runiigā e36-tā pat kā rīga nekad nav gatavs :D
un diskiem plauktu izpulet
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šī krāsa vienkārši - ļoti smuks izskatās pēc ārpuses... malacis
Jā izskatās ļoti labi, bet jums tur bildēs redzamas garāžās moš varēja telpu iekšpusē sagatavot.. :)
Baigi vajag vidinus diskus. Bet kopumaa jau izskataas pa pirmo.
Izskatās pat pavisam labi priekš apstākļiem, kur tika krāsots
Pats arī savulaik golfu krāsoju ārā un pulēju kukaiņu kājas un spārnus vēlāk
Mans subjektīvais vērtējums: traki traucē tās uzacis lampām! Kautkā ar to pavarotņiku neiet kopā uz stūra!
Pats arī savulaik golfu krāsoju ārā un pulēju kukaiņu kājas un spārnus vēlāk
Mans subjektīvais vērtējums: traki traucē tās uzacis lampām! Kautkā ar to pavarotņiku neiet kopā uz stūra!
Tās uzacis vai nu pastiem garākas, vai izmet miskastē. Citādi - Krāsa smuuuka...
es jau pirms tam rakstīju, ka man patīk tieši šīs nepilnās uzacis, un pilnās (ķekavas) kas bija uz auto kad nopirku tika norautas nost un izmestas miskastē par gaumi nestrīdās
mans e36 tāpat kā Rīga nekad nebūs gatavs
Par gaumi smejas.
Tā jau auto zolīds, tik prasās piezemēties pie zemes. :)
Tā jau auto zolīds, tik prasās piezemēties pie zemes. :)
nu tak smejieties vai man žēl visiem tāpat neizpatikt, man piemēram nepatīk piemīztās miglas un rižie pavaroti, bet vai tāpēc citi viņus neliek
p.s. sēdināts tiks ātrākais pēc ziemas, neredzu jēgu ātrāk to darīt
p.s. sēdināts tiks ātrākais pēc ziemas, neredzu jēgu ātrāk to darīt
Mieru, mieru, jokus arī vajag saprast.
krasa vnk , manuprat viena no labakajam BMW krasam.
Pēdējais labojis Vitalx325 - 08 Nov 2011, 18:50, kopā labots 1 reizi.
diskus jau nopārdevi?!
P.s. es vēl joprojām gatavs mainīties!
P.s. es vēl joprojām gatavs mainīties!
Skaisti! Tagad tik vel moldingus uz būs Top Zustand!
sen nekas nebija rakstīts, bet šis tas jau pamainīts ir, sameklēti ///m moldingi un r17disku vietā r18 style 72....
tagad domāju nedaudz piesēdināt, pamainīt salona priekšējos beņķus uz e46 recaro beņķiem un vajadzētu saņemties arī beidzot nopulēt
par e46 recaro runājot izvēle tāda , tāpēc ka kvalitatīvāki un plašāk pieejami.
bildēts ar kurpi, priecīgajās lieldienās :
tagad domāju nedaudz piesēdināt, pamainīt salona priekšējos beņķus uz e46 recaro beņķiem un vajadzētu saņemties arī beidzot nopulēt
par e46 recaro runājot izvēle tāda , tāpēc ka kvalitatīvāki un plašāk pieejami.
bildēts ar kurpi, priecīgajās lieldienās :
Izskatās
Kā ir ar beņķiem no e46? Kautkas der PLUG & PLAY vai stiprinājumi arī jāņem no 46-tā?
Kā ir ar beņķiem no e46? Kautkas der PLUG & PLAY vai stiprinājumi arī jāņem no 46-tā?
Vainu vajag vēl sēdināt vai arī diski ir par lielu.
vini man liekas ka 1pret 1 der bet lai benki noreguletu durvis bus vala jaataisa!korsa rakstīja:Izskatās
manuprāt diski par lielu, r18 ir pa traku uz e36uteo rakstīja:Vainu vajag vēl sēdināt vai arī diski ir par lielu.
bet tās tik manas domas, katrs jau liek ko grib
e46 taburetes der 1:1, par regulēšanu nezinu
par diskiem runājot, nejūtu lielu atšķirību starp r17 motorsport un šiem r18, šie vizuāli pievilcīgāki liekas bet sēdināt gan gribas, tik jāizdomā cik daudz un vai tikai atsperes mainīt vai likt regulējamos
par diskiem runājot, nejūtu lielu atšķirību starp r17 motorsport un šiem r18, šie vizuāli pievilcīgāki liekas bet sēdināt gan gribas, tik jāizdomā cik daudz un vai tikai atsperes mainīt vai likt regulējamos