mans zhurkuleens
Neviens jau neliek M detaļais, lai visi baigi domātu, ka ir zvērīgs aparāts M atribūti dažiem patīk, dažiem nepatīk. Katrs liek pēc saviem ieskatiem un tur nav nekas nosodāms vai kāda krāniņu staipīšana
+M333333333!
uteo rakstīja:Neviens jau neliek M detaļais, lai visi baigi domātu, ka ir zvērīgs aparāts M atribūti dažiem patīk, dažiem nepatīk. Katrs liek pēc saviem ieskatiem un tur nav nekas nosodāms vai kāda krāniņu staipīšana
Tu nesaproti, ja tu panjem dzivu e36, klat piemet pilnu M paku, no labas plastmasas, klat vel krasoshanu, un visus salona sudus, ja to saskaiti, un vel cik nokurini braukajot visu to vacot, klat telefona zvani, vel pietam ka paskatos pusei kam te cienigs e36 ar labu M paku, brauka tikai vasara tad jega no e36? sanak labs M3, pa vasaru tikai braukajot it ipashi jau ipashi vairak nenokurinasi, bet sajutas pavisam citas, es nevienam neko te neuzbazhu, vienk man vienmer likas tas vismaz interesanti.
Kur teikts, ka nenopērk jau ar rūpnīcas M paku? Un pārsvarā jau visi pamazām uzliek to M paku virsū uz sava auto, jo nav to līdzekļu tik daudz un diez vai varētu nopirkt labu M3.
Cik te ir tadu kam ir rupniecibas M paka? no 5 lidz 10? Tur jau ta lieta, kad M3 vairs neko nemaksa
Studijā labus M3, kas maksā tik pat cik Mpakoti parastie BMW
Atbildēt janka2 » 02 Mai 2012, 19:36
bet uzliekot m paku kkaadam 318 jauda nepalielinaasies
uzliekot pat 2,8 m paku jauda nepalielinasies
nu tu i saliidzini 1,8 ar 2,8
bet kada starpiba vai m paku uzliek 1,8 vai 2,8 varbut tikai iedomu poniji
Tieshi taaa, kada starpiba vai M-paku uzliek 1.8 vai 2.8.!!!Runa neiet par jaudu, bet gan par izskatu! Ja cilvekam vairak neko par 1.8 nevajag un vinsh gribes vizuali pilnveidot savu auto (ne ar kekavas tuningu), uzliks M-paku un brauks laimigs talak!!!Pricom tur zs un m-paka!
soulles rakstīja:bet kada starpiba vai m paku uzliek 1,8 vai 2,8 varbut tikai iedomu poniji
nu vismaz 2,8 griezas gandriiz kaa M3
Nerunā MUļķības!
328 lidz m3 taalu!
Protams, lielu lomu spele finanses, ja nevar atlauties m paku, tad braukas ar stoku un teiks, ka m paka domata tikai m3 un ka man vina nav vajadziga, bet ir ari cilveki, kam vnk patik stoks! Pats ari sakuma neko vairak par stoku negribeju, jo finanses neatlava, bet tagad censos savakt lietas, kas patik no m pakas!
2.8 ir 192hp,M3 300hp,pat tuvu nav
Rolands - pats ripinies ar 2.8 un nezini, ka tew stock kādreiz bija 193 poniji....
tieši tā,kadreiz,tgd 192 hp
ak es nesapratu... ok, laabz...
S50B30 (93-95) - 290zsRolands rakstīja:2.8 ir 192hp,M3 300hp,pat tuvu nav
S50B32 (95-99)-321zs
Nu čaliVeiksmigais55555 rakstīja:Ko tur uzlabot? Stradaja vesala BMW dizaineru grupa, tad to visu testeja 105 reizes, beigas izlema kad ta bus viss labak, kada jega apkart ar bezjedzigu plastmasu? Tu tikai dinamiku chakare ja nav pilna pakete.
Man godigi vienalga liec ko gribi, tas ir mans viedoklis, man var tads but? Man patik e36 stock izpildijuma, un es pieturos pec iespejas origjinalam, vacu visu pa daljai, lai butu stock
Par to, ka visi bezmazvai tiecas uz M-tech, tas moš kādreiz bija, paskaties topicos cik daudziem ir kruti stock indivizualizēti un izskatās daudz krutāk kā M-tech..
Ok, es saprotu, Tava gaume ir citādāka, bet to, ka TU nesaproti - kur jēga likt M navarotus visādus.. vecīt nesmīdini es saprastu Tu par kkādiem hrenoniem vai LED diodem runātu .. vot to var daži nesaprast.. bet nu M-tech primbasus, kas piedod auto labāku izskatu neapšaubāmi .. beidz - moš vēl nesapoti - KUR JĒGA DISKUS r17 pirkt pa 200ls vai kur jēga sēdināt?? Kam tas ir vajadzīgs, brauc ar r15 stock baloniem un stock e36 džipu..
Pieliec vienu nokrautu M pret vienu stock e36, kuram nekas nav darīts..
tak atjēdzies