MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 30
- chevron_right
Nevajag viņu naglās!!! Šajā topikā var pasmelt daudz originālu ideju! arī man ir laguna ar melnu priekšu, skatoties bildes liekas kā uz savējo skatoties. bet šī brīža skats ir ok. patīk.marux rakstīja:Tiem, kam patīk - prieks, ka kādam patīk , kam nepatīk - validolu neķeriet. Auto uz vasaru būs vai nu normālā paskatā, vai naglās. Redzēs, kas pa ziemu sanāks...
Katrā ziņā savādāk tu turpini mani pārsteigt (laba nozime)
liekas looti interesants šāds krāsu tonis (bagazniekam) nezinu kā uz kopskata viss kopā sasaucas, bet krāsa un ideja bagazniekam ir
Šodien uzlikti jaunie diski - MIM Bologna R16. Krāsojums - pagaidu, vnk gribējās uzlikt vēl šogad, tāpēc neiespringu uz kvalitāti. Tāpat arī kantītes vēl tiks pulētas spīdīgākas. Arī krāsa, kas sākumā likās OK, pie uzlikšanas izrādījās ne tas, ko gribētos... Bet pa lielam - smukākie diski, kas manam žurcim bijuši.
Un arī disku centriņi un centrējošie gredzeni jāmeklē...
Un vispār - tūlīt jau jāliek ziemas riepas virsū...Un arī disku centriņi un centrējošie gredzeni jāmeklē...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pilnīgs ķīselis tgd tur ir, diski galīgi neder šitādam paskatam.
Skatoties uz bampera lūpu -vēēmiens nāk.
Ja ieraudzītu spoguļus, izvemtos, ja? un kas notiktu redzot bagāžnieku?
Zinu, zinu... Bet nu pagaidām jāpiecieš...uteo rakstīja:Pilnīgs ķīselis tgd tur ir, diski galīgi neder šitādam paskatam.
Bļodu vai spaini padot?Rons rakstīja:Skatoties uz bampera lūpu -vēēmiens nāk.
jā,nu labi, ka šis nav topika sākums , citādi bail domāt, kas te būtu par komentiem . ok es saprotu, ka var nebūt finanses un sazin kas vēl traucēt, pats arī loģiski ar visu netieku galā, bet speciāli pataisīt savu auto pretīgu.... sorry, man nesaprast
Man vnk kļuva garlaicīgi, tas arī viss. Speciāli sataisīju reālu papagaili, lai pakurinātu apkārtējo cilvēku uzmanību, tas arī viss... Prieks, ka ir ļaudis, ko izdevies pakacināt
Varbūt spoguļos kādu LED iemontēt vai neonu zem grīdas?
Varbūt spoguļos kādu LED iemontēt vai neonu zem grīdas?
rudens riepām nokrāso rozātus diskus. :panki nemirst:
nav jau par ko iespringt, vnk neizpratne , tas arī viss
ja tas neons ir zem superglīta auto tad gaumes lieta, lai gan tādi pribambasi vāciešiem nepiestāv,lai tur kas par auto būtu. Tavam šobrīd uzkraut neonu būtu gateris nr. 1 tad jau liec subaru spoileri vai vnk nākamreiz uz Rīgu braucot ,zibini caur Ķekavu
Un par diskiem.... pat R 15 par daudz lētāku kapeiku smukākus var dabūt. Šitos var triekt pa ziemu nost mierīgi.
Man liekas, ka Tev vnk jāmaina auto ir, jo uz šito esi sevi izsmēlis un viss po palicis.
ja tas neons ir zem superglīta auto tad gaumes lieta, lai gan tādi pribambasi vāciešiem nepiestāv,lai tur kas par auto būtu. Tavam šobrīd uzkraut neonu būtu gateris nr. 1 tad jau liec subaru spoileri vai vnk nākamreiz uz Rīgu braucot ,zibini caur Ķekavu
Un par diskiem.... pat R 15 par daudz lētāku kapeiku smukākus var dabūt. Šitos var triekt pa ziemu nost mierīgi.
Man liekas, ka Tev vnk jāmaina auto ir, jo uz šito esi sevi izsmēlis un viss po palicis.
Labi, labi, ir gan neliels popigs uznācis... Tāpēc saku - pēc ziemas redzēsim, kas un kā. Vismaz viena TA šim aparātam gan ir obligāta, un pārdot viņu negribu. Es pats būšu tas, kurš viņu naglās reinkarnēs, tikai jautājums - pēc cik gadiem...
Neesi pa šīm desmit dienām kopš pēdējā posta ko vēl sameistarojis?
Esmu gan. Bilžu nav.
Šodien pēc 3 nedēļu klusēšanas piešķīlu bubuli... Nedaudz pajaucu salonu un secināju, ka man ir fāāāking laba bundža (vismaz priekš 21 gada vecas tarataikas) un it kā sapuvušās vietas ir visai elementāri labojamas. Īsāk sakot - auto naglās neiet, bet gaida pavasari, kas viņam atnesīs jaunu slieksni, arku, ielāpu grīdā, TA un OCTA. Ziemas ielas iztiks bez manas lagūnas klātbūtnes...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
prieks dzirdēt ka viens no e36 sensejiem nepazudīs
Kas Tev atgadījies ar bagāžnieka vāku?
Šis auto ir kā Ļeņins - mūžam dzīvs...Burns rakstīja:prieks dzirdēt ka viens no e36 sensejiem nepazudīs
Atvērās... Krāsojuma iemesls atrodams kkur iepriekšējās lapās - patīrīju rūsu, aizmetināju caurumus, bet nebiju krāsu iepircis. Tā nu PAGAIDĀM braukāju ar šādu te - raibuRuu rakstīja:Kas Tev atgadījies ar bagāžnieka vāku?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 30