Tomariņa e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
man ja kas ir lieka oem stūrech. rakstīja:Starp citu, neplāno tās drausmīgās stūres nomaiņu?
Bet jkopumā, ir ok. Diski arī!
nju ja es izdomāju tos diskus nopirkt tad obligāti viņi pārkrāsojās pelēki,jo melni man arī tā nevisai viņich. rakstīja:Style68 pēc idejas ir vieni no smukākajiem diskiem, ko uz e36 var uzlikt, manuprāt. BET viņiem jābūt normālā krāsā. Pelēki viņi izskatās superswiit, melni imho galīgi garām..
Man ar tādi diski iepriekš bija. Ļoti patika kā izskatījās!
http://www.bildites.lv/images/63t7ug5atfpoioo87.jpg
Bet nevaru saprast, tie ir oriģinālie, jeb padjobkas?
Kpc domā ka padjobkas?
Stūres nomaiņa arī plānojās,bet nav kkā vēl sanācis atrast viņu
chabosko kādu stūri vari piedāvāt?
chabosko kādu stūri vari piedāvāt?
Tāpēc, ka izskatijās, ka nav R17! Laikam tādēļ ka tumši, līdz ar to vizuāli pazūd.Tomariņš rakstīja: nju ja es izdomāju tos diskus nopirkt tad obligāti viņi pārkrāsojās pelēki,jo melni man arī tā nevisai viņi
Kpc domā ka padjobkas?
Ja pārkrāsosi, tad noteikti ņem, manuprāt, vieni no labākajiem OEM diskiem!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ne ne ir R17 un uz diska iekšā rakstīts BMW ja nu vienīgi padjobkām arī iegravēts tas pats,tad cita runa
hmm mja būs jau laikam japaņam,jo cena manuprāt arī diezgan patīkama,ja neskaita ka vēl jāpārkrāso
hmm mja būs jau laikam japaņam,jo cena manuprāt arī diezgan patīkama,ja neskaita ka vēl jāpārkrāso
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vajadzetu but ja parkrasosi
Beidzot jūtos kā pilntiesīgs e36.lv forma biedrs
P.s
Paldies Ruu par uzlīmēm
P.s
Paldies Ruu par uzlīmēm
Šodien pēc ilgiem laikiem mans BMW atkal redzēja tīru ūdeni un švammi,jo pēdējo reiz tas notika pagājušo gad
Tā kā arī Alūksnes lielceļi un ceļi ir jau nokusuši,tad nolēmu ka jāpāriet uz vasaras riepām,pašlaik tikai R15 bet vēl ceru tik pie R17,plus vēl jauzliek M bamerīts kas nepacietīgi gadai mājās un jānokrāso brile,kas arī ir tapšanas procesā,bet to visu likšu reizē,lai nav divas reizes gar priekšu jājaucās.
Hmmm kas vēl tāds,aaaa padomā vēl ir ieķert M sliekšņus un tad jāsāk cīnīties ar ruslanu,kurš pēc garās ziemas ir sācis uzdarboties aizmugures arkās un durvju apakšās
Bij vēl plāns ieķert koilas,bet diemžēl nācās uz kādu laiku atlikt to iegādi,jo līdzekļi bij jāiegulda vīzas atjaunošanā,bet labs nāk ar gaidīšnu kā sacīt saka un gan jau tikšu arī pie tām
Tas arī laikam viss,kādā bilde no šodienas
Tā kā arī Alūksnes lielceļi un ceļi ir jau nokusuši,tad nolēmu ka jāpāriet uz vasaras riepām,pašlaik tikai R15 bet vēl ceru tik pie R17,plus vēl jauzliek M bamerīts kas nepacietīgi gadai mājās un jānokrāso brile,kas arī ir tapšanas procesā,bet to visu likšu reizē,lai nav divas reizes gar priekšu jājaucās.
Hmmm kas vēl tāds,aaaa padomā vēl ir ieķert M sliekšņus un tad jāsāk cīnīties ar ruslanu,kurš pēc garās ziemas ir sācis uzdarboties aizmugures arkās un durvju apakšās
Bij vēl plāns ieķert koilas,bet diemžēl nācās uz kādu laiku atlikt to iegādi,jo līdzekļi bij jāiegulda vīzas atjaunošanā,bet labs nāk ar gaidīšnu kā sacīt saka un gan jau tikšu arī pie tām
Tas arī laikam viss,kādā bilde no šodienas
Izskatās, ka ziema un sāls nav postus nekādus nodarījuši.. auto tieši kā priekš manas sievas
Tās bildes gan reiboni taisa galvai..
Ne ne postus ir ziema nodarijusi diezgan nesmukus,tik vēl tā neizceļas tik traki pa gabaluemizz rakstīja:Izskatās, ka ziema un sāls nav postus nekādus nodarījuši.. auto tieši kā priekš manas sievas
Bildes galvas izvingrināšanai
Nav nedaudz par agru vasarenēm?
Nav bik pa vēlu ziemenēm? No 1. marta var rullet ar vasarenem.marux rakstīja:Nav nedaudz par agru vasarenēm?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
hmmm nu ceru ka nav par agru,bet ziemenes jau man arī nebija nekādas spīdošās tā kā ar vasarenēm jau vajadzētu būt ok,nu vismaz ceru ka neuznāks vēl kkādi brīnumi no gaisa
Es ar jau braucu ar vasareneem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Alūksnes pusē vēl nebija tik labi ceļi,lai brauktu jau tik agri ar vasarenēm,bet skatos ka šodien atkal snieg,bet domāju ka riepām tas netraucēs
Šodien ar forumistu gun4aa,uztaisijām nelielu pavasara mazgāšanos saviem e36,lai gan manējam jau tā bija otrā mazgāšanās reize šogad Un tā kā šodien ārā laiciņš bija jauks,tad nolēmu ka ir pienākusi tā diena kad arī mans e36 ir pelnijis,lai viņam uzliktu jaunu bamperu,savādāk cik tad ilgi turēsi viņu iepakotu,lai gan krāsotājs ir bik nolaidis greizi ar krāsas toni,bet nu kā ir tā ir,ko padarīsi vairs Pie reizes tika arī brille mazliet savesta kārtībā un ielikas jaunas nāsis,lai kopskats kaut cik sakarīgāks,nu vismaz no priekšas
Un nu kādu bildīti ieskatam
Un nu kādu bildīti ieskatam
Pēdējais labojis Tomariņš - 02 Apr 2012, 00:04, kopā labots 1 reizi.
cita lieta
man ar sak kāroties pec jauna bamperīša
Tik ideāli ar M bamperu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …