KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right
Super! Tagad es zinu kam tas vietas kresliem ir domatas, lai ieliktu kreslu pumpejamo pogas.
+136korsa rakstīja:Jap!
It sevišķi, kad jāzāģē kādi 3-4 simti km no vietas, tad gribās ko pamainīt sēžamrajonā
recaro benki tew to problemu butu atrisinajusi!korsa rakstīja:Jap!
It sevišķi, kad jāzāģē kādi 3-4 simti km no vietas, tad gribās ko pamainīt sēžamrajonā
Cik biju pabraucis ar rekaro beņķiem-sapratu, ka tie nav manai fizionomijai(apmēram 5-6 gadi nobraucis esmu rekaro beņķos, un netikai e36 rekaro).
Jūtos neērti tajos. Laikam esmu pārāk vecs
Vienīgais ko gribētu, būtu parastie komforta ar el. vadību, lai var precīzāk pieregulēt.
Iemetīšu kādu bildi iz auto, lai galīgi nepazūt topiks nebūtībā.
Ir jau šis tas sadarīts iekš auto, bet slinkums atskaitīties
..dažas bilžas no ikdienišķa procesa "augšā-lejā"
Vakars "dāčā"-sagatavoju uzbraukšanai uz prāmja
Ir jau šis tas sadarīts iekš auto, bet slinkums atskaitīties
..dažas bilžas no ikdienišķa procesa "augšā-lejā"
Vakars "dāčā"-sagatavoju uzbraukšanai uz prāmja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu tā.. Sen atkal nekas nav rakstīts.
Šis tas jau ir darīts ar auto, ne tikai braukts, braukts un atkal braukts.
Pateicoties siikajam, nesen tika nomainīta kārba, spararats, kardāns un vēl šādi tādi loriņi.
"Labākais" jau tas, ka nejūtu atšķirību Ja nebūtu tas viss darīts pie siikaa, tad domātu, ka esmu tikai naudu samaksājis, bet nekas nav darīts
Vai arī kļūstu par vecu un piekasīgu šādiem auto. Laiks, laikam, uz jaunu(nejaukt ar citu) auto pārsēsties
Vecie kauli sāk prasīties pēc kāda komfortablāka auto ikdienai :)
Protams remonti nav bijuši tikai profilaktiskie ir šis tas arī bijis nobeidzies. Kā, piemēram, aizdedzes atslēga, starteris un tikko Somijā noķīlāja aizmugures suports. To pašrocīgi veiksmīgi pārjaucu un atremontēju ..tik nācās pirkt jaunu atgaisošanas skrūvīti, kas bija nopuvusi pa 6 eiro un bremžu šķidrumu pa 11 eiro 0,5l
Plinti krūmos vēl nemetu, uz Tolmetu vēl nedzenu. Tā kā tas traktors vēl lemts ekspluatācijai
Tāpēc tika izvalcēti, pagājušajā ziemā, kantaini palikušie aizmugures diski un uzmauktas jaunas ledus graužamās riepas Somijas ledum, bet ziemas kā nav, tā nav..
Nākamais plānā ir sameklēt labus dīzeļmeistarus un nomainīt dzinējam ķēdi un atgriest motoram atpakaļ normālo aizdedzes momentu un līdz ar to jaudu, kas ir pazudusi. Kādi 20-30 zirģeļi ir nosprāguši
random bildes iz ripuļu maiņas:
Šis tas jau ir darīts ar auto, ne tikai braukts, braukts un atkal braukts.
Pateicoties siikajam, nesen tika nomainīta kārba, spararats, kardāns un vēl šādi tādi loriņi.
"Labākais" jau tas, ka nejūtu atšķirību Ja nebūtu tas viss darīts pie siikaa, tad domātu, ka esmu tikai naudu samaksājis, bet nekas nav darīts
Vai arī kļūstu par vecu un piekasīgu šādiem auto. Laiks, laikam, uz jaunu(nejaukt ar citu) auto pārsēsties
Vecie kauli sāk prasīties pēc kāda komfortablāka auto ikdienai :)
Protams remonti nav bijuši tikai profilaktiskie ir šis tas arī bijis nobeidzies. Kā, piemēram, aizdedzes atslēga, starteris un tikko Somijā noķīlāja aizmugures suports. To pašrocīgi veiksmīgi pārjaucu un atremontēju ..tik nācās pirkt jaunu atgaisošanas skrūvīti, kas bija nopuvusi pa 6 eiro un bremžu šķidrumu pa 11 eiro 0,5l
Plinti krūmos vēl nemetu, uz Tolmetu vēl nedzenu. Tā kā tas traktors vēl lemts ekspluatācijai
Tāpēc tika izvalcēti, pagājušajā ziemā, kantaini palikušie aizmugures diski un uzmauktas jaunas ledus graužamās riepas Somijas ledum, bet ziemas kā nav, tā nav..
Nākamais plānā ir sameklēt labus dīzeļmeistarus un nomainīt dzinējam ķēdi un atgriest motoram atpakaļ normālo aizdedzes momentu un līdz ar to jaudu, kas ir pazudusi. Kādi 20-30 zirģeļi ir nosprāguši
random bildes iz ripuļu maiņas:
Skatos Tu tikai ar oem donkratu cilā augšā, man tie donkrati lūzt viens pēc otra nost, pilnīgi svaigi vai lietoti - vienalga. E36 mīnuss.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
labāk jau donkrats, nekā slieksnis!
šis domkrats ir labs veids kā pie reize spārbaudīt arī sliekšņus, domkrata vietas!
Zinu, ka daudzi nemaz neriskē, pat, ja zin, ka slieksnim jābut ok!
Tomēr māšina padsmit gadu veca!
Zinu, ka daudzi nemaz neriskē, pat, ja zin, ka slieksnim jābut ok!
Tomēr māšina padsmit gadu veca!
Es šādu donkratu izmantoju kops auto iegādes brīža, pagaidām viss ir kārtībā.
Offtipic... Bet man arii nav mazāko šaubu kad kādu reizi neiztures slieksnis... Viss kartibaa tur...
Nemīž!
Patreiz tajos domkrata caurumos viss ok. Nav ne rūsas burbulīša
Neizturēs, pats vainīgs, domkratu var nomainīt, auto var aizsūtīt uz Tolmetu, jo izlūztot tai domkrata vietai, uzskatu, ka auto jau ir savu nokalpojis-naglās.
Ceru vēl kādu brīdi tās vietas turēs.
Patreiz tajos domkrata caurumos viss ok. Nav ne rūsas burbulīša
Neizturēs, pats vainīgs, domkratu var nomainīt, auto var aizsūtīt uz Tolmetu, jo izlūztot tai domkrata vietai, uzskatu, ka auto jau ir savu nokalpojis-naglās.
Ceru vēl kādu brīdi tās vietas turēs.
Tikko papētiju to domkratu, tur rakstīts "MAX 800kg"Johnny rakstīja:Skatos Tu tikai ar oem donkratu cilā augšā, man tie donkrati lūzt viens pēc otra nost, pilnīgi svaigi vai lietoti - vienalga. E36 mīnuss.
Varbūt,kad cel auto, pasaki lai pasažieri izkāpj no tā
..izdomāju atkal paeksperimentēt ar salonu
Ja laika apstākļi atļaus, brīvdienās jāsaved viss līdz galam kārtībā
Ja laika apstākļi atļaus, brīvdienās jāsaved viss līdz galam kārtībā
Jap! Palika pielaidīgāks ar cenu, tad paņēmu.
Vēl tik no vecajiem beņķiem jāpārliek pumpējamās muguras, lai pilns komplekts ar pogām uz beņķiem
Pa smuko.
Uiii, ko tādu man arī, lūdzu, vienu!
Tas ir no tā sudrabotā touringa?
Tas ir no tā sudrabotā touringa?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right