Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 88
- chevron_right
Gaidīsi, kamēr piedils pēc riepas izmēra?
Ar nazi ārmalu gumijai nogriezīs, lai nerīvējas
Diskiem ET ir pareizs ,taakaa viss buus oki Iespeejams ,ka buus veel plaans flanciitis jaaliek
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Diski pa pirmo, patikami ka atskiras no ierastas izveles
Taads jau ir tas mans meerkjis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man ar tādu pašu ET un 8j aizmugure 245/45, gan bija traki :p skiet 60mm atsperes bija.. :pOrkaans rakstīja:Diskiem ET ir pareizs ,taakaa viss buus oki Iespeejams ,ka buus veel plaans flanciitis jaaliek
arkas pielagojas riepai :p
Kaads tev bija vienjiem ET ?
ja neesmu ko sajaucis tad tāds kā tew et35 ?
Tad vinjiem arkaas nevajadzeetu kjerties, ja nav plats flancis virsuu Bez flancha maneejie kjipa kjeraas iekshmalaa
Riitaa domaajams ka buus laiks uzlikt un pameeriit maneejos un tad jau redzees
Un uz j8 245 riepas ir pa platu, iespeejams ,ka tapeec tev arii kjeeraas!
Riitaa domaajams ka buus laiks uzlikt un pameeriit maneejos un tad jau redzees
Un uz j8 245 riepas ir pa platu, iespeejams ,ka tapeec tev arii kjeeraas!
nu pasvaki buus, bet jua sagazisi tad gan jau paretam tik ieriveesOrkaans rakstīja:Domaaju ,ka iztikshu bez valceeshanas
ps, bus labie
...
flan4i man nebija - jā bija platas... bet nu profils domaju bija par liels - tapeec
unn... ķērās man aizm kantē, kur bamperis iet kopā ar arku... :p un pēc tam jau ieksmalu arkai... :)
un prieksa ar 225/45 sagriezot sturi strikejas pret londzeronu...
unn... ķērās man aizm kantē, kur bamperis iet kopā ar arku... :p un pēc tam jau ieksmalu arkai... :)
un prieksa ar 225/45 sagriezot sturi strikejas pret londzeronu...
Reaali prasiitos uz shitajiem diskiem 255 riepinja! Bet man patiik kad disks ir bik plataaks par riepu un riepai ir bik sliipi borti
stre4otas riepas un plati diski ir
gaidam bildes studijā ar riepām virsū...
gaidam bildes studijā ar riepām virsū...
Shodien piemeeriiti jaunie diski Viss ir baigi oki! Pilnai laimei ir nolemts aizmugureejo arku pavirziit par 1 cm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+1 arku vajag gan bik pavirzīt un nez, varbuut prasas profilu nedaudz mazaku...
izskatas diezgan šaura riepa no aizmugures - kāds izmērs?
izskatas diezgan šaura riepa no aizmugures - kāds izmērs?
245/40
Orkaans rakstīja:Shodien piemeeriiti jaunie diski Viss ir baigi oki! Pilnai laimei ir nolemts aizmugureejo arku pavirziit par 1 cm
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Man izskatās, ka baigie baloni virsū, kkā ne visai.
Iesaki man mekleet riepas 245/30 ??????
Es tač nezinu, vnk saku to ko redzu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …