CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 59
- chevron_right
pasties youtube, kā to visu nomainīt pašam, un apsver domu nomainīt kko arī pats.
nav tik sarežģīti, cik tev liekas, un arī sapratīsi ko tajā servisā tev stāsta, jo lai arī cik draudzīgs būtu serviss, tas ir bizness kādam, kuram galvenais mērķis ir dabūt pēc iespējas lielāku ciparu no tevis.
nav tik sarežģīti, cik tev liekas, un arī sapratīsi ko tajā servisā tev stāsta, jo lai arī cik draudzīgs būtu serviss, tas ir bizness kādam, kuram galvenais mērķis ir dabūt pēc iespējas lielāku ciparu no tevis.
- ikey07
Mēs tagad sāksim runāt, kas ir mūsu vecākiem? :)))) lol Un kurš teica, ka bembis man ir vienīgā mašīna? nu loļiks tu esi, ej atpakaļ uz tvnet!cipruss18 rakstīja:CaK rakstīja:Nu redz, manā mūžā ir bijušas tikai jaunas mašīnas un pēdējai mašīnai eļļas maiņa izmaksāja gadā 250 eur + vēl pārējās figņas. Viena svece 70 eur. utt. tā kā man šīs cenas liekas zemas.cipruss18 rakstīja:Par aizmugurejo amishu nomainu 40 euro????
Es tevi apbrinoju butu man servis un Tu brauktu pie manis,man butu penthouse un vergi
Cak kad Tu varesi noblatot ar tiessm kko ,tad dari taa man sencha alfai ari sveces tik pat maksaja
Un es neticu ka cilveks no jaunas un vertigas masinas parsezhas uz e36
Tv zvaigzne tak tu esi
Karoche Tu esi aksts kursh pats uxprasas lai tevi izmanto
Runa ir par to ka Tu blato ka sveces tev izmaksa 70 euro un rllja 250 gadaa.atklashu noslepumu .ta cena ir adekvata ja 3x gadaa maina ellju un pasaki tik ka tas ir vienaa piegajienaa
Karoche Tu esi aksts kursh pats uxprasas lai tevi izmanto
Runa ir par to ka Tu blato ka sveces tev izmaksa 70 euro un rllja 250 gadaa.atklashu noslepumu .ta cena ir adekvata ja 3x gadaa maina ellju un pasaki tik ka tas ir vienaa piegajienaa
ar kompatu pa brugji
Kas taa pa sveci ir kura maksa 70 eiro ? Es pirku orginalas sveces bmw f01 2009 gada 5 litrigam wesa selec par 8 svecem samaksaju ap 170 ar lielu atlaidi un lai varatu pats nomainit bija japark atslega pa 25 eiro :d bet tevi laikam apcakare visur kur esi:d par tadam cenam kur tu taisi tad varu ieteikt citu servisu lai nav tik dargs pasakums :d :d
CaK rakstīja:Nu redz, manā mūžā ir bijušas tikai jaunas mašīnas un pēdējai mašīnai eļļas maiņa izmaksāja gadā 250 eur + vēl pārējās figņas. Viena svece 70 eur. utt. tā kā man šīs cenas liekas zemas.cipruss18 rakstīja:Par aizmugurejo amishu nomainu 40 euro????
Es tevi apbrinoju butu man servis un Tu brauktu pie manis,man butu penthouse un vergi
Iesakiet lūdzu, kur vislabāk iegādāties detaļas.
Pie manis man labas cenas
Aizmugurejie amishi 500 euro
Gultnis 300 euro
Gultnis 300 euro
ar kompatu pa brugji
Norm cena, man lambo labojot tas vispār liekās pa lētocipruss18 rakstīja:Pie manis man labas cenas
Gultnis 300 euro
jebaķ tādu piķi grūst vecā žurkā un vēl jaunu reiku pirkt atrodi labu lietotu i miers un maxsās simtreiz lētāk...
lai gan es to meistaru vietā, kas taisa tavas mašīnas, uzmanītos ka neparādās raxti un video netā pa piepirstiem priekšējiem beņķiem vai netīrām riteņu gumijām
lai gan es to meistaru vietā, kas taisa tavas mašīnas, uzmanītos ka neparādās raxti un video netā pa piepirstiem priekšējiem beņķiem vai netīrām riteņu gumijām
labākais interneta warriors
vecit chalis tak ellja tere 250 euro vai ls tereeja ,tad reika tak bus tagad sicene
piedod,bet man liekas,ka Tu reaali te batonus spraud cilvekiem
piedod,bet man liekas,ka Tu reaali te batonus spraud cilvekiem
ar kompatu pa brugji
Takš pilns ar foruma darboņu servisiem.. "Salamandra darbnīca", bij vēl kkāds "apelsīns auto".. Papēti forumu tač, ir topiki atsevišķiem servisiem un darboņiem kā tādiem..
BET, es tavā vietā, protams, ja ir brīvais laiks un vēlēšanās, darītu kā ikey07 raksta - pats paprovētu kko padarīt.. Mūsdienās youtubē visu ko var atrast Pats arī Ar dzelžiem vairāk esmu uz Jūs, bet bremžu diskus/klučus saminīju.. Amīšus (aizmugurē) vsp "kā pirkstu degunā iebāzt" [lasīt kā "viegli"] nomainīt..
BET, es tavā vietā, protams, ja ir brīvais laiks un vēlēšanās, darītu kā ikey07 raksta - pats paprovētu kko padarīt.. Mūsdienās youtubē visu ko var atrast Pats arī Ar dzelžiem vairāk esmu uz Jūs, bet bremžu diskus/klučus saminīju.. Amīšus (aizmugurē) vsp "kā pirkstu degunā iebāzt" [lasīt kā "viegli"] nomainīt..
Čaļi kas Jūs te komentējat - neaizstāvu nevienu un personīgi nepazīstu, bet sajūta ka Jūs būtu aizvainotas mazas meitenes kurām nav iedots.. Nesaprotu jēgu gaidīt kā tik CAK ieraksta kaut ko un tad sākt 3 lapas tukšu diršanu.
Jā - piekrītu ka tās cenas kas norādītas ir Gagarina cienīgas un serviss normāli CAK apzog. Jā, tas ir savā ziņā nevajadzīgi pilnīgi stokainai žurkai kura nav nekas īpašs likt jaunu reiku utt.
Jā piekrītu, ka daži stāsti ko CAK stāsta izklausās kā no pasaku grāmatas. Bet nevajag visu laiku mēģināt iedirst ne pa tēmu. Man tiešām liekas ļoti smieklīgi nevis vairs tas ko CAK raksta, bet gan kā Jūs te ņematies kā mazi skuķi..
CAK ! - NOMAINI SERVISU! Ja nu vienīgi nav kaut kāda mazohista tieksme tikt appistam un palikt ar mazāk naudu ar katru reizi. GULTŅA MAIŅA 100 EURO Ved uz normālu servisu un būs viss botā.. kau vai pie tā paša Advanced Motosports.!
Šīs norādītās cenas šķiet tādas pašas kā AUTOCENTRS RĪGA
Jā - piekrītu ka tās cenas kas norādītas ir Gagarina cienīgas un serviss normāli CAK apzog. Jā, tas ir savā ziņā nevajadzīgi pilnīgi stokainai žurkai kura nav nekas īpašs likt jaunu reiku utt.
Jā piekrītu, ka daži stāsti ko CAK stāsta izklausās kā no pasaku grāmatas. Bet nevajag visu laiku mēģināt iedirst ne pa tēmu. Man tiešām liekas ļoti smieklīgi nevis vairs tas ko CAK raksta, bet gan kā Jūs te ņematies kā mazi skuķi..
CAK ! - NOMAINI SERVISU! Ja nu vienīgi nav kaut kāda mazohista tieksme tikt appistam un palikt ar mazāk naudu ar katru reizi. GULTŅA MAIŅA 100 EURO Ved uz normālu servisu un būs viss botā.. kau vai pie tā paša Advanced Motosports.!
Šīs norādītās cenas šķiet tādas pašas kā AUTOCENTRS RĪGA
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Detaļas iesaku ņemt pie KĻAVIŅA. Te pat forumā var atrast viņa Tēmu.
Ja CaK šī servisa nosauktās summas apmierina tad lai tā ir.
Nu es galīgi negribu piepisties CAK par servisa izvēli, jo pats savu mašīnu dzenu 70km remontēt pie meistara, kuram uzticētu ne tikai savu veco miskasti, bet arī savu dzīvību un veselību, lab, aizmugurējie amīši un siksnas ir kā 2 pirkstus apmīzt, bet nu ja mans meistars prasītu kosmocenas par lietām, ko es nevarētu izdarīt, es samaksātu un vēl piemestu dzeramnaudu
viewtopic.php?f=23&t=3540
viewtopic.php?f=23&t=3870
viewtopic.php?f=23&t=2645
viewtopic.php?f=23&t=3739
viewtopic.php?f=23&t=3325
viewtopic.php?f=23&t=794
Pazvani un painteresējies, lieku garantiju, ka ietaupīsi kā minimums 50%
viewtopic.php?f=23&t=3870
viewtopic.php?f=23&t=2645
viewtopic.php?f=23&t=3739
viewtopic.php?f=23&t=3325
viewtopic.php?f=23&t=794
Pazvani un painteresējies, lieku garantiju, ka ietaupīsi kā minimums 50%
Viņa posti šeit ir tāds pats clickbaits kā viņa video...
Tak cakam nemaz nepiš, viņu apjāja "pa lēto" serviss, tagad viņam bail, ka apjās atkal, tāpēc labāk maksāt kosmosu resnam krievam kožakā, kas brauc ar kajānu un dzīvo jūrmalā par viņa naudu.
Mūsu garāžas pakalpojumus jau piedāvāju viņam pirms viņš vēl bija appists, tad, ja pareizi atceros, bija frāze, ka tur tipa pazīstams kas tur bez maz par velti visu izdarīšot...
bet nu tas tā...
Un seriously sveces pa 70 eur/gab?? Labākās irīdija sveces, ko rallijā izmanto, tā faking nemaksā.
amīšus nomainīt 40e what the actual fuck?! tur jāizņem aizmugurējā tumbiņa, jānoņem apšuvums, un 2 skrūves augšā 1 apakšā un viss... Sajūta tāda, ka porsche centrā to tarataiku remontētu, es zinu, jā, ir cilvēki, kas visu grib pa lēto un pēc tam brīnās nafig nav kvalitāte ahujennā, bet nu nevjag jau arī iebraukt otrā galējībā un cerēt, ka pa kosmosu būs kaut kas ahujennāks, nekā pa normālām cenām pie normāliem čaļiem.
CaK, ja jau tev tas viss liekas lēti, tad varbūt tev nevajag pisties un nopirkt jaunu žurku, tak mobilē rekur laiku atpakaļ tirgojās viens ar 440 kilometru noskrējienu pa 20 pakām, ņem ciet!
Mūsu garāžas pakalpojumus jau piedāvāju viņam pirms viņš vēl bija appists, tad, ja pareizi atceros, bija frāze, ka tur tipa pazīstams kas tur bez maz par velti visu izdarīšot...
bet nu tas tā...
Un seriously sveces pa 70 eur/gab?? Labākās irīdija sveces, ko rallijā izmanto, tā faking nemaksā.
amīšus nomainīt 40e what the actual fuck?! tur jāizņem aizmugurējā tumbiņa, jānoņem apšuvums, un 2 skrūves augšā 1 apakšā un viss... Sajūta tāda, ka porsche centrā to tarataiku remontētu, es zinu, jā, ir cilvēki, kas visu grib pa lēto un pēc tam brīnās nafig nav kvalitāte ahujennā, bet nu nevjag jau arī iebraukt otrā galējībā un cerēt, ka pa kosmosu būs kaut kas ahujennāks, nekā pa normālām cenām pie normāliem čaļiem.
CaK, ja jau tev tas viss liekas lēti, tad varbūt tev nevajag pisties un nopirkt jaunu žurku, tak mobilē rekur laiku atpakaļ tirgojās viens ar 440 kilometru noskrējienu pa 20 pakām, ņem ciet!
Citu žurkas pērk par to naudu, par kuru šeit tiek remontēti sīkumi...
Bet nav ko piesieties čalim, katrs ar savu naudu dara ko grib!
Bet nav ko piesieties čalim, katrs ar savu naudu dara ko grib!
Psc paskaties cik maksā jauns kvalitatīvs gultnis visi jau neliek topran vai tam liidziigus suudus. SKF ja nemaldos atkarībā kur pērk no 70-120eurpapucis rakstīja:CaK rakstīja:Palēnām sāku gatavot savu BMW skatei un ir diezgan ko darīt. Un vispār es šokējos, ka braucu ar nolauztu aizmugurējo amortizatoru
Lietas, ka jānomaina. Iekavās servisa cenas:
- Priekšā labais gultnis (100 Eur ar darbu)
- Abas aizmugurējās sviras augšējās bukses (50 eur darbs)
- Aizmugurējie amortiņi (40 eur darbs)
- Ģeneratora & kondiškas siksna (15 eur dars)
- Jānoregulē rokasbremze (nevar pateikt)
Meistars iesaka nomainīts visas bremzes: diskus, kalotkas, suportus un rokas bremžu lokus (200 eur darbs). Šo nav vērts vispār rakstīt, bet stūres reika arī iet uz beigām (420 eur jauna 50 eur nomaiņa).
Darbs izcenots, ja maina katru detaļu atsevišķi.
Kurš var piedāvāt kvalitatīvas daļas?
100 eiro pa gultni un mainnu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24