28ti by ercis
Tev moldingus aizmugurējam bamperim nevajag?
Nevajag, vinji trasee visu laiku kriit nost!!!RENIO rakstīja:Tev moldingus aizmugurējam bamperim nevajag?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
es jau pavelti atdotu
kaut kāds video, ko čalis uzfilmēja. Pēdējais brauciens lkm, bļin negribēja neparko 3. spolēt
kompots labs
cik gars reduktors staav?
cik gars reduktors staav?
3.64 - uzskatu, ka īsākais, ar kuru vēl ir kaut cik iespējams pa šoseju pārvietoties, 5. ātrumā pie 100km/h ir 3000apgriezieni, kā arī trasei ok, ja labi auto iet protams gribētos 2., 3. un varbūt 4. robu tuvāk vienu otram bet tas jau tā :)
man 3.45 liekas jau nedaudz par iisu taapat ar treso kasinju panjemt gruuti
kompots tiesaam bomba, pagaidam vienigais aparaats seit, ko labpraat papeetiitu klaatienee..
btw ar saadu motora kjiimiju-kaads ir pateerins? spriezot peec tavas atbildes par reduktoru, lieto ari ikdienaa?
kompots tiesaam bomba, pagaidam vienigais aparaats seit, ko labpraat papeetiitu klaatienee..
btw ar saadu motora kjiimiju-kaads ir pateerins? spriezot peec tavas atbildes par reduktoru, lieto ari ikdienaa?
ko stāsti? man 3.45 ir 3t uz 100km/hercis rakstīja:3.64 - uzskatu, ka īsākais, ar kuru vēl ir kaut cik iespējams pa šoseju pārvietoties, 5. ātrumā pie 100km/h ir 3000apgriezieni, kā arī trasei ok, ja labi auto iet protams gribētos 2., 3. un varbūt 4. robu tuvāk vienu otram bet tas jau tā :)
Pats liki reduktoru?
man ar bija 3.6x arii bija 3000 rpm.. laikam tai posmaa sanaak vienaadi, gannjau pecetam kaapj aatraak
apmeram ta ir
3.45 pret 3.64 pēc idejas vajadzētu būt ~5% starpībai, bet vēl jau atkarīgs kādas riepas/riteņi, ar r15 195/50 būs savādāk, nekā piemēram r17 205/45 un tml. :)
Patēriņš nu tā.. te jāsaka - kā brauc, jo vakarā/naktī, kad nav satiksmes(un ir aprauta pusass, tātad dot ručkā nav jēgas ) var pat 8-9 vidējo dabūt, bet reāli man pa pilsētu braucot 13-18l/100km, tas ir pēc obc, vēl jau ir tāds faktors, ka savirze priekšā ir.. nu, jeb pareizāk vienkārši nav , metināts reduktors utt, tātad normālam auto tas varētu būt +/- kā standartam 10~12l :)
Patēriņš nu tā.. te jāsaka - kā brauc, jo vakarā/naktī, kad nav satiksmes(un ir aprauta pusass, tātad dot ručkā nav jēgas ) var pat 8-9 vidējo dabūt, bet reāli man pa pilsētu braucot 13-18l/100km, tas ir pēc obc, vēl jau ir tāds faktors, ka savirze priekšā ir.. nu, jeb pareizāk vienkārši nav , metināts reduktors utt, tātad normālam auto tas varētu būt +/- kā standartam 10~12l :)
Šoweekend pabiju Tukuma rajonā. Turpceļš man apēda labās puses sliekšņa uzliku(itkā jau piestiprināju ok, bet laikam zemam autiņam un vēl vietējo ceļu dēļ to vajadzēja izdarīt kārtīgāk ) un ar riepas kordām tika sabojāta pakaļējā arka, par laimi pāri ir palikusi krāsa un vēl spārnus jākrāso, tā kā ceru varbūt šonedēļ to izdarīt. Nabaga autiņš, pat žēl viņu, laigan tādam mērķim arī taisīts. Vienīgi atpakaļceļā patēriņš bija 7,9l, jo braucu viens, naktī, čilloju un vairījos no bedrēm, asfalta izaugumiem un vēl ceļa remonts pa vidu. Kaut kādi bilži un video kā arka tika sabojāta.
Atzīmējos arī svētdienas treniņā, varu teikt - patika! Iztrakojos normāli, itsevišķi uz beigām, kad izbrauc, uzreiz uz startu un neapstājoties brauc atkal, krosiņš baigais!
Gāja ok, tikai secināts, ka vanosa solenoīds ir pie vainas ka dažreiz gāja un negāja, pats vārstiņš ķīlē un laicīgi neatslēdz viņu, šobrīd vienkārši atvienots.
Jāgatavojas uz skati un tam drīzumā arī sekos pāris uzlabojumi.
Jāgatavojas uz skati un tam drīzumā arī sekos pāris uzlabojumi.
Nu tā, pagaidām ir ok, streetā jaudas ziņā var konkurēt, bet galerts gan baigais Tev tur ar ok bija, tā škiet :) par pieredzi nu tā, tik cik pa ielām un pa kartodromu, bet vēl ar veco e30, ar šito šī bija otrā reize trasē.
ko zinataaji(teoreetikji paklusee) var pateikt par atskjiriibu driftaa no kompota, piemeeram, ar kupeju vai sedanu?
btw, jaa, erci-tiki Tukumaa nospiegots pie maximas, nemaz neiedomaajos, ka tas esi Tu... dziivee izskataas
btw, jaa, erci-tiki Tukumaa nospiegots pie maximas, nemaz neiedomaajos, ka tas esi Tu... dziivee izskataas
Starpība ir ļoti liela! Vismaz tik cik pa ziemu sanāca ar kupeju pabraukt, tad nepatika, vadās pārāk labi negribīgāk metās šķērsām, bet atkal vieglāk vadīt, kompaktu vieglāk samest bet atkal tāds asāks un vieglāk apmesties. Principā nopirku kompaktu, jo patika kā uzvedās kad pirmo reizi izbraucu. Vadāmība pielīdzināma drīzāk e30 nevis e36. Uzreiz varu pateikt, ka labāko izšķirt nevar, tas viss individuāli, jo kā redzat - slīdēt labi, ātri un skatāmi var ar abiem.
Tas, protams, ja runājam par vairāk vai mazāk standarta piekarēm :)
Tas, protams, ja runājam par vairāk vai mazāk standarta piekarēm :)
piekare jau ar kā e30, tik uz 5cām skruvēm un plus vieglais auto diben gals tiešām varētu atgādināt e30
p.s. pašam visu laiku kārojās izgāst ar normāli ejošu kompotu, nēsmu nekad braucis/sedejis tādā
p.s. pašam visu laiku kārojās izgāst ar normāli ejošu kompotu, nēsmu nekad braucis/sedejis tādā