Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 65
- chevron_right
salonu varēji atrādīt tā tur knapi var saprast..
Nju es gribēju atjaunot salonu un tad atrādītervvis743 rakstīja:salonu varēji atrādīt tā tur knapi var saprast..
patiešām brīnums ka ūdens sasalstot noko nav pārplēsis
lai labi ripo
lai labi ripo
nu labi ... gaidīsim pic.Sabinchix rakstīja:Nju es gribēju atjaunot salonu un tad atrādītervvis743 rakstīja:salonu varēji atrādīt tā tur knapi var saprast..
oo es arī no pļavniekiem,rudens iela
heh man J.Grestes...uuun man liekas ka tevi esmu redzējusi pie maximas..exx89 rakstīja:oo es arī no pļavniekiem,rudens iela
likās jau ka profila bildei fons pazīstams!Sabinchix rakstīja:pļavniekos
Es uzaugu pļavniekos,tgd pa Mežciemu,bet pļavniekos a bieži ciemojos
coupe 2.8
zaljas zhurkas-plavnieku uzraugi
viens pipis es tapat vinus nesaprotu ,kur kurs sakas un beidzasSabinchix rakstīja:pļavniekos
kengarags
es arī no pļavniekiem, starp rudens ielu un ilūkstes ielu, turkur stajanka un nočņikiexx89 rakstīja:oo es arī no pļavniekiem,rudens iela
Tapec uzskatu ka perkot masinu, pirmais ko jamaina - Eļļa, filtri, tosols, termostats... Nu bet daudzi to nedara un brauc ka ir... Bet labi ka viss beidzies labi! Veiksmi uz ceļa!Sabinchix rakstīja:Paldies mīļš par komplimentiem un vēlējumiem..
nju reku ielikšu vienu bildīti kur mazliet var redzēt pakaļiņu..
Bet nju kad pāries šitais trakais aukstums..kad nomazgāt varēs mašīnīti..tad safočēšu vēl un salikšu smukākus bilžukus..
Reku mēs tikām arī dēļ lielā sala servisā, jo dažs labs ''gudrītis'' pirms manis kāds īpašnieks lējis tosola vietā ūdeni...nju vot un viss mums sasala ragā šajā salā.. :( nju tpc tika ņemta priekšā sildīšanas ierīce un sildīts viss no priekšas lai atsalst...tad tika viss iztīrīts noliets un ieliekt pa jauno viss gan koncentrāts gan antifrīzs..tā vot.. Bet nju tagad vismaz dzīvi esam :)
FWD - Faggot Wheel Drive
nice, es no Ulbrokas ielasSabinchix rakstīja:heh man J.Grestes...uuun man liekas ka tevi esmu redzējusi pie maximas..exx89 rakstīja:oo es arī no pļavniekiem,rudens iela
Nice, es no Ādažiem
+88m4z rakstīja:toč domāju ka kāds uzrakstīs tādzosua rakstīja:Savu
Jūs tagad mēģinat piebraugt ar adresēm
dogMa rakstīja:Nice, es no Ādažiem
+M3RENIO rakstīja:Jūs tagad mēģinat piebraugt ar adresēm
Ah Jūs kārumnieki
šodien laikam tevi redzeju stirnu ielas 14 nama pagalmā numurs HH- XXXX es tur var pateikt gandriz dzīvoju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 65
- chevron_right