Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
Danke Patīk tas, ka OEM diski!Johnny rakstīja:Diski ir labie Rotiform wannabe , man patík! Atkal esi noindividualizéjis.
Kā jau teicu, vajag tikai nedaudz sapucēt diskus un būs super.Pacha rakstīja:Es par to tieši domāju, jo ir ok, manuprāt..Gekons rakstīja:Man patik ka izskatas sie diski uz auto... Pat nezinu vai vaig ar viniem darit ko esi sadomajis...
P.s tas mans subjektivais viedoklis...
Ļoti labi!
Diski R15, vai R16?
Diski R15, vai R16?
Paldies.RENIO rakstīja:Ļoti labi!
Diski R15, vai R16?
Diski ir R15..!
Es gribu kaut ko līdzīgu tikai varētu R17
Ja šādi būtu R17, es arī piesakos uz tādiemRENIO rakstīja:Es gribu kaut ko līdzīgu tikai varētu R17
Jā, joprojām patīk!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Izskatās mega dīvaini!
lukturi
diski individuāli, bet man nepatīk.
haube gan Tev ļoti smuka
haube gan Tev ļoti smuka
visi kaut kadi clasiski paliek no sakuma hapo tagad tu kur pasaule,, katitsa ,, bet ta kopskats
Būtu lielāks R tiem diskiem būtu , a tā kā ir tā ir, toč kalpaki!
d[-_-]b
jenchs rakstīja:Jā, joprojām patīk!!!
Izskatās mega dīvaini, jo visi ir pieraduši pie lieliem diskiem, bet tādi kuri ir galīgi nestandarta, visiem liekas dīvaini! :)erda rakstīja:Izskatās mega dīvaini!
Pašam arī lukturi patīkRidlihs rakstīja:lukturi
haube gan Tev ļoti smuka
Diski ir gaumes lieta, man patīk
Haubei nav ne vainas
Klasika laba lietaDj_Zii rakstīja:visi kaut kadi clasiski paliek no sakuma hapo tagad tu kur pasaule,, katitsa ,, bet ta kopskats
Paldies
Bet no otras puses, ja būtu lielāks R diksiem, tad viņi, varbūt, neizskatītos labi?! Man patīk R15 viss ir forši325 BMW rakstīja:Būtu lielāks R tiem diskiem būtu , a tā kā ir tā ir, toč kalpaki!
No sezonas noslēguma.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kkāds ahujennijs chalis atstutējies pie auto!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
labi gludi notīta riepa
riktīgs sliks...
riktīgs sliks...
Pedeja reize trases sosezon beidzas ar beigtu karbu, atkal palika roba un iznemt lauka nevar.. Tikai soreiz 2a roba vieta ir 4ais
Nu neko darit.!
ps. Auto ies detalas, iznemot motoru un sada, tada veida sikumus. Ja nu kadam ir kas vajadzigs(haube, bagaznieks, visas durvis, stikli(iznemot prieksejo, jo ir saplaisajis) logi visi ir marketi, aizmugures bampers, sikumi no salona, ja kadam ir nepieciesams, tad bus ari pieejams parbuves komplekts no automata uz manuali, tik bez karbas un sajuga.. Aizmugurejas lampas, prieksejas lampas(BOSCH lēcu), spoguli, durvju absifkas(PRIEKŠA ELEKTRO, AIZMUGURĒ AIRĪŠI), melnas - adas, metinatais reduktors ar 3.45 attiecibu, utt.)
Pa lielam viss
Rakstat pm, skatisimies un domasim, kas un ka
Krāsa ir DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181/9)
Nu neko darit.!
ps. Auto ies detalas, iznemot motoru un sada, tada veida sikumus. Ja nu kadam ir kas vajadzigs(haube, bagaznieks, visas durvis, stikli(iznemot prieksejo, jo ir saplaisajis) logi visi ir marketi, aizmugures bampers, sikumi no salona, ja kadam ir nepieciesams, tad bus ari pieejams parbuves komplekts no automata uz manuali, tik bez karbas un sajuga.. Aizmugurejas lampas, prieksejas lampas(BOSCH lēcu), spoguli, durvju absifkas(PRIEKŠA ELEKTRO, AIZMUGURĒ AIRĪŠI), melnas - adas, metinatais reduktors ar 3.45 attiecibu, utt.)
Pa lielam viss
Rakstat pm, skatisimies un domasim, kas un ka
Krāsa ir DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181/9)
Kā tu panāci ka 4urtajā iesprūst?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pat nezinu, viss bija ok @333 izbeidzas 3ais robs un Riga palika 4ja
rādi kas vietā būs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21