Nixona 320iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 27
- chevron_right
Visur šitos dod Autosportista uzturs ir roltoni un lētie šampji kas vinēti gonkāNixon rakstīja:A mums visu laiku tur šitos dod un man viņš ir baigi iegaršojies.
Tu domā 1.6 dzinēja skaņu?Nixon rakstīja:Tehniski nekādu problēmu arī nebija, ja nu vienīgi tā mistiskā skaņa no aizmugures, kuru varēs dzirdēt arī video.
Vajag gan, tikai tas, vai konkrētajā sacensību seriālā paprasīs, ir atkarīgs no seriāla nopietnības. Domāju, ka LRČ visiem prasa. (šosejas sacensībās , cik zinu, visās prasa)Nixon rakstīja: Slēgtajās trasēs vadītaja apliecību nevajag, tapēc jau tās ir trases.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu es zinu, ka Folkreisā toč neprasa, tur brauca arī visādi nepilngadīgie un LV Dj EX jau brauc vairākus gadus, bet manīju ka tiesības tik nesen nolika.
Nepilngadīgajiem vajag atļauju, tāpat vien viņus neviens nelaiž. Esmu redzējis kā vairāki LV zināmi sportisti nāk uz sacensībām ar 'spravku' no vecākiemRuu rakstīja:Nu es zinu, ka Folkreisā toč neprasa, tur brauca arī visādi nepilngadīgie un LV Dj EX jau brauc vairākus gadus, bet manīju ka tiesības tik nesen nolika.
Nu tas būtu tikai loģiski, bet nu tāpat - kas ir vecāku atļauja salīdzinājumā ar autovadītāja apliecību?
Bija ari Kārlis Kārkliņš vai kaut kas tads, kurs pirms paris gadiem brauca latvijas rallija ar evo8 lielaja grupa un vinam bija 17 gadi. Toreiz biju klat kad šis iestadija specigi to evuškas sānu kokā.
Nixon, kad tiesibas bus? Es jau gaidu no tevis nākotnē lielu izaugsmi kad micīsi lielaja autokrosa vai mosk uz kadu citu sporta veidu parkapsi, mosk drifts, šoseja or something. viss jau vnm sakas ar mazumiņu un mazsalacas līkumu iekarošanu, bet galvenais jau kad redzu izaugsmi un to ka rubī ģēlas
Nixon, kad tiesibas bus? Es jau gaidu no tevis nākotnē lielu izaugsmi kad micīsi lielaja autokrosa vai mosk uz kadu citu sporta veidu parkapsi, mosk drifts, šoseja or something. viss jau vnm sakas ar mazumiņu un mazsalacas līkumu iekarošanu, bet galvenais jau kad redzu izaugsmi un to ka rubī ģēlas
Nixonam nav tiesību nemaz?
Ja sākam salīdzināt, tie Žiguļi skaitās daudz krutāki par manu bembi. Bet kapēc viņiem ir tieši Žiguļi, labs jautājums.ikey07 rakstīja:a kapēc viņiem žiguļi, a tev kruts bembis?
Nē, to mistisko skaņu varēs dzirdēt onboard video. Un to 1.6 skaņu nemaz nedzird.Kikaps rakstīja:Tu domā 1.6 dzinēja skaņu?Nixon rakstīja:Tehniski nekādu problēmu arī nebija, ja nu vienīgi tā mistiskā skaņa no aizmugures, kuru varēs dzirdēt arī video.
Jap, ir tāda lieta... Bet nu vēl šito sezonu nobraucu krosā un tad jau būs.Ruu rakstīja:Nixonam nav tiesību nemaz?
Jap, ja viss ies pēc plāna, jau nākošgad būšu citā disciplīnā, bet nu sīkāk neieslīgšu.Lācis rakstīja:Nixon, kad tiesibas bus? Es jau gaidu no tevis nākotnē lielu izaugsmi kad micīsi lielaja autokrosa vai mosk uz kadu citu sporta veidu parkapsi, mosk drifts, šoseja or something. viss jau vnm sakas ar mazumiņu un mazsalacas līkumu iekarošanu, bet galvenais jau kad redzu izaugsmi un to ka rubī ģēlas
Tikko nosēdēju kādas 40-50min točna lasot visu šo pasākumu ko Tu te esi sastrādājis Nixon. Darbs iespaidīgos kvantumos un es pats personīgi nevaru sagaidīt kad arī varēšu sākt ņemties ar savas mašīnas būvi, kas būs kad nomainīšu savu japāni pret e36. Tavs darbs mani ar motivē to visu sākt darīt ātrāk!
Novēlu Tev visu to labāko un veiksmi darbos, gaidīšu vēl ziņas un apdeitus no Tavas puses!
Novēlu Tev visu to labāko un veiksmi darbos, gaidīšu vēl ziņas un apdeitus no Tavas puses!
Paldies par novērtējumu. Tieši šādi komentāri, pēc entajām stundām garāžā, liek vēl sēdēt pie kompja un atskaitīties par padarīto. Prieks, ka cilvēki ir ieinteresēti lasīt un, ka novērtē to.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Tu dari to, ko daudzi no mums katru gadu 'sev apsola' Tādēļ arī ir interesanti!
Varbut domaji Jāni Kārkliņu?Lācis rakstīja:Bija ari Kārlis Kārkliņš vai kaut kas tads, kurs pirms paris gadiem brauca latvijas rallija ar evo8 lielaja grupa un vinam bija 17 gadi. Toreiz biju klat kad šis iestadija specigi to evuškas sānu kokā.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Pāris bildes no tās iepriekšējās gonkas
Onboards... Cik nu tur var redzēt, jo viss tik balts.
Sniega vairs nav
Uzliku aizmugurē slīpejamās riepas, domāju jāpatestē tas 1.6... Tagad pēc iespējas ātrāk gribas to kolektoru sākt taisīt.
Te kautkas trūkst Uz atvadām uzkūpināju
Sniega vairs nav
Uzliku aizmugurē slīpejamās riepas, domāju jāpatestē tas 1.6... Tagad pēc iespējas ātrāk gribas to kolektoru sākt taisīt.
Te kautkas trūkst Uz atvadām uzkūpināju
Kā to saprast 'uz atvadām'?
Kas tad te īsti notiks? Mazmotors tiks turbinizēts, vai ies atpakaļ 6cil?
Arī biju tajā posmā un netālu no negadījuma vietas. Čalis smagi aptina ap koku. Pats knapi laikam izķepurojās, internetā visur bija ka vajadzīgi asins donori.Lācis rakstīja:Bija ari Kārlis Kārkliņš vai kaut kas tads, kurs pirms paris gadiem brauca latvijas rallija ar evo8 lielaja grupa un vinam bija 17 gadi. Toreiz biju klat kad šis iestadija specigi to evuškas sānu kokā.
ko ar otro startu necērt?
Visār bija domāts tā, ka uz posta beigām.Kneiks rakstīja:Kā to saprast 'uz atvadām'?
Jo 1.6 [emoji38]70cc rakstīja:ko ar otro startu necērt?
Bet jā, tā bija kļūda un finālā sāku ar otro un cita d*ršana.
Šis nopardots saprotu laikam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …