Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 32
- chevron_right
Izskatās ideāli Kur taisiji un cik izmaksāja?
Vai pats taisiji, un ar ko līmēji?
Vai pats taisiji, un ar ko līmēji?
+++Zirdzins rakstīja:Ja kādam kas nepatīk,nolaiziet putas no izputēja,tur vel palikušas...
Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah
Trùkst vārdu
Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah
Ielika abšivku bildi, redzu tikai pozitīvus komentārus un tad pēķšņi Tu kaut ko iesmirdi, ka visi bomži un pizda cik labi, ka te tāda nauda iegrūzta. Saprotu, ka Jūs ar Zirdzinju esat baigie čomi, bet nu reāli wtf?
Un kopš kura laika man būtu jāgrūž kosmoss mašīnā lai izteiktu savu viedokli, pat ja īpašniekam tas neglaimo? Ķipa komentēt var tikai tie, kas sagrūduši kaudzi naudas vai arī tie, kas grib dirsā ielīst? Lūk tā ir divpirkstu pierītes domāšana. Kritika var būt negatīva, viedokļi - atšķirties. Deal with it. Ja nevar to sagremot, iespējams, Tev vajadzētu beigt vemt te.
Un nē, es nestrādāju ne Maximā, ne citur par krāvēju. Un par pieres platumu arī sūdzēties nevaru.
Peace, no offence meant.
Atvainojos par offttopic'u. Abšivka forša. (:
100% Taisnība.Reinholds rakstīja:Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah
Ielika abšivku bildi, redzu tikai pozitīvus komentārus un tad pēķšņi Tu kaut ko iesmirdi, ka visi bomži un pizda cik labi, ka te tāda nauda iegrūzta. Saprotu, ka Jūs ar Zirdzinju esat baigie čomi, bet nu reāli wtf?
Un kopš kura laika man būtu jāgrūž kosmoss mašīnā lai izteiktu savu viedokli, pat ja īpašniekam tas neglaimo? Ķipa komentēt var tikai tie, kas sagrūduši kaudzi naudas vai arī tie, kas grib dirsā ielīst? Lūk tā ir divpirkstu pierītes domāšana. Kritika var būt negatīva, viedokļi - atšķirties. Deal with it. Ja nevar to sagremot, iespējams, Tev vajadzētu beigt vemt te.
Un nē, es nestrādāju ne Maximā, ne citur par krāvēju. Un par pieres platumu arī sūdzēties nevaru.
Peace, no offence meant.
Nu tas ir fakts, ka zirdzina mašīnas lielākais fans ir Harijs un vice versa.
Es saprastu, ka bagātnieku vs bomāru runas būtu, ja te būtu runa par f30, bet e36 gadījumā vienīgais par ko var runāt ir attieksme pret auto - nedomāju, ka sakopt žurku izmaksā baigi dārgi un kāds kas to izdara var citus saukāt par bomāriem.
Bet par spīti milzīgajam Hype par šiem abiem auto, ir forši, ka ir arī šadas tachkas, nevis norūsinātas miskastes ar ziliem eņģeļiem. Diski, plēves, spoileri utt ir gaumes jautājums, bet ar attieksmi te viss ir forši.
Es saprastu, ka bagātnieku vs bomāru runas būtu, ja te būtu runa par f30, bet e36 gadījumā vienīgais par ko var runāt ir attieksme pret auto - nedomāju, ka sakopt žurku izmaksā baigi dārgi un kāds kas to izdara var citus saukāt par bomāriem.
Bet par spīti milzīgajam Hype par šiem abiem auto, ir forši, ka ir arī šadas tachkas, nevis norūsinātas miskastes ar ziliem eņģeļiem. Diski, plēves, spoileri utt ir gaumes jautājums, bet ar attieksmi te viss ir forši.
Pēdējais labojis ch. - 16 Jūl 2015, 16:13, kopā labots 2 reizes.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tak vini Abi ir Arminieki, kuriem visiem ir pirksti gaisa, tikai kad Kars saktos pirmie salistu bunkuros,kaspars982 rakstīja:100% Taisnība.Reinholds rakstīja:Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah
Peace, no offence meant.
Un runajot par temu, Kupeja ka jau Kupeja, bet nu kas ta par hernu pie spoilera pieskruveta? to nost un tad bus daudz maz ok!
Jā, ar attieksmi pret mašīnu. Es saku, ka tas priecē. Ir jauki redzēt tādus e36 un redzēt, ka par viņiem rūpējās un nežēlo naudu. Bet attieksme pret citiem...ch. rakstīja:Nu tas ir fakts, ka zirdzina mašīnas lielākais fans ir Harijs un vice versa.
Labi, viss, es tiešām nevēlējos panest offtopic'u.
Draugi nevajag te kjildoties, man liekas ka es te nevienu neesmu nedz pazemojis nedz ko... vienigi esmu dzirdejis ka mashiinas diski ir pretiigi, kraasa shausmiga un pa lielam lielakoties mashina ir kolhozs un gateris... izteikt savas domas ir tiesibas visiem!
Paldies visiem, kas tic ka mashina izskatas smuki
alcantaras izmaksas+ elkonbalsta izmaksas un vietu kur taisija pm.
Ramyrez-tas ir kkas lidzigs alcantarai, isto atljauties nevareeju!
Tas par tiem armijniekiem...sasmejos pats , labais, tu gan jau esi istens patriots
Paldies visiem, kas tic ka mashina izskatas smuki
alcantaras izmaksas+ elkonbalsta izmaksas un vietu kur taisija pm.
Ramyrez-tas ir kkas lidzigs alcantarai, isto atljauties nevareeju!
Tas par tiem armijniekiem...sasmejos pats , labais, tu gan jau esi istens patriots
Automashinai iedota slimibas lapa, jaanomaina sharnirs un gultnis...
Auto bus iespeja iegadaties jau pec nedeeljaam divaam, ar svaigi izietu skati!
Auto bus iespeja iegadaties jau pec nedeeljaam divaam, ar svaigi izietu skati!
Baigi mekleeju vnk alcantaras aizvietotaaju kas nebaleetu saulee...tas ir neiespejami-pat shuveeji nezin kur taadu dabuut a maksaat par alcantaru 140eur metraa kautkaa jaa....padaargi
BMW_The Ultimate Repair Bill
ir taada Dinamika..zamsadas nosaukums , uz pusi letaaka un tada pati ka alcantara!!!
kur var dabuut?ir pieejami tonji dazhadi arii?Zirdzins rakstīja:ir taada Dinamika..zamsadas nosaukums , uz pusi letaaka un tada pati ka alcantara!!!
BMW_The Ultimate Repair Bill
man liekas tev vajag prasiit tajai pasai daamai kura tev durvis adu taisija! vinai e36 stuure ar dinamiku ir noshuuta ja nemaldos!
Atklāšanā redzēju, ka esi ielicis strobus. Kur un pa cik nopirki?
Es iisti nesaprotu kapec so komentaatu Tu neemi uz sevi?! Nekad nesmu komenteejis un versis komentaaru pret nevienu personiigi! Mazliet agresijas izraadiju tapec ka besii ka visi zin auto cenas! 3k nevairaak utt! Kad Jus esat redzejusi ka es kko sliktu vispar rakstu kada profilaa pa vinja masinu?! Lai cilveks dziivo un taisa un pardod kaa veelas! un mans komentars nebija saistiits ar komentaariem pa apsifkaam! Labi liekamies mieraa viss ir kaartiibaa. Esmu gatavs dzivot saticiigi! :)Reinholds rakstīja:Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah
Peace, no offence meant.
Bet lieta ir tāda, ka +- lai kā arī tu to autiņu ķīlētu tas nepacels autiņa vērtību pat tuvu ieguldītajam
Harij, Zirdziņ nav jēga diskutēt ar skaudīgiem bomāriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …