E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 91
- chevron_right
Sodien tikka iepirkta orgjinala Nardi stuurite :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
vakara tik dzissu majas
vakar biju apskatities un atstaju depozitu
nav jau itka viss ko gribeju bet nu laikam visu ari nevar gribeet no man wish list nav klima un melns adas salons ar melnu paklaju kaut gan zinu ka cabrio nav isti gudri ja ir melns salons
vakar biju apskatities un atstaju depozitu
nav jau itka viss ko gribeju bet nu laikam visu ari nevar gribeet no man wish list nav klima un melns adas salons ar melnu paklaju kaut gan zinu ka cabrio nav isti gudri ja ir melns salons
Instagram INDIGAIS
Melnas ādas salons vasarā = panna
Bet pieredze salona un paklāja krāsošanā tev ir, tā kā Un vaderus tāpat gan jau ka meklēsi..
Kā vērās šitas salīdzinājumā ar iepriekšējo, kuru testēji? :m52b28=s52b32:
Bet pieredze salona un paklāja krāsošanā tev ir, tā kā Un vaderus tāpat gan jau ka meklēsi..
Kā vērās šitas salīdzinājumā ar iepriekšējo, kuru testēji? :m52b28=s52b32:
Beautiful Mechanical Wonder
nu sis kautkaa likas daudz atsaucigaks nekaa tas otrs bet nu ja godigi tad nav nekas tur mega bet nu ar m52b28 jau nu tocna nevar salidzinat
Instagram INDIGAIS
Shis tev ka donors vai pucesi un slavesi un nejauksi araa?
ar kompatu pa brugji
so es nejauksu araa laikam paturessu uz kaadu laiku savediissu visu kartba
Instagram INDIGAIS
es laikamisti nesmu kursh to varetu jautaat,bet nedoma apstaties pie vienas mashinas?
un cik tev tadam insuarance maksa un road tax?
un cik tev tadam insuarance maksa un road tax?
ar kompatu pa brugji
neesmu no tiem kas ilgi var ar vienu braukt
tax uz gadu ir 1800e un incurens man nemainisies
tax uz gadu ir 1800e un incurens man nemainisies
Instagram INDIGAIS
taa te vinjs ir bet ir dazi triki kaa var kaadus par menesus nobraukt bez lai nav jamaksa bet nu nav jau uz gadu japerk uzreiz var uz 3,6 un 12 men pirkt
Instagram INDIGAIS
Nu tad taa beidzot tikka atrast kautkas lotji lidzigs kaadu biju meklejis.
Auto irija ir apmeram 8 gadus un lielako tiesu no ta laika ir stavejis garaza zinu ka tas nav labi bet nu nekas
Noskrejiens tiessi 100k miles tas ir 160k kilometri
Extras ari nekadas ipasas semi electric jumts, sedeklju apsilde, 18 obc,uz lukturiem mizeji, un LSD no factory
Itka vanos unit mainits kaadus 2 gadus laikam atpakalj bet vienalga kautkada neliela grabonja ir protams ellja nav mainita jau ljoti sen jo nav braukats
Dzimums majas bija jabrauc kaadi 80km viss gaja ok kaa iebraucu sava pilseta taa saaka ristities liekas ka neiet uz visiem stobriem bet uz augstiem apgriezieniem itka liekas viss ok
Jauztaisa pilnais service un tad jau redzes kaa buus
Vieteja auto veikala par vienu sveci prasija man 20 euro galigi aptrakusi caur eBay pa 80euro var tadas pasas visas 6 nopirkt
Kaadu ellju labak liet vinjam? Domaju castrol edge 5w40
Auto irija ir apmeram 8 gadus un lielako tiesu no ta laika ir stavejis garaza zinu ka tas nav labi bet nu nekas
Noskrejiens tiessi 100k miles tas ir 160k kilometri
Extras ari nekadas ipasas semi electric jumts, sedeklju apsilde, 18 obc,uz lukturiem mizeji, un LSD no factory
Itka vanos unit mainits kaadus 2 gadus laikam atpakalj bet vienalga kautkada neliela grabonja ir protams ellja nav mainita jau ljoti sen jo nav braukats
Dzimums majas bija jabrauc kaadi 80km viss gaja ok kaa iebraucu sava pilseta taa saaka ristities liekas ka neiet uz visiem stobriem bet uz augstiem apgriezieniem itka liekas viss ok
Jauztaisa pilnais service un tad jau redzes kaa buus
Vieteja auto veikala par vienu sveci prasija man 20 euro galigi aptrakusi caur eBay pa 80euro var tadas pasas visas 6 nopirkt
Kaadu ellju labak liet vinjam? Domaju castrol edge 5w40
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Ja godīgi,tad kabris kā jau kabris,tik zem haubes daudz ņipri kumeliņi,atšķirībā no citiem kabriem
Instagram - Sandis_e36
Vel jau japieliek roka ir buus nedaudz smukaks neka sobrid nav mazgats vismaz gadu
Instagram INDIGAIS
Eu saki kas man jādara, lai tajā Īru zemē varētu dzīvot tā kā tu tipa neko nedarot, bet tā lai visu laiku piķis un varētu pirkt, skrūvet, ķīlēt visu dienu tikai un vienīgi savas mašīnas
p.s nē man neskauž vnk interesanti
BMW-Big Money Waste
labi tas koks izpildaas seit
atkal laikam buus tev panelis jamaina uz melnu ne
atkal laikam buus tev panelis jamaina uz melnu ne
ne kaa gruuta te nav ,panem starta piki ap 3000 tonnam un saac griezt rinki ar vairaakaam masinam un PROFIT iemet kabataaa ,vai ieguldi dargaakaam masinaam,Slim rakstīja:Eu saki kas man jādara, lai tajā Īru zemē varētu dzīvot tā kā tu tipa neko nedarot, bet tā lai visu laiku piķis un varētu pirkt, skrūvet, ķīlēt visu dienu tikai un vienīgi savas mašīnas
Seit Irijaa ir loti viegli manipuleet ar cilveeku praatiem,vini tic visam ko saka utt...
un kad peerc auto viegli dullinaat cenu nost utt...
LV ir vispaar gruuti kaut ko pardot,jo tur visi paraak gudri utt...ar lomiku stagaa apkaart lietotiem autiniem utt...
man tas koks besi ciest nevaru
nu jau taa ka es te visus sos gadus neko nedaru
ja galva ir uz pleciem tad var izdomat kaut ko
nu jau taa ka es te visus sos gadus neko nedaru
ja galva ir uz pleciem tad var izdomat kaut ko
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22