KLAVINA 328 Cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 25
- chevron_right
Atsauksmes ir tadas ka motors kluvis ramaks darbiba, ta bija rams bet nu tagad loti labi uzvedas motors, nez tomer katram motoram ir sava skanja,protams nerunaju par klabesanu bet gan par duksanu ka strada, un kapec nepalutinat motoru ar labu ellu ?
Uzticos lietotajam Siikajam un ticu ko vins saka pa masinas lietam jo nereizi nav pievilis :)
Uzticos lietotajam Siikajam un ticu ko vins saka pa masinas lietam jo nereizi nav pievilis :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Mans uzdevums bija pabriidinaat ,paareejais uz Tavas sirdsapzinjas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir zināms kāds piemērs?
Ir gan
Bet nepiekakaasim sho topiku
Bet nepiekakaasim sho topiku
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kārtējais toļiks, kas iesāk, bet nepabeidz stāstīto
Ja kas interesee tad raksti PM vai skaipaa
(Te admini baigi piekasiigie)
(Te admini baigi piekasiigie)
Protams
Te ir redzama tā "nieres atdošanas" padarīšanā darbībā?
Es pats braucu driftaa ,pa trasi - vopsim agresiivi un baigi nesaudzejot auto (drifta apstaklos) ,braucu ar tiesi liqui moly ellu ,5w-50 ar piedevaam ...sakuma ari likas ,ka nenormali eediis nost ,bet es pat biju nobrinijies ,dafiga trenninji ,divas gonkas - un noeests tika ,aptuveni ceturtdalj liimenis no scupa
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
pēc idejas ar jauniem gredzeniem un vārstu blīvslēgiem visp nevajadzētu ēst.
Arī savā ielēju 10w40 eļļu, lai gan iepriekšējais saimnieks tikai sintētiku lējis, un man tgd nobraukti 10000, bet līmenis kā stāvēja, tā stāv :)Orkaans rakstīja:Taas ir cilveeku iedomas ,ka jaalej motoraa tikai daargaakaa un glaunaakaa elja
Es piemeeram leju tikai un vieniigi pussinteetiku, kautvai tikai tapeec ,ka pat labs dzineejs eediis sinteetiku, bet pussinteetiku es par 10000 km pieleju tikai 400gr
Ja gribaas izdariit kautko labu dzineejam ,tad iesaku pieliet PROLONG piedevu
Piekdien tikai nomainīts radiātors, liels paldies lietotājam Siikajam
Vecais radiators Jaunais radiators
Vecais radiators Jaunais radiators
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kā saka: "Sīkums, bet patīkami".
Labas cenas.
Labas cenas.
Cik izmaksāja radiators? Manējam arī drīz vajadzētu samainīt :)
precizi nepateiksu vairs , jo maksaju par visu kopa un neiedzilinajos summaa ,cik kas maksaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Laikam, maksāji ar kredītkarti
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
-
find_in_page
- chevron_left