welcomēti vai arī koks iekš E36 ir kkāds baigaiZZZ retums?
man gan ļoti patīk, semakam ar vēl īsti nepabeidzu ar koku pakot, nevar nekur dabūt no ne iL pelnutraukus aizmugurējos
Kā tadnleai rakstīja:man šķiet ka to koku vairums vienkārši izlaiž misenē
Visi, kas plāno mest e36 koka apdares paneļus misenē, pm pats savākšu un vēl pat iedošu naudu Tie sūdi ir bez maz vai uz izķeršanu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es arī meklēju koku, bet lai apli'mētu ,nevis ,lai izmantotu
Rižie all the way. Pie dirsas ko citi saka. Es pats sev rižos gribu salikt, bet kompakts no pakaļas tā neglīts un ar oranžajiem aizmugurē ir vēl sliktāk.
Ar coupe viss kārtībā.
Ar coupe viss kārtībā.
Es ar balto vietā rižos ieliku,man patīk!
Man personīgi baltie liekas neriktīgi, jo tā krāsa reāli nesapas ar to krāsu, kas ir lampās - t.i. lampās tas viss apkārt ir ļoti tumšs. Ja pavarotam vēl daļa iekšpuses būtu kā pašai lampai, moš būtu nice, bet neesmu manījis tādu variantu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu man šobrīd arī stāv Depo (jau atnāca no DE ar tādiem) pavaroti un viņi liekas šausmīgi pārbalināti uz visa kopējā fona. Vajag atrast kādus sakarīgus smoked un lampās krustus salikt vai arī pāriet uz rižajiem.
Butu paprasijis, butu uztaisījis vienu bildi ar to OEM bagažnieka stūrīti... man ar tāds skats katru reizi verot bagūzi Biju jau noskatījis šo kupeju ss'a un arī apsvēru domu par iegādi, mīļākā krāsa no OEM Lai labi ripo.
Vajag smoked paviņus, un viss būs perfekto, nezinu kam jānotiek galviņā, lai aizmugurē uzliktu rižās lampas
Paldies īstenībā ļoti paveicās ka paspēju ieķert šo eksemplāru
em.dzhii - runa iet tikai par priekšu
em.dzhii - runa iet tikai par priekšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5