Nixona 320iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right
Minirallijam diezvai, bet sprintam laikam der. Vienīgi sprinta teh. noteikumos ir punkts, ka karkasam jābūt ar sertifikātu, bet man tāda nav. Bet ir redzēts kādi auto tur brauc, domāju, ka mani arī pielaistu.riebeklis rakstīja:Shis auto nav derigs minirallija vai kada rallijsprinta? Noteikumus neesmu lasijis, nezinu.
Starp citu ar vienu auto tajas sacikstes 2 dalibnieki var braukt?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sūdīgi jā. Es tik sāku tagad domāt, vai rīt vispār gonka notiks, te tak pēdējās dienas Jāņu norma jau nolijusi.Ģirts rakstīja:žēl,ka nav laika,citādi obligāti aizbrauktu uz Tavu garažu padzert alu
Btw, vakardien for free fabūts divmasnieks spararats ar 240mm sajūga komplektu. Rīt gonka, itkā. Gaidu seeingman un tad sākam skrūvēt.
Nixon rakstīja:CYKABLE
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016061 ... c3e73a.jpg
Kas ta par kupeju instagrama? Ko tu tur sataisijies buvet?
Jā, gaidam razkladu te
Okšķeri. Būs topiks, kad iziešu skati. Garāžā viss notiek Seeingmans tikko salika sadalenes... Lift @ tdc:byrbyr rakstīja:Kas ta par kupeju instagrama? Ko tu tur sataisijies buvet?
in 1.00mm
Ex 0.40mm Tagad jāuzliek Bosch 402 bezvanosa vadība un jāsit dūmā
Diskiem pareizais iznesums, spoilers ir, ta tik dod mizā
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nixons diskus man davinashot
A motora nav. [emoji38]TomSkarsts rakstīja:Diskiem pareizais iznesums, spoilers ir, ta tik dod mizā
Spoilers tikai uzmērīts. Bet laikam skrūvēšu klāt. #BecauseRaceCar
1 lupatās sasists, viens bišk līks. Divi braucami.Nopietnais rakstīja:Nixons diskus man davinashot
Izskatās ka būs kkas labs
6:30
Un nav rezultāta, nelec [emoji38]
Īsti nav skaidrs, kapēc nelec, bet liekam uz kloķenes devēju, jo tas tika uzlikts no M43.
Jādabū īstais kloķenes devējs un jāmēģina, bet tagad gulēt.
Jādabū īstais kloķenes devējs un jāmēģina, bet tagad gulēt.
Bus drift auto visdrizak
Ir doma pat par minišoseju, tā kā būs jautājumi Tev.
O forši! Ja doma nakamgad startēt, tad tu vari ļoti labi sagatavoties :) Bet ja nākamajā posmā, tad galvenais ko jāsakārto ir bremzes. Jautā droši!
ja bezvanosa vadība,tad m43 dačiks,tā pat kā m20 dačiks der.
Gribas uzbraukt jau šogad.riebeklis rakstīja:O forši! Ja doma nakamgad startēt, tad tu vari ļoti labi sagatavoties :) Bet ja nākamajā posmā, tad galvenais ko jāsakārto ir bremzes. Jautā droši!
No shit sherlock. Mazums, atņirdzies.Ģirts rakstīja:ja bezvanosa vadība,tad m43 dačiks,tā pat kā m20 dačiks der.
Vot zars, ka seeingmans kompi nepaņēma atkal.
Tatad:
- bremžu kluči, EBC vai CL, ar ko citu grūti garantēt ka nobrauksi 4 apļus normali. Maybe Ferodo 2500
- Šķidrumi tehniskie
- Liekais svars, krēsli utt, jāastaj majas
- aptuveni 15 litri degvielas uz sacensībam, vairak nevajag
- riepas, ar lisām var nakties maksāt par sētas remontu
Katrā ziņa man piekare (Koili) un svars deva daudz. Pirmo apli brauc iesildoties, jo nav smuki aizkavēt visas sacensības, kamēr tevi velk lauka no vaļņa.
- bremžu kluči, EBC vai CL, ar ko citu grūti garantēt ka nobrauksi 4 apļus normali. Maybe Ferodo 2500
- Šķidrumi tehniskie
- Liekais svars, krēsli utt, jāastaj majas
- aptuveni 15 litri degvielas uz sacensībam, vairak nevajag
- riepas, ar lisām var nakties maksāt par sētas remontu
Katrā ziņa man piekare (Koili) un svars deva daudz. Pirmo apli brauc iesildoties, jo nav smuki aizkavēt visas sacensības, kamēr tevi velk lauka no vaļņa.
Nu Tu pats rakstiji,ka jādabūn īstais,tas man lika domāt,ka Tu domā,ka neder tak ko Tu gribi,cilvēks ar karūsas atmiņu vēl kompi paņemsNixon rakstīja:No shit sherlock. Mazums, atņirdzies.
Vot zars, ka seeingmans kompi nepaņēma atkal.
No tām sadalenēm ir tik liels ieguvums, ka ir vērts jau n nedēļas čakarēties ar to uzstādīšanu?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- chevron_right