KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right
Būs jāaplūko dzīvē, kā viņi tikuši galā ar tiem difuzoriem, jo redzēju čalim uzliktu pa taisno no bodes-visai kroplīgs skats.
Biki pa garu tā aste
Un R17 diski
Biki pa garu tā aste
Un R17 diski
Pēdējais labojis korsa - 28 Jan 2012, 20:47, kopā labots 1 reizi.
Tad jau uz pavasari būs vēl viens ļoooti smuks tourings klāt esošajiem, veiksmi meklējumos!
pirkumi papirmo
Vel sliekšņus prasīsies un m sanu moldingus tad bus vnk
Būs oga
Vel sliekšņus prasīsies un m sanu moldingus tad bus vnk
Būs oga
Malacis, nu gaidīsim rezultātu kā tas viss izskatīsies kopumā :) Varētu kautvai Facelift sliekšņus uzlikt.. :)
Prieks censties :)
Jāsakrāmē pavasarī viss virsū un jāsakrāso viss, kas krāsojams. Tad arī redzēs, ko prasīsies vairāk!
Jāsakrāmē pavasarī viss virsū un jāsakrāso viss, kas krāsojams. Tad arī redzēs, ko prasīsies vairāk!
A kam Tev tik daudz kloķa ādas?
Man tāds pats jautājums radās...Ruu rakstīja:A kam Tev tik daudz kloķa ādas?
agresīvi štepselē pa ātrumiem laikammarux rakstīja:Man tāds pats jautājums radās...Ruu rakstīja:A kam Tev tik daudz kloķa ādas?
m4z rakstīja:agresīvi štepselē pa ātrumiem laikammarux rakstīja:Man tāds pats jautājums radās...Ruu rakstīja:A kam Tev tik daudz kloķa ādas?
Vēl tiek domāts un lemts, kādas tās kloķu ādas tiks liktas. Vai M vai parastās
Tie diski ir no e39 Diemžēl.. Tiem ET bij kkads 13 vai 15Error rakstīja:reku style32 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... gpmgp.html
Sēdinot nebūs arkas jāvalcē ar tik mazu ET!?! Tās gan negribu aiztikt!
Man jau te netop svētdienas braucamais, bet gan ikdienas un arī ziemas gāžamais! Tās visas "izvirtības" pietaupīšu e30'tajam
Manam touringam bija virsū st32 diski, kad pirku tur bija tieši tāda pie visa mana sēdinājuma, ar attiecīgajām riepam tur nekas nav jāvalcē, ja tu uztraucies par iznesumu, tad tikpat labi vari aizmirst arī par style 5 diskiem jo viņi ir identiski platumā gan iznesumā Un 3er diski kas ir style 32 ir bez plauktiem un izskatās nu tā nepārāk..
izskatas
Pirmā Jurča liktā bilde man jau sen stāv kā desktops kompim un ir mans favorīts
Tad sakat, ka vajag tikai pareizās riepas un var likt kkādus J8,5 R17 ar ET15? Nelīdīs arkās? Arī ar sēdinājumu apm. 60
Tad sakat, ka vajag tikai pareizās riepas un var likt kkādus J8,5 R17 ar ET15? Nelīdīs arkās? Arī ar sēdinājumu apm. 60
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right