Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 62
- chevron_right
Un pilnu bāku!
Man reiz kāds čalis teica: "ja tev 328 benzīna līmeņa gaismiņ nedeg, tad tev kaut kas ir sabojājies! "
erda rakstīja:Man reiz kāds čalis teica: "ja tev 328 benzīna līmeņa gaismiņ nedeg, tad tev kaut kas ir sabojājies! "
man liekas ka man nedeg :D pēdējo reiz norbaucu lidz pirmajai sviitrai un nekaa-- kas tur nāk lampiņa vai diode?erda rakstīja:Man reiz kāds čalis teica: "ja tev 328 benzīna līmeņa gaismiņ nedeg, tad tev kaut kas ir sabojājies! "
lampina!
Pa cik baranciņa paņēmas, arī vajadzētu šadu sazīmēt!
Tev tak tāda bija?!
Es vinu indzņēmuma kārtā dabūju pa "lēto", bet principā cena ir no 80ls uz augšu!
Es vinu indzņēmuma kārtā dabūju pa "lēto", bet principā cena ir no 80ls uz augšu!
un maģi kas iederas kopējā skatā...uteo rakstīja:Pilnai laime Tev vēl digitālo klimu
ar to vel braukt un braukt,kas erdam bākā Es ar savu kad man radija 0 vēl no Pures līdz Rigai mierīgi atbraucu(90km) pie tam tas bija bez gaisa masasAgris rakstīja:man liekas ka man nedeg :D pēdējo reiz norbaucu lidz pirmajai sviitrai un nekaa-- kas tur nāk lampiņa vai diode?erda rakstīja:Man reiz kāds čalis teica: "ja tev 328 benzīna līmeņa gaismiņ nedeg, tad tev kaut kas ir sabojājies! "
Man rādija pēckompja aptuveni 54 km?!
Orģināli bija,bet kad nonāca pie manis vairs nē!erda rakstīja:Tev tak tāda bija?!
Bet gan būs!
nezinu cik Jums tie motori tērē Ar Errora drapaku netikam no biķerniekiem lidz čiekurklanamerda rakstīja:Man rādija pēckompja aptuveni 54 km?!
Zem 0 vel ir kādi 5-6L ja neķļudos! Ar isu vispār ar 0 60km pa Rīgu varēja brīvi nobraukt. Vienigā problēma ir tada,ka tas ļitu nepatik degvielas suknim
Nu neiesaku nevienam katāties apkārt tā ar tukšu bāku. Ieraus sū... no bākas sūknis un varēs stumt uz mājām savu e36. Neticu, ka pat pusei no sejienes ir tira bakas apaksha.Kobreti rakstīja:nezinu cik Jums tie motori tērē Ar Errora drapaku netikam no biķerniekiem lidz čiekurklanamerda rakstīja:Man rādija pēckompja aptuveni 54 km?!
Zem 0 vel ir kādi 5-6L ja neķļudos! Ar isu vispār ar 0 60km pa Rīgu varēja brīvi nobraukt. Vienigā problēma ir tada,ka tas ļitu nepatik degvielas suknim
nu man ir jo visi sūdi jau sen kā arā izrauti un sarauti filtrā
jaunā stūre - tiešām labākā kāda uz e36 dabonama
stūre ir super :)
bet maģītis gan tāds ulmaņ laika izskatās
bet maģītis gan tāds ulmaņ laika izskatās
tiešām labi izskatās
Tieši tā - e36 ir rezerve uz ~60km.Kobreti rakstīja:Zem 0 vel ir kādi 5-6L ja neķļudos! Ar isu vispār ar 0 60km pa Rīgu varēja brīvi nobraukt.
M3 diemžēl gan nav - ja kompis rāda, ka bāka tukša, tad jāskatās vai varēs aizripot līdz kādai smukai vietai, kur apstāties. :truestory:
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …