BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 28
- chevron_right
Arī nepatīk, piesit lētumu, kad viss disks nokrāsots, gluži kā sporta auto. Ar sudrabotajiem bija glancīgāks skats
Izskatās interesanti, bet vairāk nē nekā jā ! Spilgti dzelteni būtu gājuši vairāk klāt nezinu !
Bet nu Redzot uz reiz zinās kad tas ir BuKTOP !
Bet nu Redzot uz reiz zinās kad tas ir BuKTOP !
Viss pa skaisto, tik jāredz kā izskatās dzīvē.
Tak viss OK Vienkārši pēc krāsu gammas skatoties brūnie toņi daudz labāk sader ar, piemēram, sarkanajiem vai dzeltenajiem toņiem.BuKTOP rakstīja:Sezonas atklāšanā varēsi ievērtēt vai ir konkrēta disharmonija ... lai jau ir tie diski sačakarēti un tev ir taisnība - tev ar viņiem noteikti nebūs nekad jābraucmarux rakstīja:Speciāli Ronam, lai neaizmirstos -
Atbalstu jebkuru (nu, gandrīz) atkāpi no vispārpieņemtajām vizuālās ētikas normām. Zinu, ka arī mani garadarbi daudziem šķiet , bet šoreiz ļoti smuki diski ir konkrēti sačakarēti ar briesmīgu krāsu, kas ir spēcīgā disharmonijā ar virsbūves toni.
Prieks, ka kādam arī patīk un man vienīgajam nav vispārpieņemtā vizuālā ētikas norma dziļi dziļi
p.s
Kur tādas normas var pastudēt ?
Nav ko baidīties, viss ir super, galvenais, ka tas "savādāk nekā citiem" tiek darīts ar glanci nevis koķzāģētavas Toļika stilā!
Sāls ir tajā, ka "bembistu" kultūra ir pārāk kūtra un ierāmēta. Japāņi daudz nemīž, uzmet kā tik skatāmāk un aiziet dzīvē, bet bembists ko, ai nu tur pelēkus, melnus diskus, kādu plānu strīpu citā tonī, nedod dievs kādu savādāku krāsu. (nerunāju par divdaļīgo koši krāsotajiem centriem)
Sāls ir tajā, ka "bembistu" kultūra ir pārāk kūtra un ierāmēta. Japāņi daudz nemīž, uzmet kā tik skatāmāk un aiziet dzīvē, bet bembists ko, ai nu tur pelēkus, melnus diskus, kādu plānu strīpu citā tonī, nedod dievs kādu savādāku krāsu. (nerunāju par divdaļīgo koši krāsotajiem centriem)
BMW Motorsport International
Šausmīgi neirasta izvēle
Bet man patīk.
Rīt būšu pie brālēna pēc detaļām Nissanā , piekāpšu apsveicināties , ja uzzināšu kā pie tevis tur piekļut
Bet man patīk.
Rīt būšu pie brālēna pēc detaļām Nissanā , piekāpšu apsveicināties , ja uzzināšu kā pie tevis tur piekļut
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nesanāks ,man atvaļinājumsKro rakstīja:Šausmīgi neirasta izvēle
Bet man patīk.
Jā, izskatās pēc sūda, jo šādā krāsā drīkst krāsot tikai style5 centrus... vai arī spoorta auto, jo spoorta auto ir tāds lētucis, ka visi krāso visu disku, jo tas tak ir spooortiskāk
Nez kā dzīvajā, bet tieši tā kā ir tagad un vēl priekšā dusmīgais bamperis ir mēmi labi..
Nez kā dzīvajā, bet tieši tā kā ir tagad un vēl priekšā dusmīgais bamperis ir mēmi labi..
Nav pārāk skaļi vārdi ? sry ,ka neuzprasiju atļauju - nebiju manijis nekur tādu tabulu kā drīkst krāsot
mhm, tas auto izskatās pēc devītklasnieka pirmajā septembrī - uzvalkā un netīrās botās.Miiix rakstīja:Nez kā dzīvajā, bet tieši tā kā ir tagad un vēl priekšā dusmīgais bamperis ir mēmi labi..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
apvēmies, bet solīds
nē, nu labi, protams, ka ja lakotas kurpes uz želeja galvā, tad skolotāja būs tik priecīgāka, bet nu konkrētajā gadījumā vairāk par diskiem un krāsu. ir labi arī šādi. :krāsu_gammas: :visus_disksu_krāso_tikai_spoooorta_auto: :sarkasms_on:
nē, nu labi, protams, ka ja lakotas kurpes uz želeja galvā, tad skolotāja būs tik priecīgāka, bet nu konkrētajā gadījumā vairāk par diskiem un krāsu. ir labi arī šādi. :krāsu_gammas: :visus_disksu_krāso_tikai_spoooorta_auto: :sarkasms_on:
Tev taču nav jābūt viņa advokātam katrs izsaka savu viedokli un ar to ir jārēķinās.
Nez , man patik ..
kopuma intresanti .. -
kopuma intresanti .. -
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Kas tas par smieklīgu stereotipu? Karoč mūsdienās ir tikai viens stils diskiem - pulēts plaukts, krāsots centrs. Viss pārējais ir kaka vai arī domāts sporta auto.Miiix rakstīja:bla bla bla :visus_disksu_krāso_tikai_spoooorta_auto: bla bla
p.s. Disku krāsa ir nereāli laba, ļoti patīk! BET tā krāsa ar auto krāsu galīgi nelīp kopā, tam es piekrītu. Man liekas ka šai krāsai (brūnajai) vispār ir ļoooti grūti pieskaņot smuku pastalu krāsu. Pelēks/sudrabs protams uz visiem labi izskatās, bet nu tas ir garlaicīgi.
Katrā ziņā - interesanti. Beidzot var redzēt kaut ko citu, ne apnikušos style5.
Šis tas sadarīts !
*Salikts beidzot kopā viss purns
*Ielikti lukturos krusti
*Nopirkts un ielikts M bampera siets
*Ieliktas oem M bampera gaisa lūkas
*Pārkrāsota aizmugurējā slotiņa
*Pārkrāsoti pr.bampera moldingi
*notonētas miglas
*uztaisīta savirze
*nolaista aizmugure
*nomainītas lodbalstiem gala bukses "lemforder"
*samazgāts + satīrīts + ievaskots
No rīta kāds bija atstājis labu pārsteikumu ... nemaz necerēju ,ka sanāks izslīpēt un uzpulēt Varbūt uznāks kādreiz luste , izņemšu enģeļus no apvalkiem .. krāmējot kopā nedaudz pa daudz biju nolaidis zemē līdz ar to nedaudz dabuja ciest diska kantes sauļojamies @exotica Tālākie plāni ir aizbraukt līdz INC un nav vairs aiz kalniem TA ..
*Salikts beidzot kopā viss purns
*Ielikti lukturos krusti
*Nopirkts un ielikts M bampera siets
*Ieliktas oem M bampera gaisa lūkas
*Pārkrāsota aizmugurējā slotiņa
*Pārkrāsoti pr.bampera moldingi
*notonētas miglas
*uztaisīta savirze
*nolaista aizmugure
*nomainītas lodbalstiem gala bukses "lemforder"
*samazgāts + satīrīts + ievaskots
No rīta kāds bija atstājis labu pārsteikumu ... nemaz necerēju ,ka sanāks izslīpēt un uzpulēt Varbūt uznāks kādreiz luste , izņemšu enģeļus no apvalkiem .. krāmējot kopā nedaudz pa daudz biju nolaidis zemē līdz ar to nedaudz dabuja ciest diska kantes sauļojamies @exotica Tālākie plāni ir aizbraukt līdz INC un nav vairs aiz kalniem TA ..
Pēdējais labojis BuKTOP - 13 Jūn 2014, 12:11, kopā labots 1 reizi.
Kur savirzi regulēji?
Darbā nissanā ..
Uz Skanstes ielas? Tur no malas arī ņem ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 28