e36
tie bija ac schnitzer spoguļi, kuros nekā nevarēja redzēt kā tikai savas mašīnas pakaļuKalnz rakstīja:Kas tie pa spoguļiem?
Mainu pret OEM M spoguļiem elektro ar apsildi
ja tev ir m-pakas spoguļi, tad ar braukā ar tiem
un es tos iemainīju pret stock spoguļiem un nokrāsoju tos
Pisec kosmoss par kkādu sūda plastmasu, pa to naudu jau priekšējo Mbamperi var nopirkt!Maikl rakstīja:bodykit.lvaupinsh rakstīja:Kur un par cik viņu var dabūt, es arī tādu gribu!Maikl rakstīja:jā
29776600
60Ls maksāja
tourings tiesham simpatisks..
vel melnus logus un tad vispar nav ko pielikt..
Instagram - Sandis_e36
nu re, es butu pret OEM M spoguļiem iemainījis...Maikl rakstīja:tie bija ac schnitzer spoguļi, kuros nekā nevarēja redzēt kā tikai savas mašīnas pakaļuKalnz rakstīja:Kas tie pa spoguļiem?
Mainu pret OEM M spoguļiem elektro ar apsildi
ja tev ir m-pakas spoguļi, tad ar braukā ar tiem
un es tos iemainīju pret stock spoguļiem un nokrāsoju tos
logi tika notēnēti pagājuš sestdienSidnas rakstīja:tourings tiesham simpatisks..
normāla cena! pa 60Ls var tikai ķekavas tjuninga bamperu nopirkt nevis m-pakas bamperuMaikl rakstīja:aupinsh rakstīja:Pisec kosmoss par kkādu sūda plastmasu, pa to naudu jau priekšējo Mbamperi var nopirkt!Maikl rakstīja:jā
P.S. ja nav naudas, tad nepērc bmw
pa 60ls bija uz akciju protuninga laikam priekshejais m bampers.
novembra akcijā bija pa 49ls, bet nebija oem, bet ABS plastmasa... - starp Kekavas un oem kaut kas.... bet labākais šājā cenu grupā..
sorry par offtopic, bet tourings tieshām - dikti smuks, tikai pie zemes jadabuj, bet laikam jau drizak uz vasaru....
sorry par offtopic, bet tourings tieshām - dikti smuks, tikai pie zemes jadabuj, bet laikam jau drizak uz vasaru....
Pēdējais labojis možais - 07 Dec 2011, 19:56, kopā labots 1 reizi.
http://www.protuning.lv/?op=market&modu ... inklang=enVitalx325 rakstīja:pa 60ls bija uz akciju protuninga laikam priekshejais m bampers.
un originālais ap 140Ls
tāds viņš bija uz 18 diskiem, tagad ir zemāks uz ziemas diskiemmožais rakstīja:pa 49ls un nebija oem bet ABS plastmasa... - starp Kekavas un oem kaut kas.... bet labākais šājā cenu grupā..
bet nolaist pie grīdas es negribu, man kupeja bija nolaistā, vairs es tādu negribu, mums nav tādu ceļu
bet vasarā jau var atļauties nolaist autiņu un sagāzumus "pareizus" saregulēt...
ziemā jā vajag jeepu... :p
ziemā jā vajag jeepu... :p
man tādiem sīkumiem nav laika diemžēl, bērni visu laiku ir atņēmuši