Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 88
- chevron_right
Diski tiešām smuki ...
Ceru ,ka buus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pareizie diski!!!
kāds et šiem ir? Cik platu riepu liksi?
kāds et šiem ir? Cik platu riepu liksi?
Tik taalu veel neesmu ticis (pagaidaam domaaju tikai)
Smeljos idejas
Smeljos idejas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Diski smuki.. :)
es savejos ar tapat domaju krasotOrkaans rakstīja:Kraasojums buus shaads!
Nav divu domu, domāju ka noteikti.Orkaans rakstīja:Domaaju ka Taveejais arii jaunajaa sezonaa buus iipashi pievilciigs
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Disku plaukts jau izsaka visu! Tik varēja būt citādāts paša diska oranamets! Bet tā ! Jāskatās uz sezonas atklāšanu, kā uz auto izkatīsies!
Nja, mega kas mega. Galvenais tos diskus normāli dabūt iekš arkām.
Ar to viss buus oki
plaukts jau zvēra
Plaukts ir ok, bet diskiem raksts īsti nepatīk.
Bet ar tādu krāsojumu kā plāno, viss būs mega! galvenais pareizas mizas sadabūt.
Bet ar tādu krāsojumu kā plāno, viss būs mega! galvenais pareizas mizas sadabūt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Diski ir acij tīkami!
Kam tādi paredzēti? Vairāk uz e36 vai kādiem e34/e39? t.i. kas ar et?
Ar rakstu arii viss oki! Man personiigi besii BBS i un borbeti kas staav nu jau gandriiz uz katra e36ch. rakstīja:Plaukts ir ok, bet diskiem raksts īsti nepatīk.
Tieshi prikolii tas ka vinji nav taadi kaa citiem! Vismaz uz ielas pie mums neesmu taadus redzeejis Gribu buut ,kaa peleekais gulbis kursh atshkjiraas no paareejaa bara
Diski ir no e46 aizmugureejie ir et35 j10 r17korsa rakstīja:Diski ir acij tīkami!
Hartge clasic (replika)
Pēdējais labojis Orkaans - 29 Jan 2012, 21:32, kopā labots 1 reizi.
un ja būtu dabūjis rondell 058?!
Tādu an ir visai daudz uz ielām! Forumā vien veseliem diviem!
Tādu an ir visai daudz uz ielām! Forumā vien veseliem diviem!
Bet viss notika taa kaa tam jaanotiek un man vinji netika
Shaadi izskataas tie diski uz kupejas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 88