Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- chevron_right

Nu lab, sorry par uzbraucienu... Bet kādi tur noteikumi??? Tu parādi, kur Uģis Tev izbrauca priekšā, lai viņam par to piešķirtu DQ! Tev tāpat nekas no tā nemainās, pa spici nebrauci.Mārēns rakstīja:Nixon, tikai nevajag apsaukāties,trasē noteikumi visiem vienādi, un es tos neizdomāju,
un starp citu, ja jau tu saki ka man tas žigulis galigi neiet, tad kā varēju nobraukt kvalifikāciju labāk par tevīm?
Starts @ 2:05min
Kvalifikācija slikta, zinu jā - palasi ko rakstīju! Bet nu arī ne tik ļoti slikta, lai Tu man te brauktu virsū... Tikai 2 sekundes švakāk un ierindojos nākamajā pozīcija aiz Tevis.

finālā būtu braucis pa spici, ja uģis man nebūtu iztraucejis, jo pēc tās burzmas es būtu aizbrauci trešais, bet vai būtu noturējis to trešo vietu tas būtu cits stāsts......
un es jau nebiju vienīgais kurš iebilda par Uģi, bija vēl, Kaspars, kurš teica to pašu tiesnešiem ka Uģis esot man izbraucis man priekšā....
un es jau nebiju vienīgais kurš iebilda par Uģi, bija vēl, Kaspars, kurš teica to pašu tiesnešiem ka Uģis esot man izbraucis man priekšā....

Es jau tev nemaz virsū nebraucu,
jā man ir iekšā bmw motors, kurš man pa pusei nobeidzies

jā man ir iekšā bmw motors, kurš man pa pusei nobeidzies

Baig interesanti lasīt visu šo ar bildēm un video. Tā tik turēt un veiksmi gonkās
Video iekš kabīnes super, acis nevar atraut 

Bet es skatos to igauņa onboard video un nesaprotu kur tieši viņš Tev kautko iztraucē...Mārēns rakstīja:finālā būtu braucis pa spici, ja uģis man nebūtu iztraucejis, jo pēc tās burzmas es būtu aizbrauci trešais, bet vai būtu noturējis to trešo vietu tas būtu cits stāsts......

Paskaties, pat igauņi saka, ka #71 ne pie kā nav vainīgs.

Forši, ka interesanti...DuNc1x rakstīja:Baig interesanti lasīt visu šo ar bildēm un video. Tā tik turēt un veiksmi gonkāsVideo iekš kabīnes super, acis nevar atraut

Pēdējais labojis Nixon - 08 Okt 2013, 22:02, kopā labots 1 reizi.

Piekrītu, interesanti ļoti lasīt!
Apsveicu ar 2. vietu, nākamajā posmā, kad brauksi, tik 1 pakāpiens augstāk jāpaņem
Apsveicu ar 2. vietu, nākamajā posmā, kad brauksi, tik 1 pakāpiens augstāk jāpaņem

Vēl tik nezin, kad būs tas nākamais posms... Ja vispār ziema šogad būs.
Bet tā šosezon viena 3. vieta, trīs 2. vietas un divas 1.

Bet tā šosezon viena 3. vieta, trīs 2. vietas un divas 1.

Varbūt laicīgi saliec topikā, kā tevi varētu atbalstīt, t.i., kas tev būtu nepieciešams, lai varētu iet augstāk :) Es labprāt atbalstītu, ja, protams, būtu kaut kas, kas man ir
Nerunāju par naudu, tā nevienam nekad nav 

Bet es skatos to igauņa onboard video un nesaprotu kur tieši viņš Tev kautko iztraucē...Nixon rakstīja:Mārēns rakstīja:finālā būtu braucis pa spici, ja uģis man nebūtu iztraucejis, jo pēc tās burzmas es būtu aizbrauci trešais, bet vai būtu noturējis to trešo vietu tas būtu cits stāsts......

Paskaties, pat igauņi saka, ka #71 ne pie kā nav vainīgs.

Tu te veciit kkadu sviestu dzen! Kas butu ja butu. Ja Tantei butu ritenji butu Trrolejbuss. Beidz raudat klusti pieaudzis!
Atvainojos pa offcomment!!!
Atvainojos pa offcomment!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Katrā ziņā, domāju, ka ja ne Tu, tad tiesneši Uģim dabūs atvainoties, jo viņš ir nepatiesi diskvalificēts...

Viss sākās ar to, ka piektdienas skaistajā dienā izdomāju, ka jāpaskrūvējas...
Un sestdien viss jau atkal bija atpakaļ savās vietās, tikai jau taisns un bez švīkām
Kautkas jāizštuko
Aiziet!
@ 1:20min arī draudzene pirmo reizi uzgrieza
Sezona noslēgta!
Primārie plāni:
-antifrīzs jāielej
-kloķenes blīvslēgs jānomaina (tik vēl telpa jāatrod, kur pa ziemu skrūvēties)
-jāsameklē ziemā gāžamās riepas
-Rapakivi piesolīja elektrisko ventilatoru, tas jāatgādā mājās un jāuzstāda
-JĀGĀŽ!

@ 1:20min arī draudzene pirmo reizi uzgrieza

Sezona noslēgta!

Primārie plāni:
-antifrīzs jāielej
-kloķenes blīvslēgs jānomaina (tik vēl telpa jāatrod, kur pa ziemu skrūvēties)
-jāsameklē ziemā gāžamās riepas
-Rapakivi piesolīja elektrisko ventilatoru, tas jāatgādā mājās un jāuzstāda
-JĀGĀŽ!

video 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21