Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 26
- chevron_right
Apmēram tāda pati kā chainīz bamperim un OEM. Chainīz diski un OEM.
kviller.lv moš kaut kas ir...
bet tā jau tonējamais boloniņš maksā ~ 3.50,-LVL un domāju ka pietiks ja nopūtisi vienu nelielu kārtu
bet tā jau tonējamais boloniņš maksā ~ 3.50,-LVL un domāju ka pietiks ja nopūtisi vienu nelielu kārtu
Vispar man ir viena tāda pelēcīga plēve, es gan nezinu kā izskatītos uz baltiem pagriezieniem, bet ja piebrauksi, iedošu tev pamēgināt to plēvi
pietiks gan aizmugurei, gan priekšējiem pagriezieniem točna :)
pietiks gan aizmugurei, gan priekšējiem pagriezieniem točna :)
Ok, moš aizripināšos līdz Gymkhanas treniņam! Tad jau uzsitīšu laicīgi PM.
gribeju dalities pieredzee un ieteikt nekada gadijuma netonet to visu ar to triispiecdesmit laku ,pec pasha pieredzes :)
jo vislaik liekas ,ka viena puse balaka ,otra tumsaka - beigas sanak abas puses melnas ka ari ,peecak ,kad gribesies dabut nost ,normaali naksies paberzeties ar skaidekli :)
kvilleri pleeve ap 4ls metrs...vel labak bixenona ,ja tumso grib, ar to plevi looooooti easy stradat
jo vislaik liekas ,ka viena puse balaka ,otra tumsaka - beigas sanak abas puses melnas ka ari ,peecak ,kad gribesies dabut nost ,normaali naksies paberzeties ar skaidekli :)
kvilleri pleeve ap 4ls metrs...vel labak bixenona ,ja tumso grib, ar to plevi looooooti easy stradat
Pēdējais labojis Karrlo - 25 Jūl 2012, 23:29, kopā labots 1 reizi.
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Vienkārši jāpaņem ļoti minimāli tonētu plēvi un būs zibis
+1STUDENTS rakstīja:a kāda starpība tiem čainīz lukturiem un oem?
Vismaz jau no rupnicas nacis tonejums
tik zeel ka viņi ātri izķobās un sāku ūdens tecēt iekšā
Tas gan, pagājušo gadu man bija ķīnieši - viņi nemaz tā ideāli taisni un smuki nestāv iekšā. Ja grib ideāli, tad diezgan nākas pieregulēt utt., un tāpat nepanācu vēlamo efektu. Ar OEM lukturiem nekādu probu - kā ieliku tā viss čotka!
Nuu es nezinu, okey -diski, bamperi.. bet nu lukturi - tikpat skaisti kā OEM
Man, piemēram, ir DEPO aizmugurējie ar baltajiem pagriezieniem - nekāda vaina ..
Man, piemēram, ir DEPO aizmugurējie ar baltajiem pagriezieniem - nekāda vaina ..
Kad ieliksi sev OEM, uzraksti. Noteikti domas būsi mainījis.
Es arī nopirku pirmos diskus - Kontūru replikas. Riktīgi patika. Tad kad sapratu, kas ir OEM un kā izskatās utt., tad vairs īsti nepatika.
Es arī nopirku pirmos diskus - Kontūru replikas. Riktīgi patika. Tad kad sapratu, kas ir OEM un kā izskatās utt., tad vairs īsti nepatika.
tici man liela atskiriiba! dzidrumā un spīdīgumā vien..STUDENTS rakstīja:Nuu es nezinu, okey -diski, bamperi.. bet nu lukturi - tikpat skaisti kā OEM
Ir gan atšķirība. Savam liku InPro aizmugurējos lukturus - nu, nedaudz jāpamāna. Liku OEM - paši iekrita vietā. Un kur tad vēl materiālu atšķirība - neoriģinālajiem tā vien liekas, ka kaut kas tūlīt nolūzīs
Nu ok - moš tur nelien kkā vai kas, bet plastmass manam lukturim tāds pats tik ar DEPO uzrakstu
Nē nu ticu ka ir tā atšķirība, bet ne tāda, lai sev meklētu OEM lukturus ..
Par diskiem, jau teicu, tie jā... tiem uzreiz atšķirību zinātājs māk pateikt :)
Nē nu ticu ka ir tā atšķirība, bet ne tāda, lai sev meklētu OEM lukturus ..
Par diskiem, jau teicu, tie jā... tiem uzreiz atšķirību zinātājs māk pateikt :)
Dienas snapšots no 20. jūnija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut gan redzams otrs auto ar visu numuru. Šķiet ka varētu brīvi pārsūdzēt..
Jēga?
Pats apzinies, ka pārkāpi csn, tad arī samaksā sodu
Pats apzinies, ka pārkāpi csn, tad arī samaksā sodu
Izskatas ka pedeja laika radari labi pastradajuši!
Jāā.. fotkas tāā neko sanāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …