Ac Schnitzer
ASC tiešām smuks krāsa kā radīta ASC
Sorry ka tik ilgi luk rekur bus krasas nosaukums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir iespējams kā kādam ir netīrāks?
Man noteikti ir netiiraaks!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
++++Orkaans rakstīja:Man noteikti ir netiiraaks!
cik liel sedinajums tev ir?
Motors tirs tapec ka tika mainits radiators. Kaut kada velna pec saka lit ara antifreez no aluminijum racing radiatora :((( Tika no pirkts jauns stock radiators kur6 izradas ir viegalaks neka tas racing
Lidz ar to bija mazliet pajaukts zem haubes izdomaju ka ja patira tas motors
Par sedinajumu nav ne jausmas , jo nopirku ar tadu jau. Stav coilas kuras man liekas viss letakas uz 6is pasaules Firma TuningArt saplisis 6itie letie mesli pirk6u ACS coilas
Lidz ar to bija mazliet pajaukts zem haubes izdomaju ka ja patira tas motors
Par sedinajumu nav ne jausmas , jo nopirku ar tadu jau. Stav coilas kuras man liekas viss letakas uz 6is pasaules Firma TuningArt saplisis 6itie letie mesli pirk6u ACS coilas
Sveiki :) sen nebiju rakstijis kas notiek ar manu E36 :) Tada nomainiti sedeklji uz recaro tipa :) Priekshejas lampas, jo mana bija no luzis stiprinajums :( ieliktas lampas LED engel acis + jauns Xenons
Nomainita izplude likvidets vientrubis Uzliku no 2.8 E36 ar Eisenmann gala bunduli :) + Powertec gaisa filtrs. Un vel Powerflex plaukta bukses uzliktas Atliek sagaidit M50 iepludes kolektoru :)
Talak lai runa bildes
Nomainita izplude likvidets vientrubis Uzliku no 2.8 E36 ar Eisenmann gala bunduli :) + Powertec gaisa filtrs. Un vel Powerflex plaukta bukses uzliktas Atliek sagaidit M50 iepludes kolektoru :)
Talak lai runa bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās pa glauno. Protams es pret tās pankūkas formas izpūtēju..!
FIltram kaste speciāli uzsūtīta, jeb izgatavota?
FIltram kaste speciāli uzsūtīta, jeb izgatavota?
Kaste prieksh filtra naca lidza tas vis tika pasutits Par izputeju galu runajot uz ACS body kita labak izskatas neka dual bazuka :)
Un cik tāda kaste filtram maksā atsevišķi?!
Atseviskji nenaca vai tikai filtrs pliks vai viss sets ar shieldu :) bet kaut kur redzeju K&N itka tirgo tos shield bez filtriem
nu manu prat nav best body kits ever,bet nuu intresants,un kkas neredzets drizaakFoxijs rakstīja:best body kits ever uz e36, best diski arī, super izskatās :)
tā filtra nodalijuma siena superīga
Paldies m4z Ilgi tika lauzta galva kadu filtru pasutit K&N vai Powertec
Mans lemums tagad ir redzams un nenozeloju kautvai biku dargaks sanaca shitas :)
Mans lemums tagad ir redzams un nenozeloju kautvai biku dargaks sanaca shitas :)
baigi labi ka kastei naca lidz kronsteins preks xenona bloka, sakuma likas ka pats busi piemetinajis, palasot sapratu ka baigi labs pirkums bus izdevies tev. es gan esmu pret tiem koniskiem filtriem, bet pamazaam domas sak mainities
...
Kronšteins priekš xenona filtra kastei?