E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 57
- chevron_right
1350 euro jo bus nonjsmts no uzskaites un celja nodoklis bus jamaksa jaunajam saimniekam
Cena domaju ljoti atbilstosa stavoklim
ar kompatu pa brugji
Ja vajadzes ir kontakti no cilevka kurs taisa mocim pareizo staru lampam. savu ari pie vina taisiju
emmm. kā tu izgāji skati nemaksājot nodokli ?cipruss18 rakstīja:1350 euro jo bus nonjsmts no uzskaites un celja nodoklis bus jamaksa jaunajam saimniekam
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Nemaz nezināju ka tā var...cipruss18 rakstīja:Nonjem no uzskaites un ej skati
veiksmi iziet skati un notirgot !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Vai tad ja auto kurš nav uzskaitē var iet skati ? Un lai noņemtu no uzskaites ar nevajag maksāt nodokli ?
Izradas ka var iet skati ja nonemts no uzskaites.nodokli samaksaju par vienu menesi un ja auto nonemts no uzskaites,apdrosinat ari var uz menesi nevis uz trim
ar kompatu pa brugji
Shodien dabuta svaiga skate
Cena 1200 un runajama
Auto ir ar vizualiem defektiem
Cena 1200 un runajama
Auto ir ar vizualiem defektiem
ar kompatu pa brugji
shodien sataisits shofera logs,sataisits logu apskalotajs un vel visadei sikumu.rit priekshejais bampers bus ar savilcejiem sataisits,jo nedaudz cieta kad bija sniegs
un veljoprojam ir noperkams pa 1200 euro
un veljoprojam ir noperkams pa 1200 euro
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Paluudz kaadu lai tev uztaisa labas bildes mashiinai un ieliec vinju sskaa pa 1195eur.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Šajās bildēs izskatās zils
Piedod, bet es piekrītu KasparsGcipruss18 rakstīja:ar aciim viss kartibaa??
Es tieši tikko gribēju teikt bedzot var kārtīgi redzēt visu mašīnu gaismā, tīri ok.
Dabūn bampera moldingu, cik norpotu der arī no parastā bampera un miglu, un varēsi dabūt kko virs 1k
Dabūn bampera moldingu, cik norpotu der arī no parastā bampera un miglu, un varēsi dabūt kko virs 1k
- ikey07
diez vai ka no parstaa der, veelreiz apluukoikey07 rakstīja:Es tieši tikko gribēju teikt bedzot var kārtīgi redzēt visu mašīnu gaismā, tīri ok.
Neder... Kasjaku vizuālu tomēr padaudz, bet nu iespējams kāds pircējs uzrodās..
d[-_-]b
es tani mashinaa vairs netaisos ne centa likt
ja kads anaks ar naudu,kaut vai 1100 euro,es bushu tikai laimigs
un netaisos meklet fochuku labakam bildeem
ja kadam bus interese,brauks dziivee skatiities
un es atvainojos,mashinai ir pilnigi svaiga skate un cena ir 3aa letaakaa ss.lv.taa ka par kasjakiem neraudaat.grida vesela,arkas aizmugure veselas,un protams ka ir ruusa
un ta ashina ir domata vienkarshi tupa gashanai ne skaistumam
ja kads anaks ar naudu,kaut vai 1100 euro,es bushu tikai laimigs
un netaisos meklet fochuku labakam bildeem
ja kadam bus interese,brauks dziivee skatiities
un es atvainojos,mashinai ir pilnigi svaiga skate un cena ir 3aa letaakaa ss.lv.taa ka par kasjakiem neraudaat.grida vesela,arkas aizmugure veselas,un protams ka ir ruusa
un ta ashina ir domata vienkarshi tupa gashanai ne skaistumam
Pēdējais labojis cipruss18 - 14 Jan 2015, 18:57, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
nu protams ka neder, ne pa velti tie moldingi maksaa, tikpat cik protunning M bufers patsDj Plosky rakstīja:Neder... Kasjaku vizuālu tomēr padaudz, bet nu iespējams kāds pircējs uzrodās..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 57