Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 103
- chevron_right
nju bet loģiski mēs jau kā viena liela ģimene esamArmando rakstīja: nau jau nau tik traki
par to preti pabrauksanu, vot to es saprotu
Pa smuko! Ar luupu un miglaam uzreiz labaaks skats, kaut kaa vispaar man piedur melnas miglas peedeejaa laikaa.
P.S. es nemaz ar hrenonu bildes netaisu, jo bildees nav tas, bet dziivee man gan patiik hrenons.
P.S. es nemaz ar hrenonu bildes netaisu, jo bildees nav tas, bet dziivee man gan patiik hrenons.
jaa arcuvak, taa ir, bildes izstas galigi pakaljaa, vajag krietni labaku aparaturu nekaa man ir lai nofocetu ar to hernonu labaak
...
izceljot topiku no pagraba:
sodien braucu pec daziem plastmasa gabaliem un atbraucu majas ar siem hlamiem.
vismaz beidzot tiku pie vienk perfektaa stavoklii kapota ar perfektu lupatu un pavisam negribot ari Mtech1 stuures kaa ari netisam pakeras lidz m3 gala izplude vienk idealaa stavoklii.
cik tur truka lai butu atvedis ari aluminija durvis bet palika bails no taa ko sieva teiks tapec atliku so pasakumu uz citu reizi
tagat no nakamajaam lielajam detaljam ir jadabun jauni sparni abi, bet pazistot sevi kamer lidz tiem tiksu, busu ieravis nase vel visadus citus nevajadzigus hlamus, kuriem garam paiet nevareshu
sodien braucu pec daziem plastmasa gabaliem un atbraucu majas ar siem hlamiem.
vismaz beidzot tiku pie vienk perfektaa stavoklii kapota ar perfektu lupatu un pavisam negribot ari Mtech1 stuures kaa ari netisam pakeras lidz m3 gala izplude vienk idealaa stavoklii.
cik tur truka lai butu atvedis ari aluminija durvis bet palika bails no taa ko sieva teiks tapec atliku so pasakumu uz citu reizi
tagat no nakamajaam lielajam detaljam ir jadabun jauni sparni abi, bet pazistot sevi kamer lidz tiem tiksu, busu ieravis nase vel visadus citus nevajadzigus hlamus, kuriem garam paiet nevareshu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Jums tur laikam katra srote pa m3 jaucas?
Tik vienigi kam tev ta nesimpatiska sture?
Tik vienigi kam tev ta nesimpatiska sture?
taa ir mteck 1 stuure un ebejaa vinja pardosies vienaa setaa un kada kapeika tiks uztaisita nakamajam detaljam
ps nau jau tik viegli vairs tas detaljas dabut, agrak bija vieglak, un jabrauc jau vinjam pakal ari ir salidzinoshi lielus gabalus
ps nau jau tik viegli vairs tas detaljas dabut, agrak bija vieglak, un jabrauc jau vinjam pakal ari ir salidzinoshi lielus gabalus
...
Maināmies izpūtējiem
varu teu tadu pashu sagadat bez nekadam problemam, tur vel divi tadi pashi loti labi palika.
...
Kādās cenās tad šis tur iet?
Šodien nepabeidzāt? :)
nee
vanos bija perfektaa stavokii, kads lohs pirmstam bija ielicis tas spriegotajplaksnes nepareizi un pievilcis vinjas tik stipri ka knapi vareja atskruvet lidzarto neljaujot vanosam staigat. talak vanoss tika saspridzinats un rit jasametina un jaiemet virpaa apstradat, karoc sliktak jau nebus savaitaa
un tie mazie sudinji kas tos varstu atperu vacinjus tur vispar ir pilnigs murgs lai ieliktu ieksaa, ari vecie varstu blivslegi galigi gruti nak nost, un ari tika izterets pamatigs laiks lai izvedotu un isstradatu visadus instrumentus preks procesa, bet nu cerams ka ritvakar bus lielaks apraksts
vanos bija perfektaa stavokii, kads lohs pirmstam bija ielicis tas spriegotajplaksnes nepareizi un pievilcis vinjas tik stipri ka knapi vareja atskruvet lidzarto neljaujot vanosam staigat. talak vanoss tika saspridzinats un rit jasametina un jaiemet virpaa apstradat, karoc sliktak jau nebus savaitaa
un tie mazie sudinji kas tos varstu atperu vacinjus tur vispar ir pilnigs murgs lai ieliktu ieksaa, ari vecie varstu blivslegi galigi gruti nak nost, un ari tika izterets pamatigs laiks lai izvedotu un isstradatu visadus instrumentus preks procesa, bet nu cerams ka ritvakar bus lielaks apraksts
...
Man vienmēr ir bijis prieks lasīt, šo topiku, jo tas cilvēks tiešām rūpējas par mašīnu! un rokas aug no ļoti pareizas vietas!
paldies par labiem vardiem, sovakar tiesam tadi ppalidz uzlabot noskanjojumu
par tam rokam, brizam liekas ka labak butu ja butu pilnigs likrocis un tad nekas tads nebutu jadara
bet nu saliks visu un tad bus prieks
par tam rokam, brizam liekas ka labak butu ja butu pilnigs likrocis un tad nekas tads nebutu jadara
bet nu saliks visu un tad bus prieks
...
Lai izdodas saskrūvēt līdz galam.
Malacis..., ceru kādreiz redzēt dzīvē šo pārbāzto //m auto!
Man arī ļoti patīk vārstu gumijas mainīt lielmotoriem
Tā M-tech 1 stūre liekas nesmuka. Tiešām ir tāds pieprasījums pēc viņas
patiik palasiit šādus darbiņus, kautkad pastāstīsi sīkāk , kas tur ar to vanosu bija un veel shoto :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 103