KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
Bauskā vēl ziema un lsd var izbaudīt
Kā saka, gatavo ratus ziemā . Traktoram nopirkti vasaras diski un koilu amji ar atsperēm pakaļai. Vēl priekšā atsperes vai koilas jāpērk. Nākošnedēļ mašīnu lieku malā un braucu uz darbu ar sabiedrisko, rīt Ta beidzas, bet no visa vjadzīgā tik sliekšni pārmetināti nākamās nedēļas laikā jāpārlasa hadene, priekšā grab
Bet ne par to posts.Kā saka, gatavo ratus ziemā . Traktoram nopirkti vasaras diski un koilu amji ar atsperēm pakaļai. Vēl priekšā atsperes vai koilas jāpērk. Nākošnedēļ mašīnu lieku malā un braucu uz darbu ar sabiedrisko, rīt Ta beidzas, bet no visa vjadzīgā tik sliekšni pārmetināti nākamās nedēļas laikā jāpārlasa hadene, priekšā grab
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diski kakiņas
Ilgi domāju šos vai atkal style 32 8j un 9j r17. Bet tākā bij jau. Paņēmu šos r18 8.5j et38 un et35. Riepas gan baloni 225/40 un 255/35. Sasēdinās un riepas nomainīs, redzēs kā izskatās, pagaidām nav domas par mainīšanu, pašam patīk
Piedod par atklātumu. Bet tie diski manuprāt ir pretīgi
R18 ir stipri pa lielu priekš E36, un jo mazāka riepa, jo traģiskāks būs skats. Ņemot vērā to, ka ir diski ir bez plaukta, vizuāli viņi jau atgādina R19
Viss kārtībā, zinu, ka čigānīgi izskatās
Āāāā, nu, ja reiz zini, tad komentāri lieki
Traktors noparkots, jāgatavo skatei. Šodien epartos pasūtītas visas daļas ritošajai, ko 100% zinu, ka jāmaina. Domāju šīs nedēļas laikā jau braukšu uz skati.
Pēdējā laikā dzirdēts, ka atzīmes "odometrs nedarbojas" vietā tiek saņemts "2" tādēl no Edzis nopirkts instrumentu panelis vēl nedaudz čigānpakas traktoram
Bija 240km/h tagad ir 220km/h nebūs kļūdains ātruma rādijums ?
Pēdējā laikā dzirdēts, ka atzīmes "odometrs nedarbojas" vietā tiek saņemts "2" tādēl no Edzis nopirkts instrumentu panelis vēl nedaudz čigānpakas traktoram
Bija 240km/h tagad ir 220km/h nebūs kļūdains ātruma rādijums ?
Nevajadzētu, vislabāk pārbaudīt ar gps
Spidometrs jau tik un tā melo, atkarībā no riteņu un riepu izmēra, mans vispār rāda pa 9-10 km/h vairāk nekā Waze
Slēpts saturs: Parādīt
Kāds iebrauca dupsī un jau par kompotu pārtaisīja?Lawwr rakstīja:Slēpts saturs: Parādīt
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jau iepriekš minēju, ka varētu kūti ar nopūst tādu
Vēl kā kupeja tirgojas
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... cooik.html
Torgaš pahodu bez varkas paliks
Vēl kā kupeja tirgojas
bez r17 neko daudz tā cena nav pievilcīga, joprojām uz Tevis skaitās?
Šis pat ir tik slinks ka savas bildes nevar sataisīt...KA-91 rakstīja:Jau iepriekš minēju, ka varētu kūti ar nopūst tādu
Vēl kā kupeja tirgojas
Tu viņu pārdevi kopā ar diskiem vai bez?
Pēdējais labojis ZzevsS - 09 Feb 2017, 18:48, kopā labots 1 reizi.
Isteniba es esmu nedaudz izbrinits,ka shis vel nav aizgajis.tak kadam projektam der ka uzliets
ar kompatu pa brugji
Daudz piedāvājumi ar 6cyl pa to cenu ir. Neviens tak perekupam neticēs, ka grīda nav sapuvusi
Bez diskiem pārdevu, vienkārši manas bildes un jā, vēl uz mana vārda.
Bez diskiem pārdevu, vienkārši manas bildes un jā, vēl uz mana vārda.
Jā, par bildēm gan labs. Lohs, ne perekups
Ieliktu bildes uz r15, domāju, ka neņemtu pa 1k eiro, laikam profitu domā uzsist.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right