Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 32
- chevron_right
Neņēmu īsti uz sevi, arī mazliet agresiju izrādīju. Vienkārši tiešām šķita, ka ne pa tēmu tu sacepies. Un ne pirmo reizi. :\ Tas, kas te par armijniekiem iesmirdēja, bija vēl vairāk nevietā.Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Es iisti nesaprotu kapec so komentaatu Tu neemi uz sevi?! Nekad nesmu komenteejis un versis komentaaru pret nevienu personiigi! Mazliet agresijas izraadiju tapec ka besii ka visi zin auto cenas! 3k nevairaak utt! Kad Jus esat redzejusi ka es kko sliktu vispar rakstu kada profilaa pa vinja masinu?! Lai cilveks dziivo un taisa un pardod kaa veelas! un mans komentars nebija saistiits ar komentaariem pa apsifkaam! Labi liekamies mieraa viss ir kaartiibaa. Esmu gatavs dzivot saticiigi! :)Reinholds rakstīja:Visu cieņu Tev un Zirdziņam, skaistas mašīnas Jums ir, prieks skatīties, bet es tiešām nesaprotu, kas Tev, Harij, ir par sāpi? Nav pirmā reize, kad Tu kaut kur beztēmā sāc kaut ko dirst par naudu un darbiem, like fo' real, malacis, ka nopērc pizdatu žurku un liec vēl piķi iekšā, malacis, ka vari to atļauties un tā, bet varbūt nevajag uz visiem skatīties no augšas un nodirst?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Katram auto ir sava vērtība! Cik naudas tajā ir ieguldīts utt! Tas ka lielākā daļa strādā maxima pa krāvējiem un nesaprot kopta auto vērtību man nav pārsteigums!! Paskatoties kas braukā apkārt gan pa Rīgu gan forumā vispār mati ceļas stāvus! Un vēl uzdrošinās kaut ko vemt šeit! Divpirkstu pierītes! Nah
Ielika abšivku bildi, redzu tikai pozitīvus komentārus un tad pēķšņi Tu kaut ko iesmirdi, ka visi bomži un pizda cik labi, ka te tāda nauda iegrūzta. Saprotu, ka Jūs ar Zirdzinju esat baigie čomi, bet nu reāli wtf?
Un kopš kura laika man būtu jāgrūž kosmoss mašīnā lai izteiktu savu viedokli, pat ja īpašniekam tas neglaimo? Ķipa komentēt var tikai tie, kas sagrūduši kaudzi naudas vai arī tie, kas grib dirsā ielīst? Lūk tā ir divpirkstu pierītes domāšana. Kritika var būt negatīva, viedokļi - atšķirties. Deal with it. Ja nevar to sagremot, iespējams, Tev vajadzētu beigt vemt te.
Un nē, es nestrādāju ne Maximā, ne citur par krāvēju. Un par pieres platumu arī sūdzēties nevaru.
Peace, no offence meant.
Atvainojos par offttopic'u. Abšivka forša. (:
Katrā ziņā nevienā vietā negribēju celt naidu, peace.
tas ka tu pērc žurku dārgi nenozīmē ka esi bagātāks,tas ir stūlbums vienkāršiBalcers rakstīja:Harij, Zirdziņ nav jēga diskutēt ar skaudīgiem bomāriem
Pa cik tad ir jāpērk e36, lai nebūtu stulbi?
400ekars rakstīja:Pa cik tad ir jāpērk e36, lai nebūtu stulbi?
SAVAGES CREW
Es savu ar izrūsējušu priekšējo labo spārnu ieķēru pa 350Ls, pārējais bija viss top zustand :) taka var atrast lētas labas virsbūves
Cabooom
pērc pa cik gribi kaut pa 10kkars rakstīja:Pa cik tad ir jāpērk e36, lai nebūtu stulbi?
diezvaj tavu es pirktu pa 400Pleskovskii rakstīja:400ekars rakstīja:Pa cik tad ir jāpērk e36, lai nebūtu stulbi?
es neturpināšubembis e36 rakstīja:diezvaj tavu es pirktu pa 400Pleskovskii rakstīja:400ekars rakstīja:Pa cik tad ir jāpērk e36, lai nebūtu stulbi?
Sorry Zirdziņam par offtopic
SAVAGES CREW
markskise rakstīja:Lielība naudu nemaksā, piedirs bikses pašam jāmazgā! E36.lv iet taisnās sliedēs, kur bmwpower ir!
žēl!
LLP
Bet par to riepu kūpināšu pāris postus atpakaļ, gan debīli, vel šādi izgājieni un arī biķernieki ņems piemēru no 333
Bet par to riepu kūpināšu pāris postus atpakaļ, gan debīli, vel šādi izgājieni un arī biķernieki ņems piemēru no 333
Nu es vēl tikai savu haļavu par 300e iepirdīšu Nopietni - 300e ar apskati un servisā iegrūdu tikai 100e
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
viss tika saskanjots stabo.lv atklaashanas iisfilmas ietvaros...nain rakstīja:LLP
Varu pateikt tik to ka katram auto ir sava cena un savs pircejs...cilveki ir daudz un dazhaadi-naudīgi un ne tik naudīgi...ir tie kas grib nopirkt gatavu projektu un priecaaties un tādi kas noperk izejmateriālu un būvē to pats...nu un arī tie kas noperk miseni un neko ar vinju nedara(max svarka edition-ka manam ziemas auto:D)jebkurā gadījumā rezultātā tas viss ieet kosmosā un tapēc tie refreshotie auto arī maksā 2x vairāk par faktory stockiem...
Lai ko un lai kas nebūtu darīts ar šo auto-darbs ir iegūldīts daudz un līdzekļi ne mazāk-veiksmi tālākajos darbos/plānos
Lai ko un lai kas nebūtu darīts ar šo auto-darbs ir iegūldīts daudz un līdzekļi ne mazāk-veiksmi tālākajos darbos/plānos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 32