jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
biju dzirdējis, ka turbo motoriem liek vai dažiem m3 naak stock tādi... bet iisti neatceros...
Nu tad jau viss kārtībā man ir turbo motors Drīz būs cmuki biužuki..
Drīzāk jau interkūlerim (kad ir turbo).
intresantio zinat cik tas komplekts maksa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Bildē konkrētais kas redzams ir no e39. Bet ebay.co.uk var tādu uz e36 atrast.. :)
tie ir gaisa kanali, kur tev vajag tur ari pieved, piem: k&n auksta gaisa padeves sistemai, ka ari intercoolera labakai dzeseshanai
Bet ja brauc pa ziemu tad diez vai kaut kas tads bus vajadzigs
Bet ja brauc pa ziemu tad diez vai kaut kas tads bus vajadzigs
Nu nejau ziemai Es tiaki interesējos. Zin kā stylings u.t.t.
Paldies. es jau gaidiju kad tu te parādīsies ar savu touringu.
Atceros vel kā gribēju tevi pierunāt lai man pārdod :P
Atceros vel kā gribēju tevi pierunāt lai man pārdod :P
smuks
tikai bmw centrinus gan saliec diskiem un aizmugurejam lampam hrometos pagrieziena lampinas ieliec lai nespidetu dzeltena lampacka kad ir izslegts pagrieziens
tikai bmw centrinus gan saliec diskiem un aizmugurejam lampam hrometos pagrieziena lampinas ieliec lai nespidetu dzeltena lampacka kad ir izslegts pagrieziens
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Vot tagad cita lieta, auto vnk super un diski arī perfekti
Vēl tikai OBC jāiemet pilnai laimei
Vēl tikai OBC jāiemet pilnai laimei
PA smuko!
Autiņš ļoti smuks, diski pareizie!
Autiņš ļoti smuks, diski pareizie!
psc autinjs kon4a - ļoti tīk jau tie touringi... laikam jāpārsēžas no kupejas būs diski
skaistulis
kads tev hrenons miglaas??
kads tev hrenons miglaas??
Skatoties uz tavu sak likties,ka mans galig nespidigs
Negribi minities ar diskiem?
Smuka kūte!
Jurci pasaki, ka vēl Tev nestrādā centrālā blakussēdētajā pusē aizmgurējām durvīm?!
Skatoties uz Tavu, nenormāli gribas pilnveidot savu kūti, tikai žēl, ka tgd citas prioritātes,bet gan jau!
Jurci pasaki, ka vēl Tev nestrādā centrālā blakussēdētajā pusē aizmgurējām durvīm?!
Skatoties uz Tavu, nenormāli gribas pilnveidot savu kūti, tikai žēl, ka tgd citas prioritātes,bet gan jau!
Nu es vel domaju sapulēt, un uz pavasari piekrāsot kas nepipeciešams. :)runcis rakstīja:Skatoties uz tavu sak likties,ka mans galig nespidigs
Nu atsūti kādu bildi ar saviem diskie tuvplānā, tev ir?
Man nestrādā šoferpusei un baigi tas kaitina :( jo vajag kādu somu ielikt u.t.t.aupinsh rakstīja:Smuka kūte!
Nu tev jau ar skaists tūrings.
Paldies pārējiem par labiem vārdiem. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22