Mans pirmais BMW
Vitalx325 rakstīja:kamer tevis viss apmierina tad tik brauc , vienigais vasara varetu pietrukst kondishka, braucot pa rigas korkiem , bet minimalais tev ir. un automatam ziemas rezhims ir?ja ir tad bus bishku vieglak ziema!
kas par ziemas režīmu, kaut kāds jocīgs slēdzis ir pie ātrumkloķa, bet aizmirsās pajautāt kas tas īsti ir.
Orkaans rakstīja:Kristaps rakstīja:Princesiite rakstīja:Nu par tiem iztrakstiem tā ,bet mašīna patiešām izskatas un skan labi , redzēsim ko Princesīte pēc mēnešai vai diviem teiks , Auto pirkšana jau +- laimes spēle Itipāši sievietei vai iesācējiem kā man
gluži iesācēja auto pieredzē neesmu. pusotru gadu nobraukāju ar ļoti jaudīgu Fiatu, protams pie katra remonta es nosirmoju, bet pa servisiem tik daudz izdīvojoties man jau sāk likties ka pati varēšu ņemt štrumentus rokās un doties labot mašīnu.
Man bija pilnīgi tāpat ar savu pirmo auto ko par tādu nesaucu dusmu un naida dēļ pret vinu , man bija Volvo v40 2.0 16v valve , ar gāzes iekārtu Par to cik naudas ieliku pat nesākšu ,sliktākais pirkums manā mūžā Bet nesaku ka volvo ir slikta mašīna :)
Es par Fiatu nevienu ļaunu vārdu nevaru teikt, 200 zirgi, mazs turbo spridzeklītis, bet remonta izmaksas nav priekš parastu mirstīgo kabatas.[/quote]
par fiat ,neko neteikšu jo neko nezinu 200zirgi izklausas daudz priekš mazasas mašīnītes ,vajadzetu būt intersantam auto [/quote]
Luuk arii Fiatinjsh! [/quote]
Krāsa vnk feneomenāla ,pieatāv tādam fijatiņam,meiteņu auto manā uztverē :) Un ja vel blondīnīte pie stūrēs
Nav ne vainas
gluži iesācēja auto pieredzē neesmu. pusotru gadu nobraukāju ar ļoti jaudīgu Fiatu, protams pie katra remonta es nosirmoju, bet pa servisiem tik daudz izdīvojoties man jau sāk likties ka pati varēšu ņemt štrumentus rokās un doties labot mašīnu. [/quote]
Man bija pilnīgi tāpat ar savu pirmo auto ko par tādu nesaucu dusmu un naida dēļ pret vinu , man bija Volvo v40 2.0 16v valve , ar gāzes iekārtu Par to cik naudas ieliku pat nesākšu ,sliktākais pirkums manā mūžā Bet nesaku ka volvo ir slikta mašīna :)[/quote]
Es par Fiatu nevienu ļaunu vārdu nevaru teikt, 200 zirgi, mazs turbo spridzeklītis, bet remonta izmaksas nav priekš parastu mirstīgo kabatas.[/quote]
par fiat ,neko neteikšu jo neko nezinu 200zirgi izklausas daudz priekš mazasas mašīnītes ,vajadzetu būt intersantam auto [/quote]
Krāsa vnk feneomenāla ,pieatāv tādam fijatiņam,meiteņu auto manā uztverē :) Un ja vel blondīnīte pie stūrēs [/quote]
Eh, krāsu bildē nevar redzēt, jo kad uzspīdēja saule viņa palika rozā, tas izskats bija baigā fiška viņai..
Man bija pilnīgi tāpat ar savu pirmo auto ko par tādu nesaucu dusmu un naida dēļ pret vinu , man bija Volvo v40 2.0 16v valve , ar gāzes iekārtu Par to cik naudas ieliku pat nesākšu ,sliktākais pirkums manā mūžā Bet nesaku ka volvo ir slikta mašīna :)[/quote]
Krāsa vnk feneomenāla ,pieatāv tādam fijatiņam,meiteņu auto manā uztverē :) Un ja vel blondīnīte pie stūrēs [/quote]
Eh, krāsu bildē nevar redzēt, jo kad uzspīdēja saule viņa palika rozā, tas izskats bija baigā fiška viņai..
Šeit tik daudz cilvēku raksta ka par nevar uzspēt visiem atbildēt.
Parediģējiet savus komentārus, lai visur nevelkas līdzi tas neizdevies citējums
Es tachu Tev teicu , ka sheit ir jauki cilveekiPrincesiite rakstīja:Šeit tik daudz cilvēku raksta ka par nevar uzspēt visiem atbildēt.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu kāds bija bija ,bet nedomāju ka tādu būs viegli pārdot ,saudabīgs auto Bet lai veicas.
Par fijatu runāju
Par fijatu runāju
Pēdējais labojis Kristaps - 15 Okt 2011, 22:03, kopā labots 1 reizi.
starpcitu fiatu pārdevu uz sitiena. pēc tam nopirku audi, tagad audi jāpārdod.
aa, nu tad jau tev ir auto pardošanas un pirkšanas pieredze lielāka kā man , nu okey sākās jau oftopik . lai labi ripo bmw un veicas ar audī pārdošanu :)
Kristaps rakstīja:aa, nu tad jau tev ir auto pardošanas un pirkšanas pieredze lielāka kā man , nu okey sākās jau oftopik . lai labi ripo bmw un veicas ar audī pārdošanu :)
Kristaps rakstīja:aa, nu tad jau tev ir auto pardošanas un pirkšanas pieredze lielāka kā man , nu okey sākās jau oftopik . lai labi ripo bmw un veicas ar audī pārdošanu :)
runājot par to off topic
man ir bijušas :
Opel Calibra
mazda 323f
fiat coupe
audi 80
un visbeidzot BMW
Cik garsh celjsh Tev bija jaaiet ,kameer tiki pie iista auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans rakstīja:Cik garsh celjsh Tev bija jaaiet ,kameer tiki pie iista auto
Nu ja godīgi visu laiku es uzskatīju ka Bembisti ir atsaldētā tauta, kam nav ne mazākās noajusmas kā jāuzvedas uz ceļa. Tagad pati tāda esmu.
Man pietika ar vienu volvoOrkaans rakstīja:Cik garsh celjsh Tev bija jaaiet ,kameer tiki pie iista auto
un audi 80 ,pabraucu vienu vasaru darba drapaks bija
Nezinu par Tevi, bet domāju, ka te pārsvarā neviens nav atsaldētsPrincesiite rakstīja: Nu ja godīgi visu laiku es uzskatīju ka Bembisti ir atsaldētā tauta, kam nav ne mazākās noajusmas kā jāuzvedas uz ceļa. Tagad pati tāda esmu.
uteo rakstīja:Nezinu par Tevi, bet domāju, ka te pārsvarā neviens nav atsaldēts
nu es arī neesmu.
Tad viss stīgā ar BMW vadītājiem
Sveikta BMW braucēju pulciņā Tavs
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
uteo rakstīja:Tad viss stīgā ar BMW vadītājiem
uteo rakstīja:Tad viss stīgā ar BMW vadītājiem
bet protams! es tikai nesaprotu kapēc es tik ilgi noliedzu BMW kā automašīnu.