ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 25
- chevron_right
Jāpievīlē ir 1 caurums. Es saliku uz 3 skrūvēm un nekas neļurkājas un negrab. Piekrītu, komforta ziņā nav salīdzināms ar e36 rekaro.EJANSONS rakstīja:sliedes vienadas bet ir japievile caurumi lai katram kreslam var visas 4 skruves salikt. savadak vinsh ljurinaas un grab.ZzevsS rakstīja:Itkā jā, kaut gan 1 skrūve katram krēslam man ne par ko negribēja pasēt.Kalnz rakstīja:e36 un e46 sliedes krēsliem ir vienādas?
pasam stav kadu laiku ja sitadi kresli, zurkas recaro nobal, komforta zina. vismaz ne-mazizmera cilvekiem
e46 recaro ir pateicīgāki cilvēkiem ar resnākām pakaļām?
Tā tas varētu būt, itkā ir viņi platāki.kars rakstīja:e46 recaro ir pateicīgāki cilvēkiem ar resnākām pakaļām?
es saprotu ka auto laikam paliks pie tevis?
E36 ādas rekaro vispār ir neērti,nožēloju ka savējā ieliku,bet nu jau vairs tas neskar maniPiekrītu, komforta ziņā nav salīdzināms ar e36 rekaro.
Arī vederi nekam neder, ērtākie ir šie
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1808_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1808_o.jpg
Vispār jau katram cilvēkam ir individuāli, kur ir ērtāk, bet tas tā.
Kamēr neatradīsies kāds kas būs par viņu gatavs maksāt manis prasīto ciparu, tikmēr paliks manā lietošanā.RENIO rakstīja:es saprotu ka auto laikam paliks pie tevis?
Diemžēl motors sāk pievilt! Aizdomas uz izpūstu galvas blīvi, jo zūd tosols un ik pa laikam parādas gaiss dzesēšanas sistēmā. Pagaidām domāju vai nu iegādāties pliku m52b28 bez apkarināmajiem, vai likt kko citu iekšā!
Atkal jau? Kaut kā negribu ticēt, ka tik īsā laika posmā var 2x izpūst galvas blīvi.
tev dzinējs no pachas ja? jo laikam viņš arī ar to cīnijās
HVZ, zinu tikai to ka 2 nedēļas atpakaļ tika pieliets tosols līdz līmenim un kārtīgi atgaisots, un šodien sāka karst augšā, pielēju 4l tosola klāt un sistēmā bija dahuja gaisa.armis rakstīja:Atkal jau? Kaut kā negribu ticēt, ka tik īsā laika posmā var 2x izpūst galvas blīvi.
Jā, pie Pachas dzinējam jau tika mainīta galvas blīve utt. Tapēc arī kaut kā negribu ticēt.
Jap, no Pachas!kasiks rakstīja:tev dzinējs no pachas ja? jo laikam viņš arī ar to cīnijās
Es savam arī visu laiku nevarēju saprast kur zūd, bet izrādās ka tosols nāk iekšā salonā ar ko pavasarī cīnīšos tālāk.ZzevsS rakstīja:HVZ, zinu tikai to ka 2 nedēļas atpakaļ tika pieliets tosols līdz līmenim un kārtīgi atgaisots, un šodien sāka karst augšā, pielēju 4l tosola klāt un sistēmā bija dahuja gaisa.armis rakstīja:Atkal jau? Kaut kā negribu ticēt, ka tik īsā laika posmā var 2x izpūst galvas blīvi.
Pie pēdējās tosola liešanas tika uzlikta RLM panna apakšā, un neredz ka kkur tas tosols tecētu, kā arī izplūdes gāzes liekas ka par daudz, tāpēc pagaidām tas viss vedina uz galvas blīvi.
eļļa vēl nepaliek dzeltenīga?
Neesmu pētījis.kasiks rakstīja:eļļa vēl nepaliek dzeltenīga?
paskaties gan. uz eļļas korķa šādā laikā mēdz būt kondensāts, bet ja uz eļļas tausta jau ir dzeltens tad gan labāk nebraukā
Uz ščupa viss ir melns.kasiks rakstīja:paskaties gan. uz eļļas korķa šādā laikā mēdz būt kondensāts, bet ja uz eļļas tausta jau ir dzeltens tad gan labāk nebraukā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 25