pirmais e36 / krivīts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Palīdu apakšā, lai apskatītu kas uz plāksnītes rakstīts, bet vienīgais no cipariem ko varēja saprast ir- 3....
Bet tas cipars tak tpt nepateiks, ir bloķis vai nav, tā jau tikai reduktora attiecība
Pacel pakaļu gaisā, tā lai abi rati ir no zemes atrāvušies un mēģini pagriezt, ja griežās abi, tad būs bloķis.
Pacel pakaļu gaisā, tā lai abi rati ir no zemes atrāvušies un mēģini pagriezt, ja griežās abi, tad būs bloķis.
nocakaretam reduktoram (sadilusi sateliti) ari abi rati griezisies uz vienu pusi. Parbaudam vienam ratam esot uz zemes vai ari kaads tur vienu riepu un otrs griez preteja virziena, ja nevar pargriezt vai loti gruti, tad blokis, ja briivi, tad bloka nav.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ja tu sitos diskus krivit uzstieptu uz masinas, butu
nav nemaz tik traki, šitie ir J9,kas ir paredzēti priekšai, bet ja izvalcēs arkas es domaju, ka izdosies!.
Gaidam pavasari
Gaidam pavasari
cik sapratu tad sie bij j9 no priekshas?
p.s. - ari neuzticies donkratiem?
Pats ari skruvejot daru tapat, drosibai kkadai tacu jabut.
Jap, J9 ir no priekšas,aizmugurē ir paredzēti J10KV_ rakstīja:cik sapratu tad sie bij j9 no priekshas?
riepu paliku papildus drošibai, tomēr diski jauni un nevēlos apskādēt.
Šobrīd ir sarunāts nopulēt tuvākajā laikā,iztaisnot priekšu, izvalcēt arkas un domāju nopirkt gumiju šiem diskiem,bet nav ne jausmas kāda izmēra riepas uz tik platiem pirkt
Varbūt kāds var ieteikt?
Varbūt kāds var ieteikt?
labaak izstasti kur dabuji jaunus Rondelus.. ?
p.s. sorry ja jau esi teicis
p.s. sorry ja jau esi teicis
atvesti no vācijas jau pirms kāda laika!
šeit links ar cenu
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatk ... elgen.html
šeit links ar cenu
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatk ... elgen.html
nuu blin... nav labi sita kardinaat biedrus, bet diski - pats nograuztu arkas, lai shitadus uzliktu...
cena pat ļoti skiet ir ok
bet pr. tas ET skiet diezgan liels - bet tas gan jau kompensē J
aizmugure gan ET kā 5er vai 7er un vel tas platums - pilniigs pipec
cena pat ļoti skiet ir ok
bet pr. tas ET skiet diezgan liels - bet tas gan jau kompensē J
aizmugure gan ET kā 5er vai 7er un vel tas platums - pilniigs pipec
vienu brīd mēģināju tirgot pa 300Ls,man kadi paris čīkstuļi pateica ka cena kosmos.
Vnk saprotams,ka to saka tie kam tās naudas nav
šobrīd caur bmwpower kkur izmetās info, ka r18 šādus tirgoja pa 450ls
Vnk saprotams,ka to saka tie kam tās naudas nav
šobrīd caur bmwpower kkur izmetās info, ka r18 šādus tirgoja pa 450ls
papēti šeit http://www.tyrestretch.com/ kā izskatās dažādu izmēru riepas uz diska un izvēlies sev vēlamo izskatu.krivīts rakstīja:Šobrīd ir sarunāts nopulēt tuvākajā laikā,iztaisnot priekšu, izvalcēt arkas un domāju nopirkt gumiju šiem diskiem,bet nav ne jausmas kāda izmēra riepas uz tik platiem pirkt
Varbūt kāds var ieteikt?
Paldies!
Labs saits
Labs saits
madarsv rakstīja:papēti šeit http://www.tyrestretch.com/ kā izskatās dažādu izmēru riepas uz diska un izvēlies sev vēlamo izskatu.krivīts rakstīja:Šobrīd ir sarunāts nopulēt tuvākajā laikā,iztaisnot priekšu, izvalcēt arkas un domāju nopirkt gumiju šiem diskiem,bet nav ne jausmas kāda izmēra riepas uz tik platiem pirkt
Varbūt kāds var ieteikt?
225/45 R17 8.5 tur tāda nav !
diksi mega kruti. Mani top3 diski. Būtu nauda čista paņemtu no tevis. Tā pat 1,6 tos neiekustinās Bet nu janāks savest auto riktīgā kārtībā, tad būs gerai. Bet pārāk labi diski uz nekopta auto...
P.S.
Varbūt kļūdos, bet man liekas tev flančus ar vajadzēs un garākas skrūves līdz ar to.
P.S.
Varbūt kļūdos, bet man liekas tev flančus ar vajadzēs un garākas skrūves līdz ar to.
Pēdējais labojis A!gars - 27 Dec 2011, 22:55, kopā labots 1 reizi.
es domaju ka uz rondel oo21 tev bus vien jaliek 205/40, lai gumija iet uz iekshu.
tiri ieskatam lai saproti domu
tiri ieskatam lai saproti domu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7