KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 26
- chevron_right
ko jūs tur peraties par sūdiem - šis tourings vismaz ir daudzmaz taisns un priekš dīzeļa neraksturīgi neizjāts. Pazīstu iepriekšejo saimnieku un auto vairākas reizes biju redzējis dzīvē. Lab, sliekšņiem tur ir skumjš stāsts, bet dīvainā kārtā viss pārējais tur bija smuks un nenopuvis. Un tā kā dabūji lētāk kā ssā stāv visādas [hoonigan] miskastes, imho ir ļoti labs bang for a buck
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu man arī ir koka apdare pēc VIN - viduskonsole un ātrumkloķis, tonis un tekstūra praktiski identiska. Vēl ir pelnutrauku un līstīte virs bardačoka, bet tos it kā ex īpašnieks esot kādā šrotā nocēlis, tonis atšķiras. Plus tam visam man kaut kā neticas, ka koks var nākt tikt daudz vienā mašīnā, noteikti kāds lasījis kopā.KA-91 rakstīja:Inferno rakstīja par koku no 10 mašīnām. Da tur vispār nevar saprast kas un kā, kad sāk pētīt Piemēram pelnu traukam, kas pie elkoņbalsta, tonis rāmim katrā galā savs
pietrūkst koka plauktiņš zem OBC Manam pēc Vin tas pats kas Inferno ,vot koka durvju rokturi nāk kā papildus ekstra ?
Man šķiet, ka tie vispār nāca kaut kādiem individualiem
Starpcitu, spoileri vari ņemt, es piekāpjos, man viņš nepatīk
Nu nav jau nekas slikts, tikai tas ko teicu, bet augstspiediena sūknis tev točna bus jāmaina
Ļoti smuka krāsa, neizskatijās ka kāda no orginālajām. Lai veicas rūsas apkarošanā. Atceros piedavāji man maiņu laiciņu atpakaļ ;-)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ļoti smuka krāsa, neizskatijās ka kāda no orginālajām. Lai veicas rūsas apkarošanā. Atceros piedavāji man maiņu laiciņu atpakaļ ;-)
Ir neliela starpība starp jāatdod un jāpārdod...vitjazz rakstīja:Viņš tak ne vienā vietā nepateica,ka for freeZzevsS rakstīja:Kurš tev viņas par brīvu dos? Pats savulaik tādas notirgoju par 25 eiro.Fashion rakstīja:Es jau otro dienu viņam stāstu ka hroma ručkas tur nevajag, ka viņas ir jāatdod man
Sorry ja nepiefiksēju, kāds bija krāsas kods?
CORDOBAROT METALLIC (286), ir gan OEM.
Par dīzeļiem un visu, kas ar to sugu saistīts, tik tagad sākšu ko apgūt nezinu kādēļ jāmaina būtu augstspiediena sūknis?
Arī neesmu dīzelists, bet saku čalis teica ka servisā viņam sūknim auģšejo vāciņu pasita lai ķip siltu var uz pus abarota iedarbināt bet tamdēļ viņš iet kā 1.8tds un salonā skaņa kā putekļušucējam. Nu braukt jau var tikai jaudas nekadas navKA-91 rakstīja:Par dīzeļiem un visu, kas ar to sugu saistīts, tik tagad sākšu ko apgūt [emoji38] nezinu kādēļ jāmaina būtu augstspiediena sūknis?
Es kad sāku spīdzināt, tad sāka arī iet un vēl lec no pusapgrieziena
Apakšas neceļ pilnīgi un nemaz, tam gan es piekrītu. Bet vismaz nerij ar viņš ne sūda
Apakšas neceļ pilnīgi un nemaz, tam gan es piekrītu. Bet vismaz nerij ar viņš ne sūda
Čot aizdomīgs,vai vsp oem.pēc vin viņam nāca spoilers vsp?ai jaliek lielais wings ta lai baguzi nevar atvertInferno rakstīja:Man šķiet, ka tie vispār nāca kaut kādiem individualiem
Jap tas gan, teica ka pateriņš smieklīgsKA-91 rakstīja:Es kad sāku spīdzināt, tad sāka arī iet un vēl lec no pusapgrieziena [emoji38]
Apakšas neceļ pilnīgi un nemaz, tam gan es piekrītu. Bet vismaz nerij ar viņš ne sūda [emoji38]
Nebūtu viņam tas sūknis švaks būtu nocēlis tev autiņu
Nav tas oem, labrāt pārdošu Tev, ja vietā varēšu tai laikā tikt pie oem
Pēdējais labojis KA-91 - 18 Jan 2017, 23:00, kopā labots 1 reizi.
Tu neko nesaproti - nav kā citiem.
Es visu saprotu, tāpēc labprāt sev tādu uztaisītu
Jabrauc uz prostjuning pec spoilera
Ja vajag nedaudz sūkni nedaudz paregulet,lai jauda paradas ,dod zinuKA-91 rakstīja:Es kad sāku spīdzināt, tad sāka arī iet un vēl lec no pusapgrieziena
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …