540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 56
- chevron_right
Šodien nedaudz padarbojos, sakrāsots spidometrs, vel tikai hroma spido rinķi atlikuši..
Uzlikts ieplūdes kollektors un jaunā gofra, vel jāuzfrišina karstuma aizsargsiena gaisa filtra kastei, tad vissu kār'tigi jāsapucē, lai pavasarī var dot iekšā!..
Uzlikts ieplūdes kollektors un jaunā gofra, vel jāuzfrišina karstuma aizsargsiena gaisa filtra kastei, tad vissu kār'tigi jāsapucē, lai pavasarī var dot iekšā!..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
marker edition izstaas zbis
pulverkrasoji iepludes kolektoru?
normali darinji sadariti
pulverkrasoji iepludes kolektoru?
normali darinji sadariti
...
Ieplūdes kolektors vnk uzmatēts, nogruntēts ar melno grunti, tad atkal uzmatēts un ar melno krāsu pāri, kolektoram pašam pa sevi virsma ir nelīdzena..
e36
Pa lielam viss salikts, vel tik to kartera ventelācijas dzelzs trubu kas virs eļļas filtra korpusa noīsināšu pa kādiem 3cm. Kad galīgi nebūs ko darīt pārs stundas veltīšu putekļu izslaucīšanai..
e36
kaut kāds jūtams labums no tā visa ir?
yanks rakstīja:kaut kāds jūtams labums no tā visa ir?
Tagad nav braukts, bet tā kopuma ir jau, deizgan atsaucīgs no zemiem rpm,kā spied tā velk benķī, ja brauc ar stock m52b28 ikdienā, tad peč šī liekās m52b28 zemos rpm jaudas nav vispār(b28 Ir ijūtami gausāks līdz 3000rpm), bet tā stiepienā nedaudz labāk kā bija ar m50 ieplūdes kolektoru,sanāk tāds vienmēŗigi labs stiepiens, nevis tikai uz rpm beigām. Pa cik kādreiz bieži tika apmeklēts Kazrunģa lidlauks tad tā starpība kkur varbūt uz haubes tiesu uz to distanci, ne vairāk, tiesa gan kad testēju , vel tika uzstādīta kvalitatīva izplūde vissā garumā, un pāregulēts kompis, 'ta kā ne tikai droseļu nopelns.., Pirms ši visa bija m50 ieplūde,puszirneklis, 328 izplūde, čips, tagad ir labāk.
Vel tādu novērojumu acerējos, pirms droselēm atmetot sajūgu piem 2000rpm, ar labām gumijām r17 235/45, motors pagura, tgd kad arī bija kaut tie paši R18 viņus nejūt, atmetot sajūgu pie 2000rpm uz tā paša seguma vairs negurst, tieši jāspēlējās ar gāzes pedāli lai dabūtu labāku saķeri.., braukšana ļoti ir patīkama, dinamiska, ikdienā nav jāspiež, lai tā mašina, kustētos dinamiski. Vienmēr jau gribās vairāk, bet ļoti iespējams ka es gar šo e36 vairs nekrāmētos, ja nebūtu uzstādījis tās droseles, nereāli kaitināja kad bija tukšas apkšas, jo patīk ass, neuzkrītoš braukšanas stils.Ar čipotu 1.9 tdi arī pilnībā tādu stilu ar var piekopt ..
e36
nav smuki propogandēt 1.9
bet nu.. jauki, smuki
bet nu.. jauki, smuki
Bus kkad pec ziemas jasarunaa,lai izved mani! gribu just,cik vins tgd labi ies..
Instagram - Sandis_e36
Sidnas rakstīja:
Bus kkad pec ziemas jasarunaa,lai izved mani! gribu just,cik vins tgd labi ies..
Mierīgi, uz strīpas ar vajdzēs uzlikt!...
e36
540i rakstīja:Sidnas rakstīja:
Man vispirms tad bus jaiegadajas blokjis,lai liktu uz striipas! bet varam,to arii sarunat!
Instagram - Sandis_e36
Sidnas rakstīja:540i rakstīja:Sidnas rakstīja:
Man vispirms tad bus jaiegadajas blokjis,lai liktu uz striipas! bet varam,to arii sarunat!
Sen jau gribas pret labu 328 uzskriet. ,jagaida atkusnis tgd.
e36
Doc Holliday rakstīja:nav smuki propogandēt 1.9
bet nu.. jauki, smuki
1,9 ir foršs...
Paldies..
e36
Pasūtīta šodien 11 detaļa, izrādās atšķirās M3 kastei un parastajai.., labi ka vismaz nav kosmiska cena...
e36
Uz pavasari, kad beigsies sāļi neateiktos no palīdzīgas, pieredzējušas rokas ar vissu nepieciešamo aprīkojumu, sadaleņu maiņai, Valmieras- Rīgas tuvumā, viss der 1:1, bet negribās dirsā darbu un materiālu..
e36
nenobrīnīties ka šeit visu laiku notiek izmaiņas
ar ko beigas krasoji spido bultas?
RENIO rakstīja:nenobrīnīties ka šeit visu laiku notiek izmaiņas
Pa sīkumam, lēnu garu kkas jau notiek..
Tagad pierimšos, divām spīdīgām detaļām vel nedaudz jāpiekrāj, tomēr nevaru atturēties gribās kko vel zem pārsega pastumt, tā es nekad šo e36 nepārkrāšošu, arī ar tādu domu ir saslimts pēc gan4a sedana aplūkošanas, bet atliekās otrajā plānā..
marens rakstīja:ar ko beigas krasoji spido bultas?
Marķieri J.Rozes grāmatnīcā iegādātu..
e36
paldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24