Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 70
- chevron_right
Lietus laika gaidu no tevis sava jaunaja akvarija zelta zivis! :-D Neesmu vel izlemis ko darit.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
riebeklis rakstīja:Spried pēc vienas bildes vai tomēr skatijies vairakas bildes?cipruss18 rakstīja:Pec bildem spriezhot, tev shvaka ta piekare. Nereaali iesveras likumos
Jā švaka piekare, pastasti par savējā auto piekari, pamācīšos no tevis!
Tavuprat tani bildee tas ir normals sasverums ar bamperi pa asfaltu?
Ko Tu gribi dzirdet no stoch piekares?
Un tiri mans viedoklis, tas auto dziivee izskataas drausmigi
ar kompatu pa brugji
Tatad uzdevums tev:
1) Atver paskaties galeriju, linku iemetu.
2) Sāc domāt!
3) Atgriezies pie otrā punkta.
4) Uzzīme uz A4 lapas sev piekares eksperta sertifikātu pēc bildēm internetā. Piezīmē puķites!
5) Kad piedalīsies auto sacensības, vari atvērt šo topic un komentēt.
Peace.
1) Atver paskaties galeriju, linku iemetu.
2) Sāc domāt!
3) Atgriezies pie otrā punkta.
4) Uzzīme uz A4 lapas sev piekares eksperta sertifikātu pēc bildēm internetā. Piezīmē puķites!
5) Kad piedalīsies auto sacensības, vari atvērt šo topic un komentēt.
Peace.
Tu Emīīls? Kur esmu teicis ka vēlos izstādes auto? Kas tavuprāt no auto izskata samazinās laiku trasē vai palielinās ātrumu?cipruss18 rakstīja:riebeklis rakstīja:Spried pēc vienas bildes vai tomēr skatijies vairakas bildes?cipruss18 rakstīja:Pec bildem spriezhot, tev shvaka ta piekare. Nereaali iesveras likumos
Jā švaka piekare, pastasti par savējā auto piekari, pamācīšos no tevis!
Tavuprat tani bildee tas ir normals sasverums ar bamperi pa asfaltu?
Ko Tu gribi dzirdet no stoch piekares?
Un tiri mans viedoklis, tas auto dziivee izskataas drausmigi
TRACK DAY CAR - use google
neviena briidi nesmu teicis par showcar,bet nu ari nesaskatu neka smuka ar gridas krasu nokrasotu auto.tas ir mans tiiri personiskais viedoklis
veiksmi gonkaas
par tavu komentu par sertifikatiem utt
es protams nesmu eksperts,bet zinu ko nozime laba,stingra piekare un braukt pa trasi un zinu ari to ka tads galerts,ka jaslipe ar bamperu asfalts,arii nav nekas spidosh
veiksmi gonkaas
es protams nesmu eksperts,bet zinu ko nozime laba,stingra piekare un braukt pa trasi un zinu ari to ka tads galerts,ka jaslipe ar bamperu asfalts,arii nav nekas spidosh
ar kompatu pa brugji
Nē, nu viss super. bet kādēļ jātopī tāds sviests. priecajies par savējo, atbalsti. Katrs atļaujas ko var, un katram ir savi uzskati par to. šajā topikā jau nekas graujoš nav noticis..
Pēdējais labojis Reinis159 - 27 Jūl 2016, 20:12, kopā labots 1 reizi.
BMW - Best Motorsport Weapon
Es to auto nekrasoju.cipruss18 rakstīja:neviena briidi nesmu teicis par showcar,bet nu ari nesaskatu neka smuka ar gridas krasu nokrasotu auto.tas ir mans tiiri personiskais viedoklis
veiksmi gonkaas
Man auto ir zems ar zemprofila riepu. Lasi par coiliem http://www.bc-racing.co.uk/rm-series-coilovers
Man tak pa lielam vienalga, tik izteicu savu viedokli . ne mans auto, ne man ar vinu braukt
ar kompatu pa brugji
Ja tev ir vienalga, tak never topic vala. Velti laiku kam citam lietderigak.cipruss18 rakstīja:Man tak pa lielam vienalga, tik izteicu savu viedokli . ne mans auto, ne man ar vinu braukt
Precīzi. Sīkāks esot lasīju Subaru Power forumu (nereklamēju), nekad neieraudzīju tādu hate, kāds ir šeit.Reinis159 rakstīja:Nē, nu viss super. bet kādēļ jātopī tāds sviests. priecajies par savējo, atbalsti. Katrs atļaujas ko var, un katram ir savi uzskati par to. šajā topikā jau nekas graujoš nav noticis..
Visu cieņu 'riebeklim', ka nebaidās arī auto sasist un dod mizā kārtīgi. Ar to būtu jālepojas un jāpriecājas tieši. Kad varēs atļauties lauzt M bamperus, tad lauzīs tos nevis parastos.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es riebeļa vietā saceltu viņu augstāk, lai amītim lielāks gājiens. Nezinu, kādi ir tie BC koili, man uz HSD MonoPro ir normālas regulācījas iespējas. Stāv visu laiku sagriezts uz mīkstāko un augstums, nu normāls. Pakaļu vēl vajag nosēdināt un būs normāli. Esmu braucis visādos ātrumos dažādos līkumos uz ielas, nekādu body roll arī uz mīkstākā setup neesmu licis. Sākumā biju nepareizi saregulējis amīšu gājienu, tad nebija tas brauciens tik patīkams, tad pārregulēju un ir ļoti, ļoti najss.
Performance over looks, pirmkārt. Un otrkārt, piekares setup jābūt tādam, ka segums tev netraucē sniegumam. Tā vismaz teica viens čalis, kas ir amīšu industrijā, noskatījos viņa nereāli garo video par amortizatoru uzbūvi, regulācīju, kas ir nepieciešams, kas nav utml.
Performance over looks, pirmkārt. Un otrkārt, piekares setup jābūt tādam, ka segums tev netraucē sniegumam. Tā vismaz teica viens čalis, kas ir amīšu industrijā, noskatījos viņa nereāli garo video par amortizatoru uzbūvi, regulācīju, kas ir nepieciešams, kas nav utml.
Pēdējais labojis funkyasshit - 27 Jūl 2016, 20:42, kopā labots 1 reizi.
Tu no malas esi redzējis kā izskatās kad tu brauc?
Man braucot arī neliekas ka ir baigais bodī rōls, bet kad paskatos bildes saprotu ka ir tieši pretēji.
Man braucot arī neliekas ka ir baigais bodī rōls, bet kad paskatos bildes saprotu ka ir tieši pretēji.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jā. Man ir video, kur zīmēju 8. Mašīna stāv pilnīgi plakani.Jānis.P rakstīja:Tu no malas esi redzējis kā izskatās kad tu brauc?
Man ir HSD MonoPro un prieksā 26mm stienis, aizmugurē 16mm.
Protams, neesmu braucis trasē, lielākos ātrumos utml, tāpēc sīkāk komentēt nevaru.
+ neesmu nemaz uzdrošinājies griezt viņus cietākus, jo šobrīd mani viss apmierina.
Vaitad mainisies gajiens coilam? Neticas.funkyasshit rakstīja:Es riebeļa vietā saceltu viņu augstāk, lai amītim lielāks gājiens. Nezinu, kādi ir tie BC koili, man uz HSD MonoPro ir normālas regulācījas iespējas. Stāv visu laiku sagriezts uz mīkstāko un augstums, nu normāls. Pakaļu vēl vajag nosēdināt un būs normāli. Esmu braucis visādos ātrumos dažādos līkumos uz ielas, nekādu body roll arī uz mīkstākā setup neesmu licis. Sākumā biju nepareizi saregulējis amīšu gājienu, tad nebija tas brauciens tik patīkams, tad pārregulēju un ir ļoti, ļoti najss.
BC konkretie, ir nedaudz labaki ka HSD.
Iemet video ludzu, ja sanak atrasti.
Janis.P savu auto neesmu redzejis. To var pateikt h2o vai Kikaps.funkyasshit rakstīja:Jā. Man ir video, kur zīmēju 8. Mašīna stāv pilnīgi plakani.Jānis.P rakstīja:Tu no malas esi redzējis kā izskatās kad tu brauc?
Man ir HSD MonoPro un prieksā 26mm stienis, aizmugurē 16mm.
Protams, neesmu braucis trasē, lielākos ātrumos utml, tāpēc sīkāk komentēt nevaru.
+ neesmu nemaz uzdrošinājies griezt viņus cietākus, jo šobrīd mani viss apmierina.
funkyasshit, konkreto atrumu taja likuma nepateikshu, nesanak laiks skatities spidometra.
Man jau liekas ka atruma, butu izteiktak body roll.
kāds spiediens riepās? neticās ka tie koili varētu būt iemesls bodyrollam, tak vel vedi kautkur to piekari regulēt....
ja protams, visi lielie gudrinieki man patīk, TA technix for lajf
Konkretaja posma nepateiksu, bet citos no 1.8-2.0 uzkarst lidz 2.5. Nakas laist nost lai butu 2.070cc rakstīja:kāds spiediens riepās? neticās ka tie koili varētu būt iemesls bodyrollam, tak vel vedi kautkur to piekari regulēt....
Piekari reguleja Rallyserviss.
Tak nekas tur nav sagāzies vai pa mīkstu, ko var ņemties. Attiecīgajā līkumā visticamāk jāiet iekšā ar otrā galu vai trešo pārnesumu un bildē noķerts brīdis kad stūre tikko pagriezta, t.i. amortizators visvairāk sakompresējies. Ar visu to, nekas tur pa zemi nevelkas.
Nav sanācis baigi šo piekari patestēt, bet izskatās ka tur viss ir kārtībā. Labi gribot arī ar daudz mīkstāku piekari var braukt ātri
Nav sanācis baigi šo piekari patestēt, bet izskatās ka tur viss ir kārtībā. Labi gribot arī ar daudz mīkstāku piekari var braukt ātri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 70