Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 37
- chevron_right
nu ja tada stadija ka tagad vinam ir plaukts tad tur atliek tikai ar ripam pariet pari un patiesam tur dazas stundas , es jau saviem gaju pari ar ripu, aiznemta kadas 2 stundas , nu seit varetu but ilgak jo te ar bruno un pec tam ar gala pastu jaiet parierda rakstīja:Dažas stundas, lai uzpulētu 4 diskus!?
KLAVIN tas būs krietni par maz!
Šodien vai rītdien ķeršos pie saviem klāt, tad jau gan varēšu precīzāk pastāstīt par laikiem!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kur tādu var atrast?
Ebayaa jaunu vai ari no maniim lietotu (man tikai viena ripa palietota un zila pasta vairak ka puse palikusi) parejais viss jauns
Labas cenas.
Labas cenas.
Cil gribi par to? Nākamnedēļ varētu paņemt
Pm
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu jā, par cik ziekma sajaukusi mēnešus un netaisās atkapties, diemzel pagaidām atliekas disku virsū likšana Toties priecīgā ziņa - šodien, vai velākais rīt tiks iegādāta plēve, tad gaidu, kad sencīts dabūs darba auto no servisa un dzīšu savējo garāžā uz rūsiņu labošanu, salona pārkrāmešanu, pārlīmēšanu, more lowz uztaisīšanu un visādu citādu sīkumu pielabošanu
Tad jau jācer, ka pa turpmākajām divām nedēļām būs čotka-edišen ārā no garažas un taps bildes, kuras atrādīt pirms auto atrādīšanas mītos
Tad jau jācer, ka pa turpmākajām divām nedēļām būs čotka-edišen ārā no garažas un taps bildes, kuras atrādīt pirms auto atrādīšanas mītos
Šodien ieinstalētas spoguļgaismiņas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šitā štelle jau, liekas, ka skaitās pie komforta pakas!
Man sen atpakaļ bija salonā apgaismojums vispār likvidēts un pie centrālā gaismas slēdža pievienots antiradars!
Kad attaisīju saulessargam spogulīti ieslēdzās antiradars!
Pats radars protams paslēpts zem griestiem!
Man sen atpakaļ bija salonā apgaismojums vispār likvidēts un pie centrālā gaismas slēdža pievienots antiradars!
Saulsargiem tādas lampas nenāk visiem e36? Man vnk abiem bija, tpc domāju, ka nekas īpašs.
Tad kad piedarbina mašīnu tā vidējā lampa nepaliek daudzreiz blāvāka kad viņu tāpat ieslēdz pie neatvērtām durvīm?
Esmu divām mašīnām licis salona apgosmojumam diodes un abām bija viena un tā pati problēma.
Esmu divām mašīnām licis salona apgosmojumam diodes un abām bija viena un tā pati problēma.
BMW
Par komfortpaku nezinu bet šito mantu sen jau gribējuerda rakstīja:Šitā štelle jau, liekas, ka skaitās pie komforta pakas!
Nope, nezinu, gan pie kādām ekstrām tās gaismiņas skaitās, bet daudziem tādu navuteo rakstīja:Saulsargiem tādas lampas nenāk visiem e36? Man vnk abiem bija, tpc domāju, ka nekas īpašs.
Kaut kā nav nācies saskarties ar tādu problēmu, varbut Tev tur vados vaina? Diodes, tiesa gan, cik ir pieredze bijusi, arī e46 visādus jokus taisa, piemēram, izdeg, pielaižot auto, vai sāk mirgot, kad iesledz pečku uz max. Utt.daemon rakstīja:Tad kad piedarbina mašīnu tā vidējā lampa nepaliek daudzreiz blāvāka kad viņu tāpat ieslēdz pie neatvērtām durvīm?
Ja nekļūdos, nāca visiem feisliftiem un tiem, kam bija gaismas paka, bet varbūt kļūdos.uteo rakstīja:Saulsargiem tādas lampas nenāk visiem e36? Man vnk abiem bija, tpc domāju, ka nekas īpašs.
nav, nav visiem facelift, tas vēljoprojām bija papildaprīkojums. Ir 99.g tourings bez lampām
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Manai kupejai, kam vienīgā ekstra ir lūka, arī ir šīs gaismiņas
Kāds rāmītis?
Šodienas lielais darbs paveikts, bildes būs vīkenda laikā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu kur to visu atrod...man arī baigi vajag
Tā gadās, ja ir rados vieksminieki, kas pa 600Ls nopērk E36 ar šāda tipa ekstrāmRENIO rakstīja:Nu kur to visu atrod...man arī baigi vajag
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 37