Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
oscar rakstīja:Jēga?
Pats apzinies, ka pārkāpi csn, tad arī samaksā sodu
A kaut kur rakstīju ka apzinos?
moš jāustaisa kāda galerija, kurā būtu mūsu visu (kam jau ir, kam vēl tik būs) fotoradaru snap-šoti ?
Bilde tev sanākusi tīri laba
Bilde tev sanākusi tīri laba
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pie leduskapja jaliek bilde
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto izskatās ļoti labi.
Tik kurā vietā šitas ir?
Un kurš norāva sodu - Tu vai Mad?
Tik kurā vietā šitas ir?
Jāpārsūdz ir visi trijkāju sodi bez izņēmumaRuu rakstīja:A kaut kur rakstīju ka apzinos?oscar rakstīja:Jēga?
Pats apzinies, ka pārkāpi csn, tad arī samaksā sodu
Skudraa rakstīja:Auto izskatās ļoti labi.
Tik kurā vietā šitas ir?
Pie Rumbulas, karoč uz Maskavas ielas. Spriežot pēc datuma un laika vainīgais esmu es. Steidzos no Salaspils uz Mad izlaidumu.
17.08.2012. 5dienas sabrauciens
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jamm.. ruuu eksemplāram krāsa ir SExxx
Bet, manlieks, pakaļu "čuķ-čuķ" vaig pacelt.. a to izskatās, ka priekšu jāsēdina
Bet, manlieks, pakaļu "čuķ-čuķ" vaig pacelt.. a to izskatās, ka priekšu jāsēdina
Jap, aizmugure tiks nedaudz pacelta gaisā, bet dikti minimāli. Krāsa pašam arī traki iepatikusies. :P
Par to fotoradara bildi, ja vēl neesi samaksājis, tad lai tā tas arī paliek Lasīt šeit: http://www.ijurists.lv/beidzot-izdevies ... 22-08-2012
Pašam viena tāda bilde ir, pārsūdzēju, gaidu, kad šie atbildēs, bet ja tas pat PoliScan dokumentācijā rakstīts, ka tādas bildes neder, domāju tur nav daudz variantu un sodu nevar neatcelt. Un te nav svarīgi, vai tieši tu pārsniedzi ātrumu, vai kāds cits, te darbojas tas, ko viņi var pierādīt ar to savu iegūto bildi un kas ir uzskatāms par drošticamu pierādījumu - tava bilde ir pieliekama tikai istabā pie sienas vai ledusskapja, tas nav nekāds pierādījums.„Noraidiet attēlu kā pierādījumu, ja:
[...]
- citi satiksmes dalībnieki, kas pārvietojas tajā pašā virzienā pa to pašu joslu vai blakus esošo joslu ir redzami veidnē [oriģinālajā tekstā: „other road users travelling on the same lane or an adjacent lane are visible within the template” – tātad nekas nav teikts par virzienu]
a kāds sakars ar kkādu neredzami riteni? tur priekšējie riteņi tam busam ir redzami
Skaistierda rakstīja:25.08.2012.
P.S. kam tgd ir zemāks, Tev vai Hoodie?
Priekša - Hūdijam.
Aizmugure - cik pēdējo reizi redzēju, tad man.
Aizmugure - cik pēdējo reizi redzēju, tad man.
Kaut kā šādi izskatamies no aizmugures.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās traki labi no aizmugures! Tik kurš piedirsa pagriezienus?
patīk ka sēdinātiem bembjiem riteņi stāv šita /\
dogMa rakstīja:Izskatās traki labi no aizmugures! Tik kurš piedirsa pagriezienus?
Es. Vienkārši meklēju un testēju tonējošās plēves, lai dabūtu smoked pagriezienu, bet ar pirmo reizi īsti neizdevās..
Super kupeja Tev
Skats no aizmugures vnk nenormāls traki patīk
Skats no aizmugures vnk nenormāls traki patīk
Pievienojos Man personīgi patīk tas pagriezienu tonējums šādā izpildījumā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right