FREEKA vagons-328i
Nu ko ziemai beidzoties lenam beidzas ari mans garadarbs,bet lai saglabata gala iznakuma intrigu visos sikumos vel neradisu kas un ka
Protams vel darba daudz,bet nu jau var redzet galu
Protams vel darba daudz,bet nu jau var redzet galu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jumts tāds melns arī tik atstāts?
Yes-yes Konkreti tas melnais jumts labi izskatas kopskata
p.s
krasa nav parasta melna vina ir toneta ta lai saules gaisma maksimali izskatas pec panoramas jumta,tada ka brungan melna krasa
p.s
krasa nav parasta melna vina ir toneta ta lai saules gaisma maksimali izskatas pec panoramas jumta,tada ka brungan melna krasa
Super.. Gribas redzēt kopskatu,... velviena skaista kūtiņa top.. :)
P.s. e46. tauringu jau pārdevi.. ?
dzīvē gan jau pilnīgi savādāk un labāk. :) riktīgi piedur kā izskatās tumša optika un balti diski, labs kopskats.
rezultāts būs vnk krasava.
rezultāts būs vnk krasava.
Kopskats baigi labais!!!
Jup 1dien coms dzen uz CSDD parrakstitjurcis rakstīja:Super.. Gribas redzēt kopskatu,... velviena skaista kūtiņa top.. :)
mega skaists aparāts rodas ... nevar salīdzināt ar to kāds bija sākumā...
Nja sakuma bija drausmas pilnigas ,pat isti rokas necelas-vienu bridi domaju ka iztirgosu vinu detalas pat
Bāigi simpātiska kūtiņa , super darbs padarīts tā tik turēt
Ir
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
smuki... patik iznakums ar style 32 un balta krasa
p.s. - orkan tev konkurents paradijies
Kaadaa zinjaa konkurents???KV_ rakstīja:smuki... patik iznakums ar style 32 un balta krasa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mums jau nav mērķis pārspēt vienam otru, bet parādīt to kas mums ir, lai dotu pārējiem idejas kā varbūt papildināt savus e36
+M3
melns jumts krasa ar labi saderas.nesi domajis par jumta bagazu ar diviem tiem smukajiem koferiem.kuzava krasa.nezinu ka pareizi lai izsakos. kadreiz pats gribeju touringu bet tobrid kad mekleju neka pratiga nebija. rezultats izskatas