Reinis_320i coupe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
tiesi taaa! vismaz nau ka katram otrajam!
takeshi rakstīja:tiesi taaa! vismaz nau ka katram otrajam!
Nu ja nu. Pēc manām domām tie melnie ādas saloni ir pa daudz.
BMW - Best Motorsport Weapon
Man arī visu laiku ir licies, ka sarkans salons ir galīgi garām.
Tagad, kad pašam draud iegādāt auto ar tādu salonu, es visiem saku, ka ir baigi ok
Braucot jau neredz to salona krāsu
Tagad, kad pašam draud iegādāt auto ar tādu salonu, es visiem saku, ka ir baigi ok
Braucot jau neredz to salona krāsu
Kapēc ķīmija jātaisa,jaliek e30 plaukti u.t.t,viņiem taču ir cits iznesums,ieliek e36 plauktos pastiprinātās šaras un atiet.
Atceros kāpats ar pirmo e36 mocījos,šaras mainīju ik pēc 3 mēnešiem,pēc tam ieliku pastiprinātās un nobraucu 1.5 gadu kamēr pārdevu un nekādu problēmu
Atceros kāpats ar pirmo e36 mocījos,šaras mainīju ik pēc 3 mēnešiem,pēc tam ieliku pastiprinātās un nobraucu 1.5 gadu kamēr pārdevu un nekādu problēmu
DeDz iN CoOl
Sarkanais salons izskataas interesants, bet vinam toch prasaas visu vinu kaartiigi izpidariit, + taadam salonam labi iet klaat M-tech 2 stuuriite.
Sarkanie saloni ir
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Īstenībā es secināju ka mašīna ir bijusi sarkana, tikai pārkrāsota tumši zila.
ja tev patiik salons,tad forsi!
bet es tikunta palieku pie tiem melnajiem adas saloniem!
bet es tikunta palieku pie tiem melnajiem adas saloniem!
Te vēl ielikšu savu pirmo BMW,kas man bija pirms e36. Šis BMW e32 nonāca beigās metāllūžņos.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kapec tad nenemi citu e32?
Viss mainās,bet līdzekļi piespieda. Motors bij pa lielu,un 5 cilindrs streikoja negāja kā vajag.Vitalx325 rakstīja:kapec tad nenemi citu e32?
Šōdien tāda jauka dieniņa. Daži pic.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kops rakstīja:Reinis159 rakstīja:Kā kuram.Kops rakstīja:sarkans salons galiigi garaam
tā VNZ plāksnīte dod tāadu vecuma piegaršu!
Šodien sagribējās palupināt no riepas nost gumiju. Secinājums: Vaig bloķi,kā bankā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right