dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 130
- chevron_right
NU pizdets! Labi ka pats vesals! Zheel tikai ka tik daudz laika un naudas tika ieguldiits un taadas beigas zhurkuleenam.
Uz vienu nakti pie kāda lietuvas meistara, i neviens nepateiktu,ka kaut kas bija noticis , bet kā jau teicu nenormālīgi žēl šo auto :(sometreet rakstīja:īstenībā varētu viņu uzcelt un skaistu naudiņu par viņu nopelnīt, tikai tad šo topciu jānoslēpj
jaa ideja laba . tikai lai nodrisina ar instrumentiem un aida uz prieksuPodziņa rakstīja:He, atkal man ašā ideja Kad tiksi pie jaunas buņdzas, varētu uztaisīt talku pie Tevīm un visi kopā pārmestu visu tavā jaunajā buņdžā, domāju, ka tas tādā barā aizņemtu labi, ja 2-3 stundas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nepatīk man tā krāsa :)Orkaans rakstīja:Liidzjuutiiba!!!
Reku jaanjem shiss jaapaarmet motors un salons
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... apxll.html
Ja ņemtu, tad sudraba (kā bija man), baltu, imola rot, dzeltenu, gaiši zilu (estoril blau vai kā tur) vai asfalta pelēku :)
imolu vai asfaltu, imolu vai asfaltu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Izsaku lidzjutibu ,zinamas sajutas kaa tas ir,labi ka pasam viss kartiba.veiksmi jauna auto meklesanai.
ej tak tu kakot pilnigi neticas.
ritigi zel ka sita sanaca, nebiji pelnijis sitadu paridarijumu
ritigi zel ka sita sanaca, nebiji pelnijis sitadu paridarijumu
...
lidzjutiba par masinu , protas pozitivi ka pasam nekas , bet nesaubos ka ahukena zel autina ,skaist un galvenais ka milets bija
bet iesaku iztirgot padetalam ko pasam nevajaga jo atdot dzonka pa metaloma cenu nu tiesam nav jegas
bet iesaku iztirgot padetalam ko pasam nevajaga jo atdot dzonka pa metaloma cenu nu tiesam nav jegas
Vecīt, lielākās līdzjūtības!
Ko tagad ar Zondi darīsim? :(
Ko tagad ar Zondi darīsim? :(
Paldies par līdzjūtībām
Detaļās netirgošu, tikai to, kas paliks pāri, kad visu pārmetīs citā kuzavā, jo pagaidām liekas, ka būs vienīgais variants, jo meklēt labu peso nav kur :) Un pirkt drotu, kuru atkal jāfrišina visu dzīvi, negribās Tagad man ir tā.. Vai, nu, citā kuzavā, vai citu auto (labs gads, motors, labs stāvoklis).
klikics: tūlīt būšu atkal uz visiem 4, tad obligāti vajadzēs :) Tā kā, kad viss ir galā, dod ziņu
Detaļās netirgošu, tikai to, kas paliks pāri, kad visu pārmetīs citā kuzavā, jo pagaidām liekas, ka būs vienīgais variants, jo meklēt labu peso nav kur :) Un pirkt drotu, kuru atkal jāfrišina visu dzīvi, negribās Tagad man ir tā.. Vai, nu, citā kuzavā, vai citu auto (labs gads, motors, labs stāvoklis).
klikics: tūlīt būšu atkal uz visiem 4, tad obligāti vajadzēs :) Tā kā, kad viss ir galā, dod ziņu
njaaa, bet nu galvenais ka pats dzivs, protams zhel, bet labak noveleshe veiksmi turpmakaja projekta
R.I.P. viss būs labi ,pats dzīvs vesels tas galvenais:yes:
DogMa Līdzjūtībass, labi ka viss pašam labi, bet žēl arī auto. Turies un galvenais nenolaid rokas.
Zel, tiktiesam zel. Es zinu cik ta ir pretiga sajuta, pati tak tikko tai ellei gaju cauri!
Galvu augsha, bus labaks bmw!
Galvu augsha, bus labaks bmw!
Tieši tā :) Būs labāks
Nu, ko.. Iespējams labas ziņas - atradās 97. gada sterila bundža, praktiski ar visu priekšu (spārni, haube). Labākais tas, ka krāsas kods tāds pats, kā manai
Laikam BMW dievi negrib mani redzēt citas krāsas bimerī
Laikam BMW dievi negrib mani redzēt citas krāsas bimerī
Divdurvīte?
Tad jau ne pēc ilga laika varēs manīt tevi uz ielām
nu tad janem ciet un japarliek visu ko var parlikt un bus kad doma but atkal ielas ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …