6699 /// M54 3.0i
Vajag vajag paspēt
ar kompatu pa brugji
Par tiem pelēkajiem toņiem tev tiesa, auto no tuvuma vienā krāsā, paejot nedaudz tālāk paveras pelēko toņu palete (ja pārkrāsotas atsevišķas detaļas ne reizē)
Kā jau katram kuram šis spoileris jautājums no manis nemainīgs, kur un pa cik? Pats laikam vienmēr palaižu garām sludinājumus ar viņiem.
Kā jau katram kuram šis spoileris jautājums no manis nemainīgs, kur un pa cik? Pats laikam vienmēr palaižu garām sludinājumus ar viņiem.
Šir spoileri tagad kkads bums. Agrāk kā eksotika, tagad kā m paka, katram 2.bus .
Neko nesaku, izskatās glauni, sakrāsot tik vajag, tad jau kopskatu varēs vērtēt!
Neko nesaku, izskatās glauni, sakrāsot tik vajag, tad jau kopskatu varēs vērtēt!
Runājot par ķīnas/taivānas spārniem, viņi tiešām ir galīgi garām, izmēri ir ap 7mm garām uz visām pusēm, es tieši tagad nopirku ķīnas spārnu jaunu, galīgi neprasās likt viņu virsū pēc tam kad ar mērlenti ir pāriets pāri.
- ikey07
+100500 par kinas sparniem un oem rusas cienitajiem
Nau ne vainas tiem jaunajiem spārniem.
Es kutij arī saliku taivānas purnu viss bija daudz mazs taisns precizs iznemot vienam sparnam pie loga kante biskit nepaseja bet ar to varēja sadzivot
Es kutij arī saliku taivānas purnu viss bija daudz mazs taisns precizs iznemot vienam sparnam pie loga kante biskit nepaseja bet ar to varēja sadzivot
Es par to kanti arī runāju, viņa ir 1cm īsāka kā oem un ir mazliet ieliekta while oem ir taisna.
Es ar īsti neiespringstu ir vai nav oem, bet ja lieku virsū kko kas ir domāts vizuālam skatam, un skatu nevar panākt, kapēc likt. [ nerunāju ne pa vienu konkrēti vnk in general. ]
- ikey07
Var nebūt oem tas spoileris,bet nu kaut kāds abs - ķīnas plastmass gan varēja būt. Spoileris jau pats pa sevi nav slikts cik bildēs ir redzēts,pats gandrīz tādu paņēmu . Un dēļ stikla šķiedras spoilera,lai es bojātu un urbtu caurumus bagūzī vākā. toč nē.
Un kad kāds man prasītu no kāda materiāla tad man tas spoileris Ir? ! Tad pasakot ,ka viņš man šķiedras,domāju,ka viss wooow efekts ātri pazustu.
Bet tā viss čilll liec uz sava auto ko un kā gribi utt. Bet es uz sava tādu neliktu. tas tik manas domas. Neņem ļaunā
Un man pašam arī uz e36 stāv ķīnas spārni,takā viss bumbās un kā jau te kkas teica,tad labāk ķīnu nekā oem rūsu
Instagram - Sandis_e36
....jo OEM sparns maksā tādu naudu,kuru vairumam būtu žēl nolikt par šo spārnu! # turtak10lietotispārnisanāk
Atrodi viņus bez rūsas..
Man ir divi ideāli.
Bet pa 50 eiro es viņus labalk sev paturu
Bet pa 50 eiro es viņus labalk sev paturu
ar kompatu pa brugji
- ikey07
Es runāju par jaunu oem,nevis lietotu! Jauna oem dzirdēju,ka kādi 200€ laikam.
Pēdējais labojis vitjazz - 24 Apr 2018, 19:01, kopā labots 1 reizi.
Jauns OEM par 50? Kurā vietā?