KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- chevron_right
Nop. Tas ir no tumši sarkanā 328 angļa, kuram viss salonos bij gaišais
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Khe!...
Pagājušā nakts pagājusi ražīgi
No diviem durvju "apšivku" komplektiem tapis viens, jau sen kārotais, pareizās krāsās
Par cik durvju apšuvumi nāk no angļa, tad kādu brīdi spoguļus varēs regulēt no abām pusēm, līdz izdomāta tiks kāda smukāka "zagluška" vai atrasts viducītis pareizajā krāsā no eiropas auto
Pie reizes nomainīti visi salauztie klipši un pielīmēti atlūzušie to turētāji. Cerība, ka vairs negrabēs pa bedrēm tās durvju apšuves
Tagad tik jāliek iekš auto un jāskatās kopbilde
Bildes tik mazas, jo bildētas ar telefonu tumsā.
Pagājušā nakts pagājusi ražīgi
No diviem durvju "apšivku" komplektiem tapis viens, jau sen kārotais, pareizās krāsās
Par cik durvju apšuvumi nāk no angļa, tad kādu brīdi spoguļus varēs regulēt no abām pusēm, līdz izdomāta tiks kāda smukāka "zagluška" vai atrasts viducītis pareizajā krāsā no eiropas auto
Pie reizes nomainīti visi salauztie klipši un pielīmēti atlūzušie to turētāji. Cerība, ka vairs negrabēs pa bedrēm tās durvju apšuves
Tagad tik jāliek iekš auto un jāskatās kopbilde
Bildes tik mazas, jo bildētas ar telefonu tumsā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gala rezultāts visai tīkams. Vismaz man
Vēl tik mainīšu priekšas krēslu aizmugures uz melnām un, varbūt, krēslu apakšas plastmasas gribētos melnas.
Vēl tik mainīšu priekšas krēslu aizmugures uz melnām un, varbūt, krēslu apakšas plastmasas gribētos melnas.
Pēdējais labojis korsa - 04 Mai 2014, 12:55, kopā labots 1 reizi.
Ideāli
+1korsa rakstīja:Gala rezultāt visai tīkams. Vismaz man
Ļoti veiksmīgi esi sakombinējis
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
huj zin vai vajag krēsliem aizmugures melnas, liekas ka tagad ir ideās kopskats
BMW-Big Money Waste
Domāju, ka ar durvīm tā melnā aizmugure ietu kopā
Man iepriekš jau bija gaišie beņķi ar melno aizmuguri-man patika.
Pačekoju iekš NET'a un sapratu, ka baigi labi izskatītos sēdekļu apakšām tie plastmasi melni
Pačekoju iekš NET'a un sapratu, ka baigi labi izskatītos sēdekļu apakšām tie plastmasi melni
Ui nē! Paneli gan nevajag gaišu.ikey07 rakstīja:Tagad tik vajag gaišo paneli ar melno priekšu
bilde uzskatam.
Tieši gribēju melnu salonu ar gaišiem sēdekļiem. Tādus gaišos paneļus un paklājus, šķiet, par velti pakaļ met
Sagatavota kārtējā "rotaļlieta" nākamajām brīvdienām!
o shitaa ir laba rotallieta
Prieka pilnas bikses!!!
Atkal atgriezos no Somijas(pagājušo nakti) jau ar beigušos TA un pa taisno braucu uz TA staciju, lai saprastu cik viss ir slikti
..bet prieks par auto teicamo tehnisko stāvokli, jau otro gadu pēc kārtas, pa taisno no prāmja, laižu uz TA un izeju bez problēmām
Protams, paldies siikajam, kura rokās ik pa brīdim nonāk mans auto uz kādu apkopīti
Atkal atgriezos no Somijas(pagājušo nakti) jau ar beigušos TA un pa taisno braucu uz TA staciju, lai saprastu cik viss ir slikti
..bet prieks par auto teicamo tehnisko stāvokli, jau otro gadu pēc kārtas, pa taisno no prāmja, laižu uz TA un izeju bez problēmām
Protams, paldies siikajam, kura rokās ik pa brīdim nonāk mans auto uz kādu apkopīti
Apsveicu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tā laimes sajūta kad tu esi dabūjis ikgadējo poti, kas izrādas nebija sāpīga
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25