Zirdzins e36 Zeljonka;

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga
Reputācija: 5

16 Jūl 2015, 12:14

Izskatās ideāli :super: Kur taisiji un cik izmaksāja?
Vai pats taisiji, un ar ko līmēji?
Dzerve
Ziņojumi: 146
Pievienojies: 06 Mar 2014, 15:22
Braucu ar: E36,E60

16 Jūl 2015, 12:25

Zirdzins rakstīja:Ja kādam kas nepatīk,nolaiziet putas no izputēja,tur vel palikušas... :bye:
+++ :hahaha:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Ziņojumi: 177
Pievienojies: 20 Jan 2015, 15:22
Braucu ar: e36 328

16 Jūl 2015, 13:51

Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah :D
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

16 Jūl 2015, 13:52

Trùkst vārdu :super:
Reinholds
Ziņojumi: 665
Pievienojies: 30 Mar 2013, 10:39
Braucu ar: cietu seju
Reputācija: 1

16 Jūl 2015, 14:35

Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah :D
Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?
Ielika abšivku bildi, redzu tikai pozitīvus komentārus un tad pēķšņi Tu kaut ko iesmirdi, ka visi bomži un pizda cik labi, ka te tāda nauda iegrūzta. Saprotu, ka Jūs ar Zirdzinju esat baigie čomi, bet nu reāli wtf?

Un kopš kura laika man būtu jāgrūž kosmoss mašīnā lai izteiktu savu viedokli, pat ja īpašniekam tas neglaimo? Ķipa komentēt var tikai tie, kas sagrūduši kaudzi naudas vai arī tie, kas grib dirsā ielīst? Lūk tā ir divpirkstu pierītes domāšana. Kritika var būt negatīva, viedokļi - atšķirties. Deal with it. Ja nevar to sagremot, iespējams, Tev vajadzētu beigt vemt te.

Un nē, es nestrādāju ne Maximā, ne citur par krāvēju. Un par pieres platumu arī sūdzēties nevaru.

Peace, no offence meant.

Atvainojos par offttopic'u. Abšivka forša. (:
kaspars982
Ziņojumi: 37
Pievienojies: 07 Apr 2014, 18:59
Braucu ar: e36

16 Jūl 2015, 15:49

Reinholds rakstīja:
Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah :D
Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?
Ielika abšivku bildi, redzu tikai pozitīvus komentārus un tad pēķšņi Tu kaut ko iesmirdi, ka visi bomži un pizda cik labi, ka te tāda nauda iegrūzta. Saprotu, ka Jūs ar Zirdzinju esat baigie čomi, bet nu reāli wtf?

Un kopš kura laika man būtu jāgrūž kosmoss mašīnā lai izteiktu savu viedokli, pat ja īpašniekam tas neglaimo? Ķipa komentēt var tikai tie, kas sagrūduši kaudzi naudas vai arī tie, kas grib dirsā ielīst? Lūk tā ir divpirkstu pierītes domāšana. Kritika var būt negatīva, viedokļi - atšķirties. Deal with it. Ja nevar to sagremot, iespējams, Tev vajadzētu beigt vemt te.

Un nē, es nestrādāju ne Maximā, ne citur par krāvēju. Un par pieres platumu arī sūdzēties nevaru.

Peace, no offence meant.

100% Taisnība.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

16 Jūl 2015, 16:11

Nu tas ir fakts, ka zirdzina mašīnas lielākais fans ir Harijs un vice versa. :lol:
Es saprastu, ka bagātnieku vs bomāru runas būtu, ja te būtu runa par f30, bet e36 gadījumā vienīgais par ko var runāt ir attieksme pret auto - nedomāju, ka sakopt žurku izmaksā baigi dārgi un kāds kas to izdara var citus saukāt par bomāriem. :lol:

Bet par spīti milzīgajam Hype par šiem abiem auto, ir forši, ka ir arī šadas tachkas, nevis norūsinātas miskastes ar ziliem eņģeļiem. :super: Diski, plēves, spoileri utt ir gaumes jautājums, bet ar attieksmi te viss ir forši. :super:
Pēdējais labojis ch. - 16 Jūl 2015, 16:13, kopā labots 2 reizes.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

16 Jūl 2015, 16:12

kaspars982 rakstīja:
Reinholds rakstīja:

Peace, no offence meant.

100% Taisnība.
Tak vini Abi ir Arminieki, kuriem visiem ir pirksti gaisa, tikai kad Kars saktos pirmie salistu bunkuros,

Un runajot par temu, Kupeja ka jau Kupeja, bet nu kas ta par hernu pie spoilera pieskruveta? :grrr: to nost un tad bus daudz maz ok! :super:
Reinholds
Ziņojumi: 665
Pievienojies: 30 Mar 2013, 10:39
Braucu ar: cietu seju

16 Jūl 2015, 16:25

ch. rakstīja:Nu tas ir fakts, ka zirdzina mašīnas lielākais fans ir Harijs un vice versa. :lol:
Es saprastu, ka bagātnieku vs bomāru runas būtu, ja te būtu runa par f30, bet e36 gadījumā vienīgais par ko var runāt ir attieksme pret auto - nedomāju, ka sakopt žurku izmaksā baigi dārgi un kāds kas to izdara var citus saukāt par bomāriem. :lol:

Bet par spīti milzīgajam Hype par šiem abiem auto, ir forši, ka ir arī šadas tachkas, nevis norūsinātas miskastes ar ziliem eņģeļiem. :super: Diski, plēves, spoileri utt ir gaumes jautājums, bet ar attieksmi te viss ir forši. :super:
Jā, ar attieksmi pret mašīnu. Es saku, ka tas priecē. Ir jauki redzēt tādus e36 un redzēt, ka par viņiem rūpējās un nežēlo naudu. Bet attieksme pret citiem...

Labi, viss, es tiešām nevēlējos panest offtopic'u. :rolleyes:
Profila bilde
Zirdzins
Ziņojumi: 1027
Pievienojies: 13 Feb 2012, 21:10

16 Jūl 2015, 17:24

Draugi nevajag te kjildoties, man liekas ka es te nevienu neesmu nedz pazemojis nedz ko... vienigi esmu dzirdejis ka mashiinas diski ir pretiigi, kraasa shausmiga un pa lielam lielakoties mashina ir kolhozs un gateris... izteikt savas domas ir tiesibas visiem!
Paldies visiem, kas tic ka mashina izskatas smuki :super:
alcantaras izmaksas+ elkonbalsta izmaksas un vietu kur taisija pm.
Ramyrez-tas ir kkas lidzigs alcantarai, isto atljauties nevareeju!
Tas par tiem armijniekiem...sasmejos pats , labais, tu gan jau esi istens patriots :super:
Attēls
Profila bilde
Zirdzins

16 Jūl 2015, 17:28

Automashinai iedota slimibas lapa, jaanomaina sharnirs un gultnis...
Auto bus iespeja iegadaties jau pec nedeeljaam divaam, ar svaigi izietu skati! :super:
Attēls
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...

16 Jūl 2015, 17:57

Baigi mekleeju vnk alcantaras aizvietotaaju kas nebaleetu saulee...tas ir neiespejami-pat shuveeji nezin kur taadu dabuut a maksaat par alcantaru 140eur metraa kautkaa jaa....padaargi :D
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
Zirdzins

16 Jūl 2015, 19:48

ir taada Dinamika..zamsadas nosaukums , uz pusi letaaka un tada pati ka alcantara!!!
Attēls
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...

16 Jūl 2015, 19:53

Zirdzins rakstīja:ir taada Dinamika..zamsadas nosaukums , uz pusi letaaka un tada pati ka alcantara!!!
kur var dabuut?ir pieejami tonji dazhadi arii?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
Zirdzins

16 Jūl 2015, 19:55

man liekas tev vajag prasiit tajai pasai daamai kura tev durvis adu taisija! vinai e36 stuure ar dinamiku ir noshuuta ja nemaldos!
Attēls
DruvisS
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 26 Aug 2014, 22:10
Braucu ar: Gludekli
Atrašanās vieta: Limbažiem

16 Jūl 2015, 20:21

Atklāšanā redzēju, ka esi ielicis strobus. Kur un pa cik nopirki? ;)
Profila bilde
Zirdzins

17 Jūl 2015, 08:38

Protuninga jau pirku pirms gadiem 3 pa 35ls!
Attēls
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Ziņojumi: 177
Pievienojies: 20 Jan 2015, 15:22
Braucu ar: e36 328

17 Jūl 2015, 08:47

Reinholds rakstīja:

Peace, no offence meant.

Es iisti nesaprotu kapec so komentaatu Tu neemi uz sevi?! Nekad nesmu komenteejis un versis komentaaru pret nevienu personiigi! Mazliet agresijas izraadiju tapec ka besii ka visi zin auto cenas! 3k nevairaak utt! Kad Jus esat redzejusi ka es kko sliktu vispar rakstu kada profilaa pa vinja masinu?! Lai cilveks dziivo un taisa un pardod kaa veelas! un mans komentars nebija saistiits ar komentaariem pa apsifkaam! Labi liekamies mieraa viss ir kaartiibaa. Esmu gatavs dzivot saticiigi! :)
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i

17 Jūl 2015, 09:36

Bet lieta ir tāda, ka +- lai kā arī tu to autiņu ķīlētu tas nepacels autiņa vērtību pat tuvu ieguldītajam ;)
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
Balcers
Ziņojumi: 320
Pievienojies: 08 Mai 2012, 19:48

17 Jūl 2015, 09:39

Harij, Zirdziņ nav jēga diskutēt ar skaudīgiem bomāriem :D