RENIO - Daily wagon e91
Arī savam e91 otro gadu pēc kārtas esmu izgājis TA pa nullēm, taka samērā jaunai mašinai domāju tā nevar būt reta parādība.
Man jau liekas ja var atļauties jaunāku mašinu, tad jāvar arī ziemas diskus uzlikt labākus par nopujušiem bleķiniekiem. Savam arī ziemai paņēmu R18 BBS RK
Man jau liekas ja var atļauties jaunāku mašinu, tad jāvar arī ziemas diskus uzlikt labākus par nopujušiem bleķiniekiem. Savam arī ziemai paņēmu R18 BBS RK
Nekad nesmu sapratis to domu, ka uz ziemu jāliek nesmuki diski
Un iziet TA ar pirmo nav atkarīgs no auto vecuma, bet īpašnieka attieksmes
Un iziet TA ar pirmo nav atkarīgs no auto vecuma, bet īpašnieka attieksmes
ar kompatu pa brugji
Lai arī kāda ir TA inspektoru attieksme vienmēr cenšos lai auto būtu 0 punktu stāvoklī
Par diskiem liekas ka no oem šiem best price/performance ziemai. Ņemot vēra ka meklēju tieši R18.
Par diskiem liekas ka no oem šiem best price/performance ziemai. Ņemot vēra ka meklēju tieši R18.
Jā, no bmw e65 (7ser)
Ļoti simpātisks auto
Paldies!
Pilnīgi precīzi tam, ko domāju es!KeX rakstīja: ↑03 Feb 2018, 12:07 Arī savam e91 otro gadu pēc kārtas esmu izgājis TA pa nullēm, taka samērā jaunai mašinai domāju tā nevar būt reta parādība.
Arī 3 vai 4 gadus eju jau skati un vienmēr pa 0!
uzskatu to kā normālu parādību, savādāk būtu ja ietu 20 gad vecai mašīnai..., lielāki prieki būtu par to 0!
lai nu kā, sveikts ar "0"
Šodien arī iepirkti jauni logu slotiņu dekoratīvās plasmasas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šī daudziem, laikam ir detaļa, kas reiz tiek nomainita. Galvenokārt neprasmīgiņemot nost, lai mainītu slotiņas, velāk pielipinot atpakaļ, ,jau ar nolauztu ļipiņu, un vēl vēlāk vējšs jau to aiznes pa gaisu...
Tā bij amanā gadījuma!
toties ar 2009.gada septembri šīs problemas nav vairs , jo slotiņu kāts mainās,jo tad vairsbtādu vāciņu nav , tik dīvaini ka netika mainīts uzreiz kad iznāca Fl modelis , bet gadu vēlāk.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Bez vaciniem izskatas germovak!
tur jau FL modelim jav pats kāts savādāks
Labas cenas.
Labas cenas.
Renio ir vecaks e91 neka man bija , man bija 2010.gada , bet kati mainas 2009.gada septembrī, dažas niances Fl modelim mainijās arī pēc paša Fl iznākšanas
Labas cenas.
Labas cenas.
karoče čakaru taisa