Mans e36 320i (Calypsorot metallic)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
pats krasoji?
Sodien tika iegadatas shadas lietinjas,nevaru sagaidiit,kad tiks liktas virsuu..
domaju,ka izskatisies vnk
diski,gan veel ir jaasapucee,kas jau riit tiks dariits un tad buus Ok..
domaju,ka izskatisies vnk
diski,gan veel ir jaasapucee,kas jau riit tiks dariits un tad buus Ok..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
aiz nebij ko dariit,tika piemērīti jaunie R16,lai redzētu,cik zemu sēdināt,bildē gumija ir 225/50,bet būs 205/55
domaju,ka buus Ok..
Fochets ar domkratu..
domaju,ka buus Ok..
Fochets ar domkratu..
Instagram - Sandis_e36
Ar m bamperu būs salda oga
Man uz e36 nez kāpēc patīk style 16, bet ar nepārāk augstu profilu, šiem ar nav ne vainas
Man uz e36 nez kāpēc patīk style 16, bet ar nepārāk augstu profilu, šiem ar nav ne vainas
pa cik un kur sliekshnju uzlikas nopirki?
pieļauju 30ls protuning.lv
Būs smuki, tad prasīsies pakaļējais bampers vai vismaz difuzors.
KV_ rakstīja:pa cik un kur sliekshnju uzlikas nopirki?
Protuning.lv 55ls
jurcis rakstīja:Būs smuki, tad prasīsies pakaļējais bampers vai vismaz difuzors.
Difuzors jau ir..
Instagram - Sandis_e36
Oo, sveiks :) Tomer pie sedana paliki, kadu bridi tak kupeju velejies
mja manam bampera krāsotājam arī nebija paveicies ar krāsas sajukšanu un arī atšķiras
Bet kopskats būs labs
Bet kopskats būs labs
Veiksmigais5 rakstīja:Oo, sveiks :) Tomer pie sedana paliki, kadu bridi tak kupeju velejies
tā bij,bet tomēr izdomāju,ka jāpaliek pie sava sedana un miers!un no kupejām īsti tā arī nekas nebij ko ņemt.
Instagram - Sandis_e36
nu kaut kā tā.. vakar gaitā viss tiks salikts,pa vietām..
krāsotājs,nebij riktigi krāsu sajaucis,un tgd atšķiras.. nez ko tgd darīt,laikam būs kārtīgi jāpulē auto
krāsotājs,nebij riktigi krāsu sajaucis,un tgd atšķiras.. nez ko tgd darīt,laikam būs kārtīgi jāpulē auto
Instagram - Sandis_e36
man ar krasotajs nobumbuleja ar toni , tipiska paradiba bet smuki
bouncin' with 68' chevy
ir ir smuki
bac, man ari luupa kaukur jaizrauj, pietiek, jums visiem ir un man nau
bac, man ari luupa kaukur jaizrauj, pietiek, jums visiem ir un man nau
...
Haubei un brillei tā līnija sapas kopā kā nākas kad aizver haubi.. ?
nu tgd ir tā,ka ir jānoregulē,lai būtu vienādas šķirbas gan pret brilli gan haubi...jurcis rakstīja:Haubei un brillei tā līnija sapas kopā kā nākas kad aizver haubi.. ?
un vel ir diezgan liela šķirba starp buferi un brilli,nez ko lai dara!? kkā jāmēģina noregulēt,lai nav baigā šķirba..
Instagram - Sandis_e36
To var saregulēt sānos tās plastmasas paskrūvēt nedaudz augstāk un pašu bamperu pacelit pēc iespējas augstāk ar priekšējām skrūvēm :) Tad tālāk brilli paskrūvēt zemāk un izveidot vienādu atstarpi starp haubi un bamperu. Haubei ar var paskrūvēt zemāk tos stiprinājumus :)Sidnas rakstīja:nu tgd ir tā,ka ir jānoregulē,lai būtu vienādas šķirbas gan pret brilli gan haubi...jurcis rakstīja:Haubei un brillei tā līnija sapas kopā kā nākas kad aizver haubi.. ?
un vel ir diezgan liela šķirba starp buferi un brilli,nez ko lai dara!? kkā jāmēģina noregulēt,lai nav baigā šķirba..
beigu rezultats.. tik nieres jaaieliek..
un krasa tomer tik daudz nemaz neatskjiras..
un krasa tomer tik daudz nemaz neatskjiras..
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right