Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 65
- chevron_right
erda viss kārtībā, es visu kontrolēju :)
Pat pēc 2x 333 trasē (1x ar savejo vsp) beigās arī lielo līkumu mēģināju, prieks līdz ausīm kad kkas sāk nopietnāk.. :))
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Pat pēc 2x 333 trasē (1x ar savejo vsp) beigās arī lielo līkumu mēģināju, prieks līdz ausīm kad kkas sāk nopietnāk.. :))
tagd visi saliks video kur griež saules un būs baigie drifteri.
Prodigy nesaku ka esmu baigais drifteris, video pat nebija plānots, griēju pāris bildes tikai un beigās izrādījās, ka draudzenīte bij arī safilmējusi kko :P
Ta ka - No stress
Ta ka - No stress
ari sauliti jamak uzgriest ne visi umniki to mak
ta tik turet tas ir pamats no ka vis ari sakas
Prodigy man liekas ka tu ta nemaki ja jau aizsvilies
ta tik turet tas ir pamats no ka vis ari sakas
Prodigy man liekas ka tu ta nemaki ja jau aizsvilies
Man patīk video. pat negaidīju kaut ko tik labu. Griežas labi. Man slinkums lasīt, kas tev par reduktoru?
Pagaidām metinātais stāv, lai varētu pa trasi pabraukāt kamēr nav sniedziņš vēl
Skaties, nepazaudē pusasis
Jā, tās laikam ātri izbeidzās, jo man viena laikam jau izbeidzās ar visu to , ka man nav metinātais.Hazard rakstīja:Skaties, nepazaudē pusasis
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tas jā, bet ar metinato tās lūst nenormali bieži.Podziņa rakstīja:Jā, tās laikam ātri izbeidzās, jo man viena laikam jau izbeidzās ar visu to , ka man nav metinātais.Hazard rakstīja:Skaties, nepazaudē pusasis
nekad muzhaa vel neviena nav saluuzusi
tikai atskruveejusies brachkas quattro bija,bet nu nezinu kas jaizdara lai vinju salaustu!
tikai atskruveejusies brachkas quattro bija,bet nu nezinu kas jaizdara lai vinju salaustu!
ar kompatu pa brugji
Hazard rakstīja:Tas jā, bet ar metinato tās lūst nenormali bieži.Podziņa rakstīja:Jā, tās laikam ātri izbeidzās, jo man viena laikam jau izbeidzās ar visu to , ka man nav metinātais.Hazard rakstīja:Skaties, nepazaudē pusasis
Muļķības Hazard.
Nu nez nez, parsvara ar brauc pirkt tās, kas triec trasē ar metināto. Šrota viss izprikts pat :0
Uzsitot pa sajūgu var arī mierīgi salauzt. Ir nācies.cipruss18 rakstīja:nekad muzhaa vel neviena nav saluuzusi
Pec pieredzes saku, ne reizi, kops ir uzlikts metinatais reduktors, neviena pusass nebija salauzta, gazu pa trasi, ir riepas svilinatas ne reizi vien, neviena nesaluza, pat skruves neprotesteja.. Pat taja mirkli kad tika sists pa sajugu utt un ari bija mazais reduktors ar mazajam pusasim
Es personigi mainu tikai karbas tagad bus tresa karba virsu, pa sesiem menesiem..
Es personigi mainu tikai karbas tagad bus tresa karba virsu, pa sesiem menesiem..
My baby 00:19 & 00:47...
riktīgi pa īsu, gribējās garāku!
Varbūt stūlbs jautājums, bet kur ir tā vietā kas beigās video?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …