E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 57
- chevron_right
Man tāda pamatota aizdoma ka ar 1mo reizi tas dampis TA neizies, un ja nu kāds pērk tad pirms kautkur braukšanas pārliecinaties vai pārdevējam ir līdzi vismaz tehniskā pase.
Tad pamato savu aizdomu...lai jau visi zin.nerd rakstīja:Man tāda pamatota aizdoma ka ar 1mo reizi tas dampis TA neizies, un ja nu kāds pērk tad pirms kautkur braukšanas pārliecinaties vai pārdevējam ir līdzi vismaz tehniskā pase.
nerd rakstīja:Man tāda pamatota aizdoma ka ar 1mo reizi tas dampis TA neizies, un ja nu kāds pērk tad pirms kautkur braukšanas pārliecinaties vai pārdevējam ir līdzi vismaz tehniskā pase.
Bet protams ka neizies,jo jamaina stikls,rocene janoregule un pa cik nesmu gaishregis,par hadeni nezinu,bet braucot nekas neklab.cena ir ljoti atbilstosha auto stavoklim.
Man nav ko slept.ja kadam ir jautajumi,droshi visu varu pastastiit.un kads sakars ar tehnisko pasi??
ar kompatu pa brugji
Vnk kads grib izcelties un kko debīlu pateikt.
Nu ko, tgd jautājumu nav?duuj rakstīja:Vnk kads grib izcelties un kko debīlu pateikt.
d[-_-]b
lampiņas un sīkumi?cipruss18 rakstīja:Pabuts TA.ka jau gaidiju, 11 divnieki
Ritenim (riteņiem) trūkst stiprinājuma skrūves / uzgriežņi
Man tiešam tevi ir žēl..
Man tiešam tevi ir žēl..
Nekas traks jau nava viss ir labojams...,
bet ritenim skrūves
bet ritenim skrūves
Skruve trumulii ir noluzusi.rit domaju ka lielaka dalja bus sataisita
ar kompatu pa brugji
kapi
Ja neskaita pirmos četrus, tad pa lielam tas, kas ik pa gadu vai diviem dēļ riepu plēšanas un LV ceļiem uz skati jāmaina
Brīnums, ka par bremžu trubiņām nepie...saas
Brīnums, ka par bremžu trubiņām nepie...saas
Pēdējais labojis Aivory - 07 Jan 2015, 19:03, kopā labots 1 reizi.
stikls tur ir dārgākais, pārējais fufelis
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ha ha , nu ko es teicu.
Tas taču normāli ka servisā nomaina motoru un par piekari aizmirst
Izklausas ka tev cipruss18 ir iegriezis smagi ka tu ta,jo tur tiesam japieliek roka un bus oknerd rakstīja:Ha ha , nu ko es teicu.
nerd rakstīja:Ha ha , nu ko es teicu.
A kas tur piekaree tik briesmigs?? divi balsta ieksejie sharniri un kardana mufte?? 35 euro ??
Un lamdai vieta jauztaisa
ar kompatu pa brugji
Logu vai tad nenomainīji pirms brauci uz skati?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 57